![]() |
B12ZMD:->
Esti tipu' cu dacia berlina alba care ai venit cu tipu' cu KIA in Herastrau ? OK ... cred ca da ... In fine ... vezi ca exista niste folii facute de Dynamat. Astea's de mai multe feluri ... pentru plafon, portiere, portbagaj, podea ... etc www.dynamat.com La noi nu stiu de unde poti s-o iei.... bafta |
Quote:
|
salut tye! eu sunt...ZMD...o fi buna ideea cu foliile da sunt scumpe...
poate alta solutie! astept rasp. |
Pai alta solutie nu prea vad ....
Asta o fi un pic cam scumpa ... dar este cea mai buna ... si se aplica si relativ usor. Eu am de gand sa-mi pun .... |
si cam care ar fi scoru pt foliile astea ? :shock: :shock: :shock:
PS la urmatoarea intalnire ai banii(sa nu crezi ca am uitat) :D |
Kenwood KDC-5090R + 2 boxe ovale 6\"/9\" Kenwood (nu stiu modelul) pe spate + 2 Domotec care or sa fie inlocuite pe fata.
|
Pai hop si eu.
Sony (nu stiu de care exact dar cred ca-i primul model care suporta mp3 - si cel mai ieftin :P ) cd/mp3/radio Tweetere JBL pe fata. Boxe ovale JBL pe spate. Statie Alpine 2x5ow/1x13ow + Tub 6oow Alpine (nu mai stiu ce tip dar e ala pe care scrie cu albastru) Si pt. oamenii de rand :wink: recomand Alpine k cica tuburile sunt garantate pe viata. 8) |
mah stere system yo
cd/mp3 player - Panasonic boxe in usile din fata - Audiobahn 240watts iar pe spate 210\" subwoofers facute de Infinity. In curand o sa vand infinity-urile si o sa-mi iau 2 12\" Audobahn subfoowers si o sa fac un custom install in portbagaj |
Sistemul audio al lui SHA de pe Golf RULZZ ! Rupe tot..Iti vibreaza inima..iti iese din corp si o ia la fuga..: :twisted: :twisted:
|
:oops: hai k nu-i chiar asa...Se poate si muult mai bine. DAR COSTA :(
|
come on don't be shy..dar nu m-am putut abtine..e ceva super..in cate masini am stat eu care aveau muzica..la tine mi s-a parut cel mai mishto posibil..!
|
Quote:
|
mda.. Mie tot la SHA in masina imi place cum se aude :P
|
Quote:
alte chestie e urechea muzicala.......sunt multi care se multumesc cu un anumit nivel si care nu pot face diferenta intre cum se aud ssteme de sunet diferite........ sistemul lui sha e bun, e relativ complet si e perfect pt o masina mica si un budget mic spre mediu..........ce are Nea Jonathan e mult peste normal, chiar trece in nebunie...... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning