![]() |
cecilia: ma bucur sa aud asta :) si astept cu nerabdare sa vad schimbarea ( precis va fi una de look, ca ar fi a 4 a ) :lol:
|
o sa pun nishte poze cand va fi gata
|
hehehe
yo shtiiiiiiiiiiu...
but I won't spoil(er) the surprise.... shi acum shtiri de ultima ora di viatza oltcitului meu: in momentu asta ashtpept telefonu' de comfirmare ca ave ITP-u'... am trimis pe cineva mai cu pile la RAR :lol: sper sa fi mers.... |
succes!!!
|
da ma multa bafta. Dar ai grija pe unde il conduci daca n`ai permis, ca azi m`am intalnit cu un prieten care tot 17 ani are.. si la prins politia pt a 2`a oara. Si de data asta se pare ca a incurcato nasol. cred ca ii face dosar penal
|
phuckin shit!
a fost schimbata aripa interioara unde ii seria de pe caroserie shi nu o vrut sa ne dea inspectzia pt ca era sudada placutza ai a cu sria caroseriei... :( :cry: :cry: :cry: sa speram ca putem rezolva altundeva cu ami muly gros :) |
super masina oltcit-ul
1 Attachment(s)
dacie? vb in politehnica pe 18 sau 19 sa vedeti ce inseamna oltcit
|
looool mare ii poza..
am avzut oltcituri mai faine :P |
curse
salutare,a fost cineva la romexpo? eu am fost si oltcitu nu m-a facut de ras
|
Mie unu chiar mi-a plaut. Prima data cand am vazut-o acolo m-am intrebat ce cauta ??? dar ramas placut surprins de aceasta masinutza. :wink:
|
Si mie mi-a placut cum ai mers, si ca ai avut curaj sa vii cu Oltcit, cand veneau si unii cu masini mai rele :lol: !
Un singur sfat am pentru tine: te-ar ajuta foarte mult daca ai schimba suspensia... este MULT prea moale pentru circuit. Pune niste amortizoare tari, si atunci vei putea sa mergi mai repede ! |
coool,
apari prin filme cu oltcitu? |
asta numai K_gula stie daca olictul apare in film :lol: :lol:
|
olcitu fermecat
sper sa apar si eu prin filmulet sa vad si eu cum am mers si cum s-a comportat masina ,sa stiu daca mai vin la urmatoarea cursa sau nu,oricum pling dupa cauciucuri :((
|
sa imi spuneti si mie de unde pot sa iau filmul
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning