![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
Quote:
Quote:
http://www.tsunamionline.com/product_listing.php?id=5 Quote:
Nu-mi trebuie 1 DIN centrat, vreau sa pun acolo un voltmetru digital finut. |
8 Attachment(s)
Inca o pagina din jurnal:
In sfarsit au venit numerele :D I-am facut si un mic tuning oricum multi nu observa dar aveam eu niste pitici :lol: |
Cu tuning sau fara tot faina ramane.
Sa o stapanesti sanatos.:peace: |
Zi si de nyggari care tocmai si-au schimbat locatia din portbagajul de Corsa intr-unul de BMW E46 :) Acum chiar canta BMW-ul ;)
|
Salut, am tot citit pe un alt thread unde e o disputa BMW vs Audi de BMW individual, si am ajuns dupa un search aici ... curiozitatea mea e urmatorea ... care e exact schema la e46 ... la tine vad ca e individual si culmea e ca al meu e46 seamana izbitor ca dotari si aspect .... culoarea difera (executive metalic) insa avem aceleasi elemente exterioare, aceleasi jante iar interiorul seamana mult - aceeasi combinatie cu plafon negru si multe altele (nu am scaune cu profil sport in schimb), o alta diferenta - eu am piele un bleu deschis ... daca ma poti lamuri si pe mine ar fi ok :). multam
|
culoarea,plafonul negru din interior,materialul pielii etc...astea sunt optiuni de individual...deci nu e ca o masina care o iei full option ...e ceva comandat special..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pe urma in catalogul asta la pag.22 si 23 |
Multumesc de informatii, am gasit ce cautam :)
Mai am o intrebare daca se poate, ce alarma (marca eventual model) este recomandata la modelul asta de BMW, nu de alta dar la cealalta masina (Mondeo) am un Viper 330V si nu se impaca prea bine cu masina. |
Baga poze cu interiorul usilor din BMW 8)
|
12 Attachment(s)
Quote:
---- Incet incet diagrama prinde contur. S-a terminat lucrul la usi, pentru unii, pentru mine mai sunt destule de facut. Azi am prins inaltele, din pacate nu am gasit holsuruburi asa mici negre dar o sa le vopsesc cat de curand. "Suportul" inaltelor mai trebuie putin finisat, in rest nu ma asteptam sa iasa asa de bine usile. Am pus si o poza cu lemnul din bord in bataia soarelui :love: P.S. Azi am depasit pragul critic de 100.000 km :D |
Superb, Dadi!
Multi km fara probleme! |
interiorul e absolut superb si lemnu si pielea si muzica care tocmai ai puso...
si eu am facut ieri 50 000 si i am spalat interiorul :)) |
super intretinuta masinutza ta dadi...ai grija de ea....fara incidente :)
p.s. la niste jante te-ai gandit? |
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning