![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
8 Attachment(s)
Revin dupa o absenta.......cu un 323i extraordinar de frumos.....parerea mea :yikes:
Il las la parerile voastre !!!! |
nene ti`am vazut ieri masina la intrare in dragasani :) am fost la slatina sa vad un pisic, te`am claxonat la dus, la intors n`am mai avut chef ca eram dezamagit:)) azi pe la 1 juma ai timp sa mergi si cu mine sa vad un urs ?stima:D
|
Quote:
e si hidramat :shock: asta e din VL? nu l`am vazut live niciodata :| |
ce mai mare prostie,. bmw hidramat si 2.3:)
|
e frumos da husa aia e ca nuca in perete:)...nu se potriveste nici cu cromul de la interior.
|
Numai pisici frumoase pe acolo pe la valcea ...
|
Quote:
Prea incarcat la interior , parerea mea , in rest arata bine ! |
Trafy....eram la tara acolo unde mai vazut tu ;)
Iar acum sunt la Bucuresti.......revin in VL pe la noapte pe la 22 sau 23(adk duminica)..... Referitor la 323.....intradevar husa ....nu e locul ei acolo.....dar are piele crem si probabil de aceea a pus`o. E din Dragasani dar sta in Bucuresti.....fiind pe la el p`aici iar facut o mik sedinta foto 8) |
6 Attachment(s)
O mik skimbare de cateva saptamani ......sa vad cum da cu folie albastra pe masina.......:-P
Apropo.....pun folie omologata sau ne.....asa k.......kre e interesat contact me :rolleyes2 |
dupa parerea mea nu da bine deloc folia albastra pare tziganism....mai bine ii pui neagra.
|
BJP`ule, fi pe faza ca trebuie sa ia Elvis un pisic cu triple clare si praguri, spoilere, daca e ceva da`mi buzz sa iti dau pozele..
|
Dragutza pisicutza ;) , dar nu da bine deloc folia albastra ...... :???:
P.S. Demnnn ce "zar" mare ai ........ :D |
nu da bine folia albastra...in spate si lateralele alea mici ai neagra :| iar celalalte albastru...wierd :|
|
1 Attachment(s)
spoiler e36
|
Am si specificat k doar asa pt o sapt 2 k o sa pun neagra din nou :lol: dar am vrut sa vad cum da, tot am comandat`o dupa net.....insa nu credeam k e asa de deskisa, adik sa se vada prin ea.
Trafy knd esti da`mi mail cu pozele.....oricum cu triple clare ce sa fac k am pe leduri....doar nu le dau jos pastea sa le pun palea....praguri.....hmmm...posibil.....spoilere sa le vad ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning