![]() |
Pfff, daca la ora 02:45 bantuiam, dimineata la 09:00, ce fac ? Ma urc pe pereti ? :roll:
Cat despre bautura... glumeam, I'm at work :peace: |
Re:
Quote:
mini, si gelozia se poate controla intr-o relatie... oamenii se adapteaza, depinde de fiecare personalitate, de cine e dispus sa lase mai mult sau mai putin de la el in situatii limita, etc.eu pot sa spun ca sunt un gelos convins si excesiv in acelasi timp, adica am unele iesiri cam aiurea,dar pe masura ce iti cunosti partenerul treaba devine oarecum fireasca. ps: sunt dispus sa-ti dau sfaturi :) |
:))))))))) esti loco .. eu la 7 tre s m trezescsi s m apuc iar d invatat:((
|
io nu-s loco, tocmai am venit din twice, si maine ma duc la munca, 9 AM :) dar d-aia suntem tineri nu ? :peace:
|
hahahaha daca te-am jignit cu ceva imi cer miiiiiiiii de scuze :) dar e o vb de-a mea la general .. si cu asta mimi inchei portia de taste p ziua d azi ...k deja o iau p aratura
|
nu...cu absolut nimic, doar ca a trebuit sa citesc de vreo 3 ori , si incet, ce-ai spus ca nu procesa neuronu la ora aia :peace:
|
Tox , aici nu este vorba de imaturitate, este vorba de stilul in care mi-ai impus sa-mi masor cuvintele, daca aveai o atitudine de domn iti raspundeam cu aceeasi moneda, insa atata timp cat afisezi imaginea unui pushtan cordit chiar nu-mi imaginez pentru ce ar trebui sa fiu respectuos in ceea ce te priveste.Referitor la smecheria de pe net eu zic sa pastram acest mic conflict in afara netului si sa discutam face to face in caz ca ai ceva sa-mi spui altfel te rog sa te abtii!
P.S. : Temperamentul agresiv nu inseamna imaturitate:) |
Paco (a.k.a) Rabanne: nu te combini ma cu mine ? :P
Ce e cu atatea replici pe enspee mii de teme care n-au nici o legatura cu subiectu' topicului ? :evil: Rusine! Rusine sa va fie! :lol: |
eu pe langa mai sunt si ontopic , vezi mai sus :) din punctul meu de vedere subiectul e inchis :peace:
|
merci k esti dispus sa`mi dai sfaturi tox,dar am si un fratzior d vreo 22 ani si etc :D dar nu strica :wink: si gelozia o am si nu prea o pot controla pt k detest cand mi se ia ceva ce oarecum imi apartine :roll: p fratimiu il pliktisesc cu jigniri cand imi ia sucu,mancarea,sau orice altceva,kiar dak e \"din familie\" :evil:
|
Re:
Quote:
|
Da Gabi, chiar ma gandeam sa-ti fac o propunere de combinatii de n luate cate k(kappa):))
|
Re:
Quote:
asta e caterinca intre fratzi :D eu am vazut si batai lasate cu sange si spitale :) anyway, e ca la doctor..te duci la 15 doctori ca sa vezi cati dintre ei dau acelasi diagnostic..cam asa sta treaba si aici :peace: si anyway, frati`tu n-o sa iti de aceleasi sfaturi niciodata ca unul strain, pt ca esti sora`sa si o sa incerce sa te protejeze. |
30 la 26 ptr SOLO ... : /
sa inteleg ca e mai bine solo ? : / :? |
Re:
Quote:
Santos: nu pune botu' la ce zice lumea :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning