Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Comunitatea 4Tuning voteaza BEST SUPERCAR IN THE WORLD (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/51823-comunitatea-4tuning-voteaza-best-supercar-the-world.html)

mishu415 25-09-07 07:25

Re: Comunitatea 4Tuning voteaza BEST SUPERCAR IN THE WORLD

pakt k multi voteaza p principiul "e cea mai tare din nfs":cry:
veyron e o supermasina, dar p circuit kre k toate din lista o fac,e un filmuletz p net knd se dau p nurburgring un lotus elise si veyron;p linie dreapta logic k veyron e zmeu,dar p curbe deja e alta poveste

N-AM NIMIC CU VEYRON DAR NU MI SE PARE A FI UN SUPERCAR
ar fi mers in locu lui,in lista,un lotus espirit sau o HONDA NSX una dintre cele mai manevrabile masini

bodyspeed 25-09-07 08:57

Quote:

Originally Posted by MaZaN (Post 1117153)
N-are Ford GT-u chiar 610 mustangi, are vreo 550 ;), si atinge un 330 nu chiar 340
http://carfolio.com/specifications/m...ar=110594&Ford

am specificat unul.....un pic modificat :-P
cel modificat de EDO ... atat are 610 CAI si atinge 340

Nitro Customs 25-09-07 09:53

Stim cu totii k la ora actuala cea mai tare masina este veyron'u , dar si-a facut prea multa reclama , si dupa cum zice si vorba : "lauda de sine , nu miroase a bine", am votat CCX'ul. Dak privim din alt punct de vedere cea mai tare masina este McLaren F1 deoarece a reusit sa se mentina cca 10 ani k fiind cea mai rapida masina, si o alta masina importanta este Miura deorece a fost prima super masina si de acolo a plecat totul...(si mai era un Maseratti dar nu mai stiu cum ii zice)

Hondarul 25-09-07 10:34

Credeti ca eu nu as fi bagat NSX-ul? :lol: :lol: :lol: Dar parca nu l-as considera supercar... are numai 280 cp, ceea ce-l trage in jos la capitolul top speed. De performante foarte bune nu duce lipsa chiar daca are jumatate din caii unui Murcielago, dar mai degraba este din clasa super sport, cu ale sale surori japoneze Supra si Skyline.

sil4tuning 25-09-07 10:55

am votat veyron : tin minte ca acum cativa ani inainte sa apara veyron toata lumea zice ca o asemenea masina care sa o intreaca sau macar sa o egaleze pe McLaren F1 ca pret si performanta nu se va mai fabrica in serie ....uite ca sa fabricat veyronu....uite ca au trecut aproape 2 ani de cand sa lansat ....sa mai treaca vreo 5 max 10 ani si atunci se va fi uitat de F1 si lumea va zice ...sincer nu cred sa se mai faca vreo masina mai puternica ca veyron..la fel de scumpa si rapida...au trecut atatia ani si nimeni si nimic nu o poate detrona...sper ca intelegeti la ce ma refer

law53 25-09-07 12:38

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1117434)
am votat veyron : tin minte ca acum cativa ani inainte sa apara veyron toata lumea zice ca o asemenea masina care sa o intreaca sau macar sa o egaleze pe McLaren F1 ca pret si performanta nu se va mai fabrica in serie ....uite ca sa fabricat veyronu....uite ca au trecut aproape 2 ani de cand sa lansat ....sa mai treaca vreo 5 max 10 ani si atunci se va fi uitat de F1 si lumea va zice ...sincer nu cred sa se mai faca vreo masina mai puternica ca veyron..la fel de scumpa si rapida...au trecut atatia ani si nimeni si nimic nu o poate detrona...sper ca intelegeti la ce ma refer

ba da...veyron cabrio sport de 1200 sau 1300 cp !

peter 25-09-07 14:20

ferrari enzo

design+putere

boy_wonder 25-09-07 14:42

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1117614)

pt. ce atata putere pt. un cabrio??
e adevarat ca va aparea si veyron targa (gen carrera gt), dar va avea 1001 CP si viteza limitata la 350 km/h.

Hondarul 25-09-07 21:58

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1117614)

Un cabrio implicit e mai greu asa ca se cere un plus de putere. Greu de crezut ca va avea performante mai bune ca versiunea normala de 1001 cp.

iorgos 26-09-07 09:29

Sigur votez McLaren F1. Pentru ca a detinut suprematia foarte multi ani la fara drept de apel. O sa fie multi care o sa spuna ca pretul este foarte mare, dar este o SUPER MASINA.
Referitor la ce alt SUPERCAR ma gandesc ar fi BMW M1 dar avand doar 277 cp la motor de 3500 cmc, ramane de vazut cum considerati ca ar putea intra in elita SUPERCAR.

aleXpeed 26-09-07 22:02

:oops: Porsche 911, design, putere, traditie. Este o masina la care visez de cand ma stiu si sper sa am un exemplar intr-o buna zi, pentru mine Porsche 911 este masina suprema. Votat Porsche 911! :icon_kiss

MaZaN 26-09-07 22:07

Quote:

Originally Posted by iorgos (Post 1119071)
Referitor la ce alt SUPERCAR ma gandesc ar fi BMW M1 dar avand doar 277 cp la motor de 3500 cmc, ramane de vazut cum considerati ca ar putea intra in elita SUPERCAR.

Hai ca asta-i buna, M1 Supercar... :drunk: Sunt masini mult mai tari decat M1 [Skyline, Supra, M3, cred ca si Cayman si lista poate sa ajunga la cateva sute] si nu au fost puse pentru ca nu intrunesc niste conditii general acceptate. Cred ca daca ziceai M3 si tot erai mai aproape de adevar ;)

chitzi 27-09-07 21:49

McLaren F1 :censored: :pistoles:

mishu415 28-09-07 08:55

Quote:

Originally Posted by MaZaN (Post 1120384)
Hai ca asta-i buna, M1 Supercar... :drunk: Sunt masini mult mai tari decat M1 [Skyline, Supra, M3, cred ca si Cayman si lista poate sa ajunga la cateva sute] si nu au fost puse pentru ca nu intrunesc niste conditii general acceptate. Cred ca daca ziceai M3 si tot erai mai aproape de adevar ;)

Pentru vremea lui sa stii k a fost,asa k ii dau dreptate:D

iorgos 28-09-07 09:38

Salut or fi altele mai tari decat M1 nu te contrazic, dar tot cred ca nu a fost si nici nu este apreciat la adevarata lui valoare. Referitor la cele patru masini care le-ai enumerat tu in afara de CAYMAN sunt de acord cu tine.
Cum am mai spus depinde cum intelegem cuvantul SUPERCAR.
La o liniuta, sau pe in circuit.
Oricum eu am votat McLAREN F1.

All times are GMT +2. The time now is 21:42.

- Copyright 2026 4Tuning