![]() |
Vad ca doua pers doresc sa fiu banat, de ce? Astept raspuns cu argumente clare.
|
Hmm vad ca s-a sters .................
Bine ma asteptam la asa ceva. De ce va intreb ??? |
Re:
Quote:
Argumentele astea ajung? |
Am redeschis topicul cu un indemn:
Quote:
Din postul lui Pimp_lex am lasat doar ce era ontopic si am scos partea cu solicitarea de ban pentru un user, negasindu-si locul aici si care ar fi generat in continuare discutii. (discutii care s-au vazut cand a repostat Akimoto ce scosesem). Nu inteleg de ce va simtiti lezati cand va sunt sterse/editate posturi care nu-si au locul pe un anumit topic, cum au fost cele pe care le-am taiat. |
de acord , era off-topic remarca respectiva
si era o constatare, nu o cerere, eu nu cer banarea nimanui, nu este forumul meu si nu e treaba mea cine e si cine nu e banat, am zis doar ca am fost mirat de acel fapt, that's it that's all, si nimic mai mult PS: acest post, si cele 3 de mai sus toate sunt off-topic deci ar trebui sterse userii lezatzi (Ono, SLk)pot sa ma contacteze pe Pm sau intr-un thread separat (daca vor publice chestiile astea) |
curatenie in topic, a facur rosonic, moderatorul, persoana cre nu puteti contesta ca este deasupra intapaturilor dintre voi...
astept pe oricine sa imi reclame orice incorectitudine de-a lui... astept de cativa ani de zile deci problema e intre voi, ar fi complet deplasat sa gasiti un tap ispasitor artificial in legatura cu ono, daca citeati, vedeati ca am tratat problema eu, personal... nou intrat pe forum, ono a nimerit in \"discutiile\" voastre si a crezut sincer ca asta e genul de discutii normale... aici... spre rusinea noastra, nu? si a intrat \"in ritm\" i-am dat un pm si l-am avertizat in legatura cu limbajul a fost suficient din acel moment nu a mai facut nici o greseala, lucru pe care nu il pot spune despre unii din voi deci: rosonic, moderatorul a facut curat ca sa lase discutiie \"ontopic\" de ce nu vedeti partea buna a ceea ce a facut? ba mai mult, incepeti sa stricati din nou faceti va rog alt topic oriunde... pt dispute etc |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Curselesunt numai pe 400m.
|
cred ca inca se face o foarte mare confuzie
Legale - curse pe 400m sau 1/4 mile Ilegale - la mica intelegere...poate sa fie si de aici pana la brasov asa ca terminati cu disputa asta aiurea; la legale se castiga dupa 400m, ilegale de obicei ala care are avans dupa o anumita distanta, care nu poate fi contorizata exact, de obicei pana unde trebuie sa franezi, din varii motive...deci oarecum neclar, tocmai din pricina imposibilitatii de a masura distanta |
Re:
Quote:
Totul prin prisma legalelor, daca nu hai toti la parnaie. Simplu fapt ca aveti informatii despre ilegale se poate interpreta de ub judecator ca si complicitate, tainuire fapte grave din codul penal. |
Re:
Quote:
Ca alta chestie ... vorbesti acum de infractiunile astea ca si cum ai sti cu ce se mananca ... ce treaba are tainuirea cu infractiunea asta ... ce puteai sa ascunzi ... fumul care a iesit din tobe sau ce? si mai ales pe net. Sa-mi spui tu mie cum poti sa \"primesti, dobandesti sau transformi un bun ori sa inlesnesti volorificarea unui bun provenit din sav unei infractiuni etc.\" Vrei sa scriu si la complicitate in ce consta. Nu am vrut sa jignesc dar am mai vazut pe forum cum sare lumea in sus cand vine vorba de asta. |
Re:
Quote:
Pe un forum public nu cred ca e indicat sa aberezi .... |
Re:
Quote:
daca voi ati hotarat ca organizati curse pe 400m, asta nu inseamna ca sunt numai pe 400m.. din cate imi amintesc eu in trecut erau pe 1000m.. sau alea nu erau curse?! :roll: deci cursele se fac pe 400m sau 1000m. e foarte simplu :wink: |
Re:
Quote:
400m este normainternationala si astea sunt adevaratele curse de acceleratie viteza. Normal ca si vtm-ul e un tip de cursa. Noi suntem interesati legal street drag racing. adica curse legale de tipul celor de strada cu masini care au dreptul legal de a circula pe drumurile publice. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning