![]() |
Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne
Quote:
daca tot ai adus vorba de Q7 eu unu inca nu am vazut test intre bmw x5 si audi q7 in care sa iasa audi invingator la road handling poate are audi mai multa experienta in tractiune integrala si suv-uri dar bmw cu cele 2 suv-uri ale sale i-a dat clasa la manevrabilitate lui audi(a se citi audi Q7 vs bmw x5), avand in vedere experienta audi in raliuri(on si off road) faptul ca tendintele se schimba-ai dreptate dar eu unu sunt mai d moda veche-porsche e masina supersport nu offroader sau o tentativa de off roader |
Sa nu vorbim despre experienta BMW in domeniul SUV-urilor, si mai ales al sistemului de tractiune 4x4 x-drive. Nici X5 si nici Cayenne nu sunt masini Offroad la fel ca si ML, Q7, singurul SUV luxury cu calitati cat de cat bune offroad este Touareg. Oricum am compara X5 cu Cayenne onroad il joaca pe degete Porsche-ul pe BMW, offroad amandoua sunt la fel de proaste.
|
Singurul atu, din puctul meu de vedere, care il Cayenne este ca are mult mai multi cai putere.....
Tuareg are ceva abilitati off-road dar in categoria asta rege este Range Rover(poate discovery 3) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Logic Porsche!Comparatia mi se pare absurda...de la designu exterior(care este o chestie de gust) pana la cel interior/finisari interioare(care nu mai e o chestie subiectiva)!
PS:la faza cu Touaregu are dreptate!in orice revista/test etc la aptitudini off road touaregul este rege!(printre suv-uri bineinteles) Si mai e si recordu ala cu Touareg V10 care trage ~200 tone(Boeing 747)si se misca bine de tot...(a se vedea youtube) |
Eu as alege Porsche-ul mai ales daca este turbo ;) nu are nici o sansa Bmw-ul .
Salut ! ! ! |
eu optez fara dar si poate pentru un cayenne
|
nu as alege nici una nici alta :))
|
Quote:
Bafta. |
Quote:
Asta mi se pare cel mai tare comment!!! :lol: :lol: :lol: :lol: |
intre noul x5 si cayenne... noul x5 mai mult ca sigur... e frumoasa foc si clar nu te poti plange de sportivitate la ea pt ca e un bmw... dar intre vechiul x5 si cayenne... cayenne pt ca vechiul x5 e expirat
|
4 Attachment(s)
Pai hai sa clarificam totusi ce comparam,modelele vechi sau cele noi!?....P.S.-Oricum ar fi tot porsche este superior ;)
|
Quote:
Daca la modelele vechi nu stateam nicio secunda sa ma gandesc,Cayenne-ul la modelele noi situatia sta tot la fel,imediat ce vad interiorul ala tipic BMW,se sa auda in interior zgomotul suspensiilor(o caracteristica nu tocmai premium)....ma indrept imediat spre Porsche...care este un SUV incredibil,e aproape perfect!Acum depinde si din ce unghi privesti situatia,poate altii se asteapta la altceva dar nu cred ca este nicio situatie cand X5 este superior Cayennului...nici macar la acelasi nivel:lol: :lol: :lol: |
yo unu le-as lua p amandoua
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning