![]() |
Re: Club in Alba??? :)
deci.. aline.. cum sta treaba cu clubul ? care e rezultatul ?
|
Quote:
|
pai nu a fost nimeni ? :D
|
am vb cu andu sa mearga la judecatorie azi sa se intereseze, da inca nu m-a sunat.
|
veste super buna: putem face chef!!! acuma vin de la judecatorie. am depus si restul de acte. e totul ok. avem clubul infiintat!!! intr-o sapt ma duc sa ridic hartiile de la ei. :D
|
Re: Club in Alba - NIGHT SHADOWS
situatie cheltuieli pana in acest moment:
1. dovada denumire - 8 lei (5 + 3 lei) 2. caziere - 180 lei (9 x 20 lei) 3. notar - 1.000 lei 4. capital social - 440 lei 5. taxa judiciara de timbru - 19 lei 6. taxa extras CF - 20 lei total: 1.667 lei. mai avem disponibil: 133 lei. |
felicitari domnu' presedinte
ma bucur foarte mult pentru club |
oricum, trebuie sa spun ceva important... va multumesc tuturor de incredere. ma bucur ca am reusit sa-mi pot tine promisiunea, in primul rand fata de voi si, nu in ultimul rand, fata de mine: sa avem club in alba.
si inca ceva. dupa ce terminam cu formalitatile, o sa deschid aici un thread cu informatii pentru viitorii (si actualii membri): cum se intra in club, conditii, regulament, prezentari, etc. |
Quote:
|
Night Shadows sa auzim numai de bine pe viitor!!...
am o singura intrebare...ziua clubului = 10 octombrie?:D |
yuuhuuu :)) unde facem cheful?:D
|
sa fie 10 octombrie :) ... aprobam prin sedinta data viitoare...
|
:D mai ramane sa facem un chef, si sa invitam noi
membri :D |
Quote:
Asadar si prin urmare...grecii navigau pe mare...si Alinele-n sorite :chick: ...La Multi Ani bey mitica ( femininul de la mitic - bucale :censored: ! )...mda...oricum, acuma sa lasam gluma, domnu` nostru presedinte, are toate felicitarile noastre, fara el :confused2 , probabil ca nu am fi intocmit nici o gura de canal...cu impresari, bile, si evident, secretare :help: ...Aline, bravos :bunch: , ai umblat mult, dar sa vezi ce umblam noi de acuma`ncolo...:evil_laug |
merci de aprecieri :) da' stii cum se spune, nu? echipa e echipa... ca d'aia ne-am agitat toti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning