![]() |
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !!!
2 Attachment(s)
i was bored :woowoo::silenced:
|
urmatoarea data de intalnire va fi 26 iulie, sambata , ora 19:00 ,cine poate bine,cine nu,nu :)
|
....eu sunt acolo oricum :D ....
|
4 Attachment(s)
na sa pun si aici pozele :p
scoateti-le pe imprimanta daca vreti.... |
scoatem, la imprimanta si le punem pe geamurile din spate de la masina sa vada lumea :D
|
4 Attachment(s)
io i-am zis la joker ca imi pun pe luneta :D
azi mi-am scos 2 afise :lol: , 1 leu foaia(calitate exceptionala) , pe napoca :rolleyes2 , am pus pe luneta si unu pe lateral , sper sa mai strangem fiatisti :lol::lol: .... |
Am mai recrutat o persoana din Zalau ... sper din tot sufletul sa putem ajunge ! :) ...
Mi-am scos si eu la imprimanta :D |
eu am fost az la kopiernikus sa-mi scot pozele pt. admitere, dar n-aveam timp sa scot flyerele, dar maine o sa ma mobilizez :)
|
eu din pacate nu prea am cand sa mi le scot la imprimanta :((
|
9 Attachment(s)
poze de la intalnirea fiat (VW:lol::lol:),au fost multi ,foarte multi absenti care se anuntasera ca vin dar nah,asta este,imi faceam sperante ca depasim pragu de 10 =))))
|
sa nu uitam..ca a mai fost un fiat stilo 2 usi(parca..daca nu ma insel)+wuf care a mai fost in trecere :D dar pe cei 2 ii inlocuieste golful din imagini :D
|
de fapt low a fost nu wuf :lol: si a fost si detman care vroia sa fuga de noi.... :lol:
|
asa asa ...low...scz :)) si de detman uitasem....uitasem ca se tot grabea sa mearga acasa...uitasem cum ii tot ridica vlad stergatoarele si ii inchidea oglinzile laterale sa nu vada in ele :))))
|
in concluzie am fost 6 masini ...:)
|
Ce fain ii fiatul ala negru cu portocaliu :))...faina intalnirea....pacat de voi ca erati putini....data viitoare;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning