![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
bravo.....felicitari....interiorul la rs4 e superb...chiar se potriveste cu masina....bine ai facut cu portbagajul la golf,e mai frumos acum......bafta;)
|
rs4 e chiar frumos.. numai ca la r32 incearca sa "ascunzi" capetele firelor de la portbagaj.. ca asa se vede cam urat.. oricum... e frumos si golful
|
Quote:
Quote:
Quote:
hmmm...R32...mi-am adus aminte de frate-sau care este la mine si are decat niste 20" deocamdata, insa cand o sa vina si vremea lui... succes in continuare! |
8 Attachment(s)
Mini Cooper Cararama 1:24 VANDUT
Multe minusuri din punctul meu de vedere pentru macheta aceasta: - interior lucrat la economie, foarte prost detaliat - lipsesc indicatoarele de pe bord - motor slab detaliat - elemente ale sistemului de iluminare vopsite - balamalele hayonului prost gandite si prost executate - etrierii se invart odata cu roata - cupola e din material plastic Plusurile obisnuite: + se deschid ambele capote (motor + portbagaj) + directie activa din volan + geamuri la portierele fata + cupola e acoperita pe interior (nu foarte bine, dar macar au incercat) Modificari: - interior mochetat - portbagaj mochetat - centuri - tuse de argintiu pe la interior si motor Update la Porsche Cayenne Turbo Welly 1:24: - roti importate cu tot cu sistemul de prindere de pe Cayenne S Cararama (directia va fi si ea functionala) - interior mochetat - portbagaj mochetat - centuri de siguranta din material textil |
10 Attachment(s)
BMW Z4 Coupe Cararama 1:24
Minusuri: - vopseaua e putin ciobita in vreo 2 locuri - motorul e prost detaliat Plusuri: + se deschid ambele capote; pentru capota motorului exista un "buton" pe sasiu care impinge capota vreo 3mm in afara pentru a facilita deschiderea; capota portbagajului are o deschidere imensa (probabil e putin mai mare decat la 1:1, dar mie imi place) + directie activa din volan + rotile spate sunt independente (e primul model Cararama la care observ asta) + sistemul de evacuare e lucrat destul de bine + barele stabilizatoare spate sunt piese separate fata de sasiu + interiorul lucrat decent (era loc de mai bine totusi) + etrierii sunt piese separate (discul de frana este prins de janta si se invarte odata cu ea, dar etrierul e piesa separata si ramane pe loc), e prima macheta la care vad lucrul asta + atentia la detalii la exterior este destul de mare Carcotasii vor spune ca am notat atatea plusuri pentru ca e o macheta noua si e un BMW, dar sincer modelul acesta e realizat foarte bine comparativ cu altele de la Cararama, 645Ci fiind inferior ca realizare acestui model. Pe lista de modificari momentan adaug doar etrierii vopsiti in rosu, barele stabilizatoare spate argintii si centurile albe (am vrut sa se asorteze cu scaunele). |
daca ramii vreodata in lipsa de spatiu , ma ofer sa-ti primesc citeva masini la mine in gazda!!!! ...glumesc. hihihihihi la mai multe.
|
Love mult mini cum arata ^^ , mai asteptam :> frumoase machete , toate !
|
3 Attachment(s)
Multumesc.
Update la Audi RS4 Bburago China 1:24 VANDUT - am scos in sfarsit banda si am vopsit interiorul. In realitatea nuanta e mai inchisa, dar din cauza blitzului apare rosul acela aprins. Era loc de mai bine la vopsit, dar eu zic ca a iesit binisor. - centuri (ma gandeam la centuri rosii, dar pana la urma am mers pe negru) |
nice job
ia sa te chinui tu mai mult la vopsire ;) iti recomand pensula aia cea mai mica (0) cu varful ascutit ;) si eventual banda de hartie foarte bine lipita inainte de vopsire |
Am folosit un liner din ala cu varf de 0.5mm. Bagam varful putin in vopsea si apoi puneam unde era nevoie. Data viitoare va iesi mai bine :)
|
bun si ala..insa pensula e sfanta!
|
Felicitari pentru toata munca depusa...se vede:)
|
Multumesc.
|
11 Attachment(s)
BMW 750iL Paul's Model Art 1:24
Macheta e o reprezentare a generatiei E38, versiunea face-lift. Macheta a fost cumparat second-hand (fiind scoasa din productie din cate stiu) si are defecte datorate utilizarii improprii (oglinzile laterale rupte, vopseaua "ciupita" in unele locuri, emblemele de pe capote lipsa, "insertiile" de lemn in stare avansata de degradare). Nu le voi trece pe acestea la defecte de fabricatie. Mi-ar fi placut sa aiba geamuri si la portierele fata, sa se acorde putin mai multa atentie interiorului (macar niste pedale), raza de curbura a rotilor sa fie mai mare...si cam atat. E o macheta foarte rara si daca aveti ocazia sa o cumparati nu o ratati, merita cu prisosinta. |
e superba...pacat de defecte:(....curand o sa primes un mult asteptat e39;).....l-ai luat de la justlce?bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning