![]() |
Re: Concursuri de sunet - SPL Challenge 2008
Quote:
|
146Cp??
Incredibil.... |
sincer nu stiu in jur de 139, 140, chiar nu stiu :)
important e ca. ... a fost 144,6 .. defapt, 144,7 dar, ziceau ca am turat motoru, dar daca te uitzi pe filmare, sau daca te gandesti,d efapt nu atunci ma dat 144,7 cand am turat motrou, ci cand am schimbat frecventa :D mno ma rog :D .. e bine...... macar de scriau ceva pe cupe :D |
apropo, dadeai mai mult cu usule deschise, daca deschideai... usa stanga... am uitat sa itzi zic, vlad asa o masurat :D .... cu nu cu aia udne era senzoru de la termlab :D
lasa ca i bine sandule dami un add in lista ta de msg [email protected] |
Quote:
Daca eviti sa accelerezi in timpul probei nu mai trebuie nimeni sa faca procesul etapei sa analizeze exact momentul cand ai accelerat si cand te-ai masurat. Si avand in vedere ca ai fost singurul care a recurs la metoda asta de a OCOLI regulamentul ar trebui sa lasi si tu de la tine 0.1db si sa nu mai faci atata caz.Asta parerea mea avand in vedere ca oricum ai fost pe primul loc la clasa. Lasand la o parte subiectul asta felicitari si tie si lui Sandu pentru rezultat. |
Quote:
|
Quote:
Sandule sa ne traiesti si abia astept sa bubuie muzica pe mk 4 ala :-P bafta multa |
dale la gioale sandule
|
era bine oricum :) ... ce mai contea laa un db al cluj am dat 150 fix ...:D .. nus cum care a fost smenu :D
|
Felicitari baieti pentru rezultatele obtinute. Eu nu m-am dus la Bucuresti ca stiam ca n-o sa fie mare concurenta pe acolo :)
Sandu: Zi-mi si mie te rog cand vor fi competitiile in Ungaria? Ma intereseaza in mod special evenimentele care sunt aproape de granita noastra. Ms. Zoli cu Focusul :) |
e drept zoli,concurenta nu a fost dar noi ne-am distrat acolo si daca erai si tu ne distram si mai bine si cu bomba ta,lasa ca ne vedem la cluj:)
|
In legatura cu ajunsul la locatie. Parerea mea este ca era suficient o harta a complexului expozitional cu un X plasat la locul cu pricina. De acolo se descurca lumea...
Nu am stiut ca se poate intra si mai tarziu, altfel participam si eu. Ghinionul meu. Ramane pe alta data. |
poze ceva nicaieri?????????????
|
am eu cateva poze ce am facut.. dar mi in memorie :))) =)) nus cum sa le printez :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning