![]() |
Re: 2011, anul fatidic al masinilor non-euro?
Eu nu inteleg de ce sustine atat lumea ca masinile non euro sunt pericol pe strada. Nu vad eu bine sau cele mai multe accidente se intampla cu masini mult mai noi?
In primul rand problema este cu emisiile de gaze care sufoca pe toata lumea si daca nu se face ceva, cale de intoarcere nu mai exista. Apoi mai e si problema masinilor nemiscate cu lunile, ale proprietarilor care isi permit mai multe masini,dar nu se despart de "prima iubire" si ocupa locul cu 2 (sau mai multe) masini degeaba. Asta este parerea mea. In orasele unde autoritatile dau doi bani pe sanatatea oamenilor s-au impus deja taxe foarte mari pentru tranzitarea centrului, pentru masini ce polueaza. De exemplu in Germania, si am citit ca si Madrid doreste sa impuna restrictii pentru masini sub euro 3!! in centrul orasului. |
cand am venit din italia auzisem ceva de genu ca vor sa scoata euro 1 la ei acolo dar nu sunt sigur...astia se iau dupa tot ce se practica dincolo...dar culmea ca numai dupa salarii nu se iau ca in rest suntem in top 5 cred la cele mai scumpe tari...as fi de acord sa interzica non euro si chiar euro care nu trec inspectia dar atat cat ea e ok din punct de vedere estetic si tehnic...intr-adevar sunt foarte multe masini varza care abia se mai tin..dar daca tot ia masina omului,ca banuiesc ca o vor duce la casat si iti vor da niste bani pe ea,restul sa puna jegurile de la guvern pt achizitionarea unei masini noi...asa ar fi ok...altfel ar trebui da-ti in judecata!!!!!!!!!cum iti permiti sa nu ii mai dai voie omului sa circule cu masina dupa ce i-ai vandut-o acum 15 ani?ai scris pe langa optiunile masinii:D ca dupa 15 ani nu vei mai avea voie sa circuli cu ea ca li se scoala la taranii de la putere sa nu o mai conduci tu pe strada?nu,tu ai cumparat masina sa circuli cu ea pana se va duce dracului...ori peste 1 an ori peste 50...asa ceva nu au voie sa faca!
|
Quote:
|
daca asa creizi,Dumnezeu sa te ierte daca mori.(stand langa o masina non euro)in special; daciile astea care le ziceti voi ''cazane'' si se numesc dacii nu cazane.
|
primul post care le-ai facut...mai bine nu il faceai.
|
Am mai vazut ca scrie ''Dacia fabricata pana in 96'' deci fara cele care au trecut de ''96?ex a mea din 99?nu se scoate din circulatie?
|
decat sa scapam de masinila vechi , non-euro , mai bine scapam de cazanele din guvern/parlament , care ne mananca bani degeaba , care dorm/nu se prezinta la datorie ,dau legi bune ... pt ei , o ard pervers cu limuzine , jeepuri de zeci de mii de euro care polueaza si consuma mai mult ca un cazan non-euro .
si nu prea cred faza asta ... nu prea crd ca o sa renunte toti la cazane . nici in germania si alte tari din UE nu o sa dispara toate automobilele non-euro . |
Seby122 - e pot sa ti spun ... SA TRAIESTI BINE BA ! ( spun asta ca sa nu iti zic altceva sa te doara sufletul pe urma )
|
huuuuuuuuua la voi guvernantilor :lol: cea mai proasta lege pe care am auzito, nu se va intampla asta. nu vom renunta usor la dacile noastre.
|
total de acord
Quote:
|
Quote:
|
am ramas uimit cind am vazut accidentul cu celebra dacie SGM ...si pasagerii ei s-au ales doar cu citeva zgarieturi.Cel care a proiectato a stiut din start ca e o mashina nesigura si in caz de accident ajunge cutie de conserve care te omoara...asha ca a dotato cu rollbar.......Respect pentru om....din cauza inspiratiei lui au scapat oamenii aia cu viatza.
|
Quote:
|
Cei cu "sa va cumparati masini noi" ganditi-va la semenii vostrii care nu castiga nici 2000 de lei pe luna, la semenii vostrii care isi intretin masinile vechi, la semenii vostrii care nu isi permit masini noi, la semenii vostrii care au o pasiune pentru masinile acelea!
Adica guvernul fluiera, si noi sarim? Daca ne strangem toti si fluieram, va zic eu ca o sa sara guvernul! Noi PUTEM sa facem ceva. Noi SUNTEM vocea poporulul. Si poporul e nemultumit. Trebuie facut ceva.Trebuie sa ne facem dreptate acum. Sa ne organizam.Sa ne scapam de taxa de prima inmatriculare, taxa de mediu, taxa pentru vilele lui tariceanu. Respect tuturor romanilor care nu se lasa calcati in picioare. Astept PM'uri. |
Cum sa fie o masina mai veche de 96 un pericol?? Pai inspectia tehnica de ce se mai face?? Si apropo, in america circuli cu ford din '67 si nu mai zice nimeni nimic. La noi nu poti sa faci nimic in tara asta. Americanii iau motor nou, modifica caroseria foarte mult, dar nimeni nu zice nimic, totul e perfect legal.La noi daca faci asa ceva cu masina aia nu poti sa circuli decat pe campuri si prin sate. Se vede clar k e vorba de politica, sa mai castige ei niste bani, cum au facut cu taxa auto.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning