Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/555-pierdut.html)

Kitana 02-06-04 18:50

1 Attachment(s)
tekno teo sunt eu... adika kitana iar sonnya e anka :)) asa ca iar ne`ai incurcat :))
gabi nishte poze mai vechi ca alea nu gaseai sunt comvinsa ... in fine ete si o poza mai noua

strengaritza 05-06-04 01:09

ioooi...am stat si am citit de la cap la coada....am de zis cateva vorbe
saracii baieti....imi vine sa va plang de mila...zo' daca nu... :( ..saracutzi de voi....weehehe....
ce va agitati ca muierile...vai cat suferiti....si ce vb is alea\" is curve..\" hm.... iara bagati fetele ...meh...nimeni nu e perfect.... sa inteleg ca in okii vostri numai fete profitoare sunt?.... ia..mai...
sunt si fete care pun suflet intr-o relatie dupa care le lasati..ca asa vreti..va dati mari bastani..... vad multe prietene in situatia asta...
da' nu va mai plangeti...nici noi..da' nici voi nu suntet ma buni....
si ce..\"fetele se uita dupa case si masini\"...buhuhu!!! oare cati nu au asigurat spatele si traiu' de tata socru?....
fiti seriosi....
consider ca mai sunt si baieti de treaba..si fete de treaba....nu mai va agitati.amu' nu-s toate cum ziceti voi...Doaaamne fereste-ne!!!!
nu va avantati la prima ocazie daca vreti ceva klumea...trebuie sa testezi piata...ofertele si sa alegi ce e mai bun...si trebuie sa si meriti :P
nu atac pe nimeni cu afirmatiile mele...sper :D

strengaritza 05-06-04 01:16

revenind la topic.... aveam un prieten cu care m-am inteles super....avea la bani..si masini(masina viselor mele BMW) insa el nu si-a dat seama ca eu nu pt ce avea tineam la el..ca..pt ce era...pt cum era el...sa ma mir de toata averea lui....m-am lasat daca atata l-a dus capu'
poate ca trebuie sa invatati sa mai vedeti si partea asta. daca aveti masina tare si minuni..o fata se mai uita si dupa voi..nu dupa masina...
am avut...nu am pierdut nimik....dar nici nu am nimik :D :D :D :lol: :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 05-06-04 01:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"strengaritza\"
...nu am pierdut nimik....dar nici nu am nimik :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Daca nu ti-ai asigurat \" spatele \" !!!
:peace: :twisted: :peace:

aicad 05-06-04 10:09

Strengaritzo! nu vezi ca aici sunt numai baietzi finutzi care au pus suflet in relatiile lor si s-au ars asa fara sa merite.. in cazul lor fetele se fac vinovate. stii si tu cum e: contrariile se atrag. acum deh la un moment dat se ajunge la neutralitate si... se rupe legatura... ce sa-i faci, mie dupa ~ 4 luni inca mai simt lipsa acelei persoane si inca mai simt ceva pt ea, dar ce pot sa fac. ea se pare ca si-a gasit pe altu.... nuj ce sa mai zic mai ales ca se comporta cu noul ei prieten cum voiam eu sa se comporte cu mine ( mai mult sau mai putin) si nu o facea.. deci ce pot sa mai zic :)

Acum nu mai e nimic de facut, regret insa acum faptul ca am petrecut clipe frumoase impreuna si acum amintirile alea nu mai valoreaza nimic...
si dupa 2 ani de juraminte de dragoste + etc... Am aflat recent ca ce-am avut noi \"Nu e true love!\". Dupa o replica de genul asta ce pot sa mai zic, mai ales ca ea mi-a spus asta tragand o concluzie si in locul meu. Adica ea mi-a zis mie ca ce-am simtit eu pt ea nu a fost \"true love\". la faza asta imi venea sa i urez numai mancare de c***t, dar mi-am dat seama ca e cam limitata daca gandeste asa.... prietenii mei cred ca stiu de 100000 ori mai bine ce am simtzit eu pt ea.... DACA ea a fost OARBA si egoista ce pot sa-i fac. Sper ca pana la sf sesiunii sa imi treaca toata starea asta sa pot sa imi continui viatza. :) Mama ei de dragoste.....

strengaritza 05-06-04 15:06

nu e vb de fete numai..si fetelor si baietilor li se intampla la fel...oricine trece prin deziluzii de genul....dar eu zic ca trebuie sa fii realist..oricat suflet ai fi pus intr-o relatie,.,,meh ..daca nu merita..da-o-n....pisici!
nu esti nici primu' da' nici ultimu'

oricum eu va felicit ..adica va apreciez ca sunteti sinceri..ca eu ma gandeam ca numai fetele sufera...atat am vazut,\"la viata mea\" si ma bucur ca sunt baieti cu suflet care se implica si sentimental in relatii...nu ziceam ca nu sunt....zic ca am vazut eu putini....

si nu mi-am asigurat spatele..ca nu vreau..ma simt bine asa cum sunt...nu vreau sa ma implic prea tare in relatii, ca am si eu o varsta..relativa...dar totodata nu vreau sa ma bag in realatii numai din lipsa de ocupatie....nuvreau sa fc pe nimeni sa sufere...si..daca e pana akolo..nici eu nu as vrea....

KrushX 05-06-04 18:03

1 Attachment(s)
Ea este fosta mea pretena, vedeta lokala in craiova, a prezentat shtirile la terra sat : :lol:

X-Ray-Eyes 07-06-04 02:43

-=< CUM SA AGATZI O FATA >=-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Daca n-o cunosti, abia ti-a fost prezentata de un prieten, cu conditia sa nu fie prietena lui, te duci la ea, o saruti frumos pe obraz, spui ceva acolo (de ex ca iti pare bine s-o cunosti, nu conteaza ce ; spui ceva din gura).
Asta doar daca e necunoscuta, pe urma incerci sa afli nr de telefon de la ea sau de la prieten (al tau NU al ei, btw: conditia principala s-o poti agata e sa n-aiba prieten sau sa nu fie moarta dupa unu' sau sa nu-i fi total antipatic).
Intr-o zi dai un telefon si o inviti la un film (undeva in functie de imaginatia fiecaruia), eventual mai chemi niste cunostinte comune (perechi).Daca zice NU si-ti place mult de ea, mai incerci peste cateva zile. Daca tot iti zice ca nu poate din diferite motive, ii dai papucii si treci la urmatoarea.
Daca zice DA mergeti si va-ntalniti intr-un loc. Te duci la ea, ii intinzi mana si ii zici hai sa mergem, o iei frumos de mana si plecati. Daca dupa cateva secunde isi ia mana dintr-a ta nu dispera, va urma o intersectie, va trebui sa traverseze o strada cat de curand si ii prinzi iar mana. Asta in cazul in care nu vrei sa te dai rotund cu masina ta sau sa ii plimbi curu' ... nu de alta da daca nu face miscare inseamna ca mai tarziu o sa o alintzi Moby !)
Ati ajuns la film sau la teatru (prima oara faci tu cinste ca tu ai invitat-o dupa aia n'are decat sa-si plateasca). Intrati la film, va asezati si te faci comod (mana din dreptul ei se aseaza frumos pe umarul ei iar cu cealalta mana o iei de mana) o tragi usor spre tine si ori te opresti aici ori o saruti (trebe sa va explic cum se saruta o fata? :P ). A grija sa fie un film plicticos (nici ceva sa-nu-ti iei ochii de pe ecran, da' nici un film indian cu el... si ea ... ). Daca vezi ca nu vrea trebuie sa ai rabdare: cui pe cui se scoate, daca e incapatanata esti si tu incapatanat (poti sa-i si spui chestia asta).
Se termina filmu', iesiti de la film strans legati unul de altul ,o duci acasa (daca nu sta in vreun cartier celebru) si o saruti inainte sa va despartiti. Ii spui ca o suni sau sa te sune a doua zi sau stabiliti din seara respectiva cand sa va mnai intalniti ...

Sfaturi adiacente:
1) Nu fi bou sa dai bani pe flori, poate doar la o aniversare, odata pe an.
2) Cand mergi cu o fata pe strada spune bancuri, fa glume, fii vesel, fii baiat de gasca, nu fi moale (molau).
3) N-o suna numai tu, fa in asa fel incat sa te sune si ea.
4) Nu cheltui prea multi bani cu ea.
5) Complimentele i le faci dupa ce ai agatat-o (vrajit-o) nu inainte.
6) Daca e proasta n-o prezenta parintilor chiar daca e misto, mai bine le prezinti una mai uratica dar desteapta, va face o impresie mai buna.
7) Daca o agati la un bairam si n-ai chef sa o tii prea mult alege una misto indiferent ce are prin creieras.
8 ) Daca vrei sa fii prieten mai mult timp cu ea nu te uita cum arata (nici ultima stramba sa nu fie) dar vezi sa aiba ceva prin creier.
9) Niciodata nu-i spune unei tipe care inca nu ti-e prietena ca-ti place de ea (gandeste-te cam ce i-ai face tu unei tipe care ti-ar spune ca-i place de tine).
10) NU te indragosti ca bou' ca daca nu iese...
11) Ciorba reincalzita nu e buna (daca ati teminat-o nu o luati de la capat,fa asta doar daca vrei sa te razbuni pe ea).

Regula_de_aur) Domina ca sa nu fi dominat.
Ultima_regula) Dupa masini si dupa femei sa nu alergi, vor veni altele.

Daca metoda nu merge numai voi sunteti de vina ... mai incercati o data!

Cam atat...

Nu raspund de distrugerile provocate direct sau indirect de acest text.
Nu am cerut bani pentru el asa ca nu raspund de urmari.
Spuneti-mi si mie dc merge si ce achizitii ati facut

:peace:

Adaugare la regula 11) ba uneori mai merge !
He He He !!!

X-Ray-Eyes 07-06-04 13:18

Re:

In cazuri de genul ai pierdut din start !
Miscarea se face inainte .. nu dupa ce nu ai spus nimik si tipa a disparut din peisaj ...
Si sunt 2 motive din cauza careia o tipa zambeste :
1 - Ori ii place de tine ... esti simpatic ... bla bla ... si ai dat lovitura ( in cazul in care e scumpa foc ( vezi ce am scris in topicul anterior de tipele frumoase ... ori ii dai si fugi ( in cazul No Brains) ori ramai cuplat cu ea si :arrow: vezi ca am mai scris un post in legatura cum sa te comportzi cu o femeie ... | O femeie nu are nevoie de inca 1 prietena ... are destule - If you know what i mean ...| ( in cazul in care are ceva brains )
2 - Ori ii place masina sau motorul pe care il calaresti si ii cam arde buza sa isi plimbe popoul in calibra ... si nu in dacia lu' taticu cand are taticu timp ... sau a prietenului ei care are moskwici din 78 .
Si miscarea pe care potzi sa o faci e sa iti spui in momentul in care o vezi ca zambeste , e sa iti spui in gand ( daca esti mai timid ) Frate .. ce p#l@ mea .. sunt jmeker si tare ... Bine !!! Hai la ea ! si te duci direct ... Bag mana in foc ca nu o sa plece mai departe daca tu te uiti direct la ea si te vede ca vrei sa vb cu ea ... si o sa se opreasca din mers .. iti zic eu ...
Numai sa nu cumva sa ii fi zambit altei persoane din spatele tau ...
Si atunci e ....
Si te duci frumos la ea , te prezinti ca un baiat politicos , ii intinzi mana , si o intrebi si tu ceva ( mergi la liceu ? Vi de la liceu ? Te duci acasa ( Pot sa te conduc - asta e raspunsul .. si o duci la scoala / acasa / etc. si intre tp mai aveti si voi tp sa vorbiti .. in ce clasa esti , aaaa deci ai la anu bacul .. sau anul asta ai bacu .. admiterea .. etc ( in cazul in care nu esti vreun pedofil si iti spune ca e clasa a 8-9-a ... He he he ) ... si daca fata raspunde ai pus mana pe una bucata buna !

Succes data viitoare si nu mai sta degeaba .... ATACA !!!

aicad 12-06-04 20:34

hehe ghid de agatzat baietzi? Cred juma de pagina ajunge! ;)

ce-o sa scrie acolo:
regula unu : sa ai privire perversa
regula doi: sa dai din cur
regula 3: sa se vada sanii cat mai mult
regula 4: sa te prefaci ca ai face orice pt biatu respectiv si gata!

nici juma de pagin :D

ps: astept replica fetelor dar pe alt topic!

Kitana 13-06-04 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
hehe ghid de agatzat baietzi? Cred juma de pagina ajunge! ;)

ce-o sa scrie acolo:
regula unu : sa ai privire perversa
regula doi: sa dai din cur
regula 3: sa se vada sanii cat mai mult
regula 4: sa te prefaci ca ai face orice pt biatu respectiv si gata!

nici juma de pagin :D

ps: astept replica fetelor dar pe alt topic!

replica fetelor aku` :
comentarii la regulile spuse de tine
regula 1: merge ... da nu numai perversa cu si jucausha... :)) seducatoare
regula 2: merge sa dai din cur daka ai si un cur frumos bombat :)) (e ce zici am dreptate?)
regula 3: sa ai si ce arata ca daka ai 2 nasturi potzi sa le scotzi afara ca e egal cu zero
regula 4: nu e bine ca mereu sa te prefaci ca ai face orice pt baiatu respectiv pt ca eu am obserbat ceva la baietzi : daka vad ca o tipa e moarta dupa ei... poate ca ii intereseaza cat de cat da dupaia incep sa se sature ... da daka esti o tipa care sa sti cum sa te lashi uneori ushor alteori mai greu... parca starneshti mai mult interes... cu atat cat o fata e mai inaccesibila cu atat parca va invershunatzi mai mult sa o avetzi voi sa fie a voastra. este?
astept replica baietzilor!!!

aicad 15-06-04 10:59

1 Attachment(s)
tare! la mine era un pic invers::

Auzi ce faci ?

Ma duc cu mama la cumparaturi.

iesim si noi dupa aia ?

da iesim.

O sun dupa 3 ore:

hai ce faci mai iesim ?

bebe sa nu te superi da sunt obosita si nu am chef hai ca ne vedem maine !

si dupa 1 week de faze de genul asta ma suna is imi zice NU vezi ca nu merge treaba Nu ne-am mai intailnit de-o gramada de timp, eu nu vreau o relatie de weekend!!

Si asta cica dupa un an si ceva plin de \"iubire\" sau cel putin asa am crezut eu.....

de la juraminte de genu o sa trecem peste orice, cand am intrat eu in sesiune si o luna am tot facut sacrificii sa ma vad cu ea, replica ei a fost: ce viitor vezi tu in relatia asta, nu are rost sa continuam, acum o sa intri iar in sesiune apoi o sa fiu eu cu bacu shi chiar nu o sa avem timp sa ne intalnim.... Poate o sa mai fie ceva intre noi mai incolo.....

Tre sa adaug ca gagica asta are NOTA 11 la replici :) iti intoarce cuvintele cum vrea ea.... si apoi isi astupa urechile :) oricum ce-a fost a fost si incep sa nu mai regret. Asta cred ca e bine nu ?

Uite cum erau lucrurile candva, acum doar fetele din poza mai sunt prieteni, restul s-a dus draq :( si asta regret cel mai mult!!

aicad 20-06-04 10:26

1 Attachment(s)
Uite ce melodie am gasit... si o dedic celor care au avut si au pierdut!!!

Gabi 20-06-04 13:32

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

:twisted: :twisted:

U R S U 27-06-04 14:32

1 Attachment(s)
Asta:

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning