Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/24 (https://forum.4tuning.ro/689-machetele-mele-scara-1-24.html)
-   -   Machetele mele - bmwh548 (https://forum.4tuning.ro/689-machetele-mele-scara-1-24/98529-machetele-mele-bmwh548.html)

Darius DMS 19-06-09 19:44

Re: Machetele mele - bmwh548

bravo.....felicitari....interiorul la rs4 e superb...chiar se potriveste cu masina....bine ai facut cu portbagajul la golf,e mai frumos acum......bafta;)

graffik4life 19-06-09 19:53

rs4 e chiar frumos.. numai ca la r32 incearca sa "ascunzi" capetele firelor de la portbagaj.. ca asa se vede cam urat.. oricum... e frumos si golful

eddycdk 29-06-09 06:39

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2329030)
De cate ori am gasit-o in magazin si nu ma induram sa o iau din cauza capotei sau a portierelor...proiectantul are frigiderul plin pe vreo cativa ani din partea mea. Am inceput lucrul la interior...din pacate nu am niste poze mai rasarite. Revin cu niste poze clare dupa ce pun centuri si mocheta (sa ma hotarasc si acolo la culoare).

nu te-ai indurat sa-i faci si poze din fata...:-P:-P:-P
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2371631)
- jante vopsite negru lucios (din pacate cele de pe spate nu am reusit sa le demontez cum trebuie si s-au vopsit si discurile)

daca nu intrebi...:cry:
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2421642)
Un mic update:
10. Audi RS4 B7 Bburago China 1:24
- interior in 2 culori (in curand zboara banda si urmeaza vopsea rosie...)
- interior mochetat
6. Volkswagen Golf MK4 R32 Maisto 1:24.
- portbagajul facut (in sfarsit m-am hotarat cum sa il fac) vor urma mici retusuri la materialul folosit (se vede in poze ca are nevoie)
- jantele rezervate pentru Golf MK3 au ajuns pana la urma pe R32...se potrivesc mai bine cu ideile mele
- mici tuse de culoare pe la motor si la interior

acum arata mai dragut interiorul...mai inceraca sa-i trangi niste tuse pe la maneta de viteze
hmmm...R32...mi-am adus aminte de frate-sau care este la mine si are decat niste 20" deocamdata, insa cand o sa vina si vremea lui...
succes in continuare!

bmwh548 15-07-09 16:46

8 Attachment(s)
Mini Cooper Cararama 1:24 VANDUT
Multe minusuri din punctul meu de vedere pentru macheta aceasta:
- interior lucrat la economie, foarte prost detaliat
- lipsesc indicatoarele de pe bord
- motor slab detaliat
- elemente ale sistemului de iluminare vopsite
- balamalele hayonului prost gandite si prost executate
- etrierii se invart odata cu roata
- cupola e din material plastic
Plusurile obisnuite:
+ se deschid ambele capote (motor + portbagaj)
+ directie activa din volan
+ geamuri la portierele fata
+ cupola e acoperita pe interior (nu foarte bine, dar macar au incercat)
Modificari:
- interior mochetat
- portbagaj mochetat
- centuri
- tuse de argintiu pe la interior si motor
Update la Porsche Cayenne Turbo Welly 1:24:
- roti importate cu tot cu sistemul de prindere de pe Cayenne S Cararama (directia va fi si ea functionala)
- interior mochetat
- portbagaj mochetat
- centuri de siguranta din material textil

bmwh548 21-07-09 14:03

10 Attachment(s)
BMW Z4 Coupe Cararama 1:24

Minusuri:
- vopseaua e putin ciobita in vreo 2 locuri
- motorul e prost detaliat
Plusuri:
+ se deschid ambele capote; pentru capota motorului exista un "buton" pe sasiu care impinge capota vreo 3mm in afara pentru a facilita deschiderea; capota portbagajului are o deschidere imensa (probabil e putin mai mare decat la 1:1, dar mie imi place)
+ directie activa din volan
+ rotile spate sunt independente (e primul model Cararama la care observ asta)
+ sistemul de evacuare e lucrat destul de bine
+ barele stabilizatoare spate sunt piese separate fata de sasiu
+ interiorul lucrat decent (era loc de mai bine totusi)
+ etrierii sunt piese separate (discul de frana este prins de janta si se invarte odata cu ea, dar etrierul e piesa separata si ramane pe loc), e prima macheta la care vad lucrul asta
+ atentia la detalii la exterior este destul de mare
Carcotasii vor spune ca am notat atatea plusuri pentru ca e o macheta noua si e un BMW, dar sincer modelul acesta e realizat foarte bine comparativ cu altele de la Cararama, 645Ci fiind inferior ca realizare acestui model.
Pe lista de modificari momentan adaug doar etrierii vopsiti in rosu, barele stabilizatoare spate argintii si centurile albe (am vrut sa se asorteze cu scaunele).

krokobaur 21-07-09 21:31

daca ramii vreodata in lipsa de spatiu , ma ofer sa-ti primesc citeva masini la mine in gazda!!!! ...glumesc. hihihihihi la mai multe.

DTH 21-07-09 21:37

Love mult mini cum arata ^^ , mai asteptam :> frumoase machete , toate !

bmwh548 23-07-09 13:43

3 Attachment(s)
Multumesc.
Update la Audi RS4 Bburago China 1:24 VANDUT
- am scos in sfarsit banda si am vopsit interiorul. In realitatea nuanta e mai inchisa, dar din cauza blitzului apare rosul acela aprins. Era loc de mai bine la vopsit, dar eu zic ca a iesit binisor.
- centuri (ma gandeam la centuri rosii, dar pana la urma am mers pe negru)

eddycdk 28-07-09 07:51

nice job
ia sa te chinui tu mai mult la vopsire ;)
iti recomand pensula aia cea mai mica (0) cu varful ascutit ;) si eventual banda de hartie foarte bine lipita inainte de vopsire

bmwh548 28-07-09 12:50

Am folosit un liner din ala cu varf de 0.5mm. Bagam varful putin in vopsea si apoi puneam unde era nevoie. Data viitoare va iesi mai bine :)

eddycdk 29-07-09 06:20

bun si ala..insa pensula e sfanta!

andi_cimpean 29-07-09 15:11

Felicitari pentru toata munca depusa...se vede:)

bmwh548 29-07-09 16:25

Multumesc.

bmwh548 09-08-09 15:38

11 Attachment(s)
BMW 750iL Paul's Model Art 1:24
Macheta e o reprezentare a generatiei E38, versiunea face-lift.
Macheta a fost cumparat second-hand (fiind scoasa din productie din cate stiu) si are defecte datorate utilizarii improprii (oglinzile laterale rupte, vopseaua "ciupita" in unele locuri, emblemele de pe capote lipsa, "insertiile" de lemn in stare avansata de degradare). Nu le voi trece pe acestea la defecte de fabricatie. Mi-ar fi placut sa aiba geamuri si la portierele fata, sa se acorde putin mai multa atentie interiorului (macar niste pedale), raza de curbura a rotilor sa fie mai mare...si cam atat.
E o macheta foarte rara si daca aveti ocazia sa o cumparati nu o ratati, merita cu prisosinta.

Darius DMS 09-08-09 16:44

e superba...pacat de defecte:(....curand o sa primes un mult asteptat e39;).....l-ai luat de la justlce?bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning