![]() |
Re: NISSAN 200sx 1.8T
cred ca cel mai curand o filmam la craiova...asta daca nu si-a schimbat proprietarul planurile:D
|
e hai k nu mai e mult :D
|
Man am citit si eu topicul de la inceput acum, ziceai la un momendat k o daci portocaliu cu negru iar in ultimele poze e rosu cu negru ? sau mi sa parut mie ? :)))) oricum sunt curios cum o sa traga si sa-mi zici si mie de cuzinetii aia dak sunt smecheri k sa fac si eu o treaba klumea, dar eu o sa fiu la cota 2 cu arborele :0
|
o sa vin la craiova nu mi-am schimbat planurile ......sper sa ajung vineri la intalnire
masina trebuia sa fie portocaliu cu negru dar din lipsa de fonduri nu este :D ieri am scoso pe strada cu noua configuratie .... 1 si 2 nu prea mari diferente in schimb treapta 3 este .......... sunetul evacuari este ceva de speriat eu unul nu am auzit ceva mai frumos vreo data va rog nu intlegeti gresit nu imi place sa ma laud ..... cuzineti sunt problema cea mai mare la ca18det (deci mare atentie unde rectificati vibrochenu ) io am cumparat acl racing biela si palier cota 1 si de atunci nu mai am probleme MC Mate suna-ma si iti explic mai multe la telefon legat de 200sx s13 crede-ma stiu destul de multe despre aceasta masina ; poti chiar sa vi sa o vezi la mine la garaj ca sa iti faci o idee |
Quote:
|
voi participa la cursa de la craiova la grupa in care se incadreaza masina
sper sa reziste ambreajul :nervious: |
hai man ca iti rezista...scoate'o azi la teste...reglaje...ca mai e putin timp
off: cealalta masina ... de la carol(sa nu spun aici de cine e vorba) participa la C...ca are tractiunea fata... ne auzim la noapte...pe la 3:15 ajungem si noi :D bafta la reglaje/ultimele pregatiri |
1 Attachment(s)
ceva mai recent .....
|
Ce curata e babaciunea...imi aduc aminte de vremurile alea cand arata ea...asa mai obosita :-P
Ai facut treaba buna,abia astept sa vedem ce stie ! |
2 Attachment(s)
Quote:
babaciune zici !!! datorita lipsei de fonduri am incercat sa o pastrez cat mai stock si cat mai apropiat de linia originala mai am cate ceva de montat pe acolo ca sa arate si mai bine ...:) |
ceva filme???
|
CE BINE ARATA AMANDOUA ! Se vede unde sunt banii de concedii :P, felicitari inca odata pentru 2 exemplare superbe, restaurate ca la carte:mrhappy:
|
haideti cu ele la sedinta foto
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|