![]() |
Re: Street 4 Cars (New Club)
JOI 30-04-2009 intalnire Street 4 Cars acceiasi locatie incepand cu orele 20,chiar 21
|
POZE CU MASINILE MEMBRILOR , VOR FI POSTATE DOAR DE MINE PE THREADUL OFICIAL DE PREZENTARE AL CLUBULUI , AIDICA AICI >>>
https://forum.4tuning.ro/602-street-4-cars/117167-street-4-cars-club.html |
deja a inceput din cate vad yo;)
|
sper sa progreseze repede clubul si sa realizam multe .... si ady,vezi poate poti sa-mi aduci si mie maine seara un sticker
|
din cate stiu yo stickerele nu sunt gata...doar parasolarele
|
scuze la parasolar ma refeream :D
|
1 Attachment(s)
In perioada 9-10 Mai 2009 EuroMall in asociere cu 4tuning.ro si FullSpeed Racing va invita la cel mai mare eveniment auto al anului din Pitesti. Locatia evenimentului va fi in incinta EuroMall Pitesti (indoor & outdoor).
Sunt invitate toate firmele de tuning si componente tuning cat si cei independenti. Expozitie de tuning auto & moto Competitie de Car Audio Competitie de Drift Demonstratii auto & moto (drift and tricks) facute de profesionisti Demonstratii rally Acrobatii aeriene + multe alte surprize. Pentru detalii legate de participare [email protected] 0723 476 236 Nikola 0766 231 282 Alex |
cine este presedintele acestui club?
|
Quote:
sper sa avem cateva rezultate ... |
Quote:
|
si cine este Adrian Dumitru? are user p forum?
|
Eu sunt Adrian Dumitru,presedintele Street 4 Cars.Ce treaba ai cu mine?
|
Succes cu clubul...vad din ce in ce mai multe masini cu parasolare Street 4 Cars...deci nu stati degeaba...:D
|
deloc:-P
|
Sa inteleg ca deschideti filiala la Topoloveni?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning