![]() |
Re: Dewoo Cielo Evolution
Intercooler-ul e EDS sau e custom ?
|
Quote:
nu este de EDS pisele de EDS le pun dupa omologare |
Quote:
|
si nu e un motiv in plus sa te opreasca "sticletii" pt k sta prea la vedere?
|
Quote:
|
am impresia ca e un pic cam in fata motorul ? planetarele sunt drepte??? intreb si eu...
felicitari inca o data , se aude foarte frumos motorul... |
1 Attachment(s)
Quote:
Inca ceva , ambele planetare sunt cele scurte de turbo si ca sa probez ceea ce spun o sa-ti pun o poza cu planetara . |
Nu se referea dacă sunt drepte in sensul propriu-zis, ci dacă sunt pe aceeaşi linie de cānd ies din cutie pānă intră in fuzetă. Axa asta de care vorbesc trebuie să fie dreaptă. Dacă motorul e "tras" mai spre faţa maşinii atunci axa (de care vorbeam mai sus) planetarei nu va fi dreaptă.
|
Quote:
da la acelasi lucru m-am refrit si eu |
Quote:
ma bucur ca te fac sa razi...asa sunt eu amuzant...:):):): ...ma refeream daca sunt drepte cand ies din cutie ...te-ai scos bine ca si tu tot la asta te refereai...:)) de ce ai mai pus puza cu planetara...oricum inca o data te felicit ca ai pus motoru ala pe cielo....sa nu mi-o iei in nume de rau dar bara fata nu-mi place ...nu are linie cu masina si nici intercooler-ul ...dar sunt sigur ca o sa il schimbi dupa ce o omologhezi...sau ceva de genu ce spuneai tu pe acolo...uite iti las un id de mess...daca e sa vb de c 20 let and stuff phantomasxxx |
Quote:
poza aia am puso sa vezi ca e planetara scurta nu de altceva cat despre pozitionari si alte date tehnice de genul asta fara sa "mi-o luati in nume de rau " ...nu va mai bagati in discutii ale caror amanunte va sunt straine . |
eu te-am intrebat ceva...ca nestiuturu ...ce sa-i faci nu toti sunt nascuti experti , te-am intrebat frumos , si ti-am spus ce nu-mi place l a masina , ti-am si spus ca respect ptr bani si munca investita un adevarat pasionat ....ne vedem sigur la primavara la vre-o legala si vedem atunci cine e mai bun...cuvintele pe forum n-au valoare...
respect:twisted: |
Quote:
|
eu nu am inca masina gata...am cauciucuri si roti de iarna da nu e gata inca masina...:)) poate fac rost si de un plug si vedem...
|
Ne poti arata o poza cu eleronul vechi..sa vedem cum arata cu el..?Mult succes in continuare cu masina.Respect pentru ce ai realizat pana acum....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning