![]() |
:lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
acoperita cu apa :x o sa vedeti voi saptamana viitoare vereme o sa fie calda si soare... de ce nu anuleaza cursa de saptamana asta.. nu-i mai bine asa ???
|
http://vremea.itbox.ro/index.php?pag...accid=ROXX0024 :dance: :woowoo: :drunk:
|
Re:
Quote:
|
Chiar daca nu o sa ploua s-ar putea sa se anuleze cursa pentru pentru ca pista aeroportului nu are asfalt de calitate tip F1 iar cursele de viteze nu pot avea loc decat pe o pista corespunzatoare !!!!! Cica Bernie Eclestone nu este de acord in ceea ce priveste drepturile de televiziune !!!! Adica nu s-au inteles la bani. Pacat ... era o cursa spectaculoasa !!! In deschidere trebuia sa vina echipa de F1 Renault ca sa testeze noul Clio sport de 300 cp !!!! Dar poate o sa se ajunga la un numitor comun pana sambata !!! 8)
Cursa urma sa fie transmisa live de EUROSPORT !!! Din surse neoficiale masinile japoneze nu au voie sa participe, in special ,,zapacitele'' de honde !!!! Premiul cel mare cica este Dacia Logan !!! Varianta preparata de 200 cp !!!! :arrow: Sper sa se inteleaga Bernie cu EUROSPORT-ul asta si sa lasa cursa sa aiba loc !!! Fragment reprodus din ziarul ,,BILD'' !!!!! |
Potrivit presei germane ,,Der Spiegel'' masinile japoneze HONDA facute dupa 1990 trebuie duse de urgenta la serviceurile agreate de Honda Motor International deoarece s-au descoprit niste probleme grave la suspensie, cutie de viteza si motor !!! Masinile peste 80 km/h risca sa-si piarda pinioanele de la cutie iar supapele motorului sa iasa prin blocul motor !!!! Asa ca ,,posesori de Honde '' mergeti urgent la serviceuri cu ele !!! :arrow: ...
|
:lol: pt mine e bine si daca ploua...ca joi imi vine cauciucurile pe spate...EAGLE F1 ;))
|
Re:
Quote:
|
RCS ce vorbesti acolo nu te inteleg :lol:... ce eurosport ce honda ce service ce supape hahahah.. :lol: ... nu mie firca de apa nu sunt turbat :lol:... intraba-l pe calin cum l-am facut cand sosea era uda :wink: .... daca mai tine minte
|
Re:
Quote:
|
mah sa mor daca te inteleg :lol: :lol: am fost la timisoara astazi stii cum mere civic typeR :shock: :shock: am fost socat
|
Re:
Quote:
|
deschide telefonul ala ca te sun acuma :lol: RCS
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning