Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   oltcit...?? (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/4309-oltcit.html)

Kasp3r 12-02-06 13:51

mai u ce nr ai la masina..incepe cumva cu DJ-01- dar nu`mi mai aduyc aminte cat..:D hmz.,..in fine cred ca te`am vazut..ope tine...ca celallt are des..pe ala il stiu..seamana rau..:D.am fost prin craiova dar in trecere.cu un prieten..

aXelstorm 28-03-06 07:58

Re: oltcit...??

1 Attachment(s)
Interiorul ala este al LAM-ului

aXelstorm 28-03-06 08:11

1 Attachment(s)
Si ca idee, nu mai atacati oltcitul decat atunci cand ati terminat o intitutie deb invatamant superior cu profil auto, sau daca intr-adevar aveti experienta si ati condus aceasta masina. Si ideea era ca masina sa fie perfect intretinuta.
Asta nu inseamna sa bagi cate o piesa in ea ca asa ti se pare tie ca trebuie sau ca a zis vreun Nea Gica, pt ca atunci se va transforma intr-un sac fara fund. Daca ai grija de ea, bagi bani numai in ulei/bujii/platine si benzina.
Subiectul Oltcit vs Dacia a starnit controverse de fiecare data, controverse ce nu isi au locul. Sunt masini priectate diferit, in scopuri diferite. Oltcitul e o mica masina sport(probabil cei care-l critica habar nu au de tipul suspensiei noastre, de discurile de frana pe toate 4 rotile, unde mai pui ca pe fata sunt discuri ventilate).Dacia e buna atata timp cat nu ceri de la ea performante sportive. ineva spunea, nu mai retin unde, ceva de consum. Pai sa ma ierte D-zeu dar cu asa ceva cum sa nu-i dai talpa(consumul creste/zambetul se lateste)

lordulica 28-03-06 18:17

Quote:

Originally Posted by Kasp3r
mai u ce nr ai la masina..incepe cumva cu DJ-01- dar nu`mi mai aduyc aminte cat..:D hmz.,..in fine cred ca te`am vazut..ope tine...ca celallt are des..pe ala il stiu..seamana rau..:D.am fost prin craiova dar in trecere.cu un prieten..

DJ-01-LFG e nr.

DES`ul nu mai exista din pacate, se vinde (s`a vandut).

mad_mike 05-06-06 22:15

Bodixxl512:Problema este ca daca vrei sa ai jenti oz sau alte marci cunoscute ar trebui sa scoti din buzunar o suma mai generoasa,dar cred ca la o suma de 40-50 mil o faci sa arate si sa mearga IMPECABIL(in pret fiind incluse si modificari la motor+sunet ffff bun,evacuare,caroserie,etc).Dar iti garantez ca va merita din plin!
RCarlos:Iti dau un argument suprem pentru care oltcitul ii este superior daciei 1300 cum zici tu:CARBURATOR DUBLUCORP,restul nu mai stau sa le enumer pentru ca sunt prea multe.Ideea este ca o dacie 1300 la 130km/h suna si se comporta ca si cum si-ar da sufletul,la Oltcit se aude sunetul placut al celui de al doilea corp al carburatorului,si este un sunet al dracului de placut.
Asa ca daca nu esti in cunostiinta de cauza mai bine lasa-i pe altii sa posteze.

mad_mike 05-06-06 22:28

La capitolul tabla eu nu am avut probleme cu rugina pana acum un an cand au inceput sa apara PUNCTE de rugina(masina avand 18 ani).La dacie sunt dacii de 3-4 ani care sunt ruginite.Nu stiu cati stiau ca uzinele dacia tineau tabla sub cerul liber,pe cand la craiova tabla era tinuta in depozite acoperite.SO......

Zaf 06-06-06 08:28

Quote:

Originally Posted by mad_mike
.Ideea este ca o dacie 1300 la 130km/h suna si se comporta ca si cum si-ar da sufletul,la Oltcit se aude sunetul placut al celui de al doilea corp al carburatorului,si este un sunet al dracului de placut.

Ca bine zici... :)

A2racer(Ovi) 17-06-06 23:25

salut tuturor,sint si eu un pasionat al Oltcuitului,sincer iubesc masina asta:D sunt deja la al doilea Oltcit,(primul era al lui tata),m-am tot uitat aici pe forum si am vazut ca unii cam critica masina asta, cand de fapt nu stiu ce vorbesc.eu am condus si dacie(berlina) si oltcit,si va spun ca sint de partea oltcitului,intradevar ca e mai mica, da e o,,mica masinutza sport"pe cand dacia e o masina de familie.Eu cand am luat Oltcitul meu,era cam praf,da am dat pe el doar 4 mil.La prima vedere nu l-as fii luat,batea din toate incheieturile,a stat in parcare 2 ani,dar cind am vazut cum merge motorul, snur,:D, motor cu carburator inca cu sigiliile din fabrica.consum 6-8,iarna a consumat11,5/100km in oras pe parcursuri mai mici de 5 km.pana acu am bagat in ea cam 1600 euro,dar a meritat fiecare cent.(pretul incluzind piesele pe punte fata,spate,toate noi,spoilere si praguri,ceva ce am gasit la Bucuresti,scaun sofer nou,tinichigeria,vopsitul,vopsea,alarma,inchidere centr.,tot ce tine de interior<schimbat tapiterie panouri usi,huse scaune,bord> ceva jante de citroen,de otel ce-i drept da sint ceva mai late,din pacate muzica nu am inca,dar urmeaza)Cand fac rost de un ap.foto.digi.va pun ceva poze pe forum,daca vreti.cat despre faza ca nu se gasesc piese,vrajeala,eu sint din Satu mare si am chiar la mine in oras un fel de reprez.Oltcit cu toate piesele de schimb de care am nevoie.

A2racer(Ovi) 17-06-06 23:35

la capitolul tabla,al meu era cam ruginit cand l-am luat,dar avind vedere ca e un club11R din 90'si nu a fost vopsit de cand a iesit din fabrica pana a ajuns la mine,arata destul de bine masina.A fost tinuta doar afara,garaj nu avea fostul proprietar de la care am luat-o. Da sa nu va spun ca dupa ce am facut-o am mers lejer la 3500 de ture cu 115km/h,ma gandesc ca pana pe la 145km/h mergea lejer.da nu am vrut sa fortez nota, eram in oras:)

mad_mike 18-06-06 16:49

Bravo Ovi,vad ca mai avem oameni de partea noastra(a Oltcitisti-lor).Si a mea a fost a tatalui meu dar am de schimbat multe la ea.Din pacate el a folosit-o la carat excesiv si acum am de lucru,dar motorul merge ceas.Am fost azi in poligonul de langa polivalenta si am facut plecari de pe loc,vreau sa-ti spun ca am facut show,se uita lumea de la terasa de alaturi de zici ca eram nu stiu ce:)).Bafta

Crossover 19-06-06 11:46

Eu am un club din 82', sunt f. multumit. Chiar nu ma asteptam ca o masina asa veche sa mearge asa bine. M-am luat cu multe dacii la semafoare, nici una nu a facut fata in scurt (lung nu aveam unde).
A fost vopsita o data in atatia ani, trebuie sa mai intru si eu o data in ea ca vechiul propietar a facut totul cu bani putini.
Am aceasta masina de 2 luni, prima data am vrut sa-mi cumpar dacia, ce bine ca am ales Oltcit :)

aXelstorm 19-06-06 22:26

Si uite asa mai zambesc si eu citind anumite posturi. Anul...la Oltcit nu e ca la celalalte masini...aici cu cat mai veche cu atat mai bine

mad_mike 22-06-06 19:31

Pai ai putea sa il compari cu vinurile fine,pt ca exact asta este. Felicitari pentru alegerea facuta;).

fasso 28-06-06 10:47

oltcit club

fratilor fara suparare, dar chiar nu stiu de ce spuneti despre oltcit ca "nu este masina" si ca o dacie este de 100 ori mai buna pt ca nu este asa.cei care nu au oltcit ii rog sa nu mai vorbeasca in numele oltenarilor!un oltcit daca este bine intretinut face misto de o dacie lejer asa ca va rog sa nu mai comentati!!!

fasso 28-06-06 10:53

oltcit club

incearca sa nu ii decupezi aripile pt ca arata ca dreaq...le umfli putin si iti intra jenti pana la 195.o sa ai mici probleme cu bratele daca vrei jenti late dar faci flansele putin mai late si ai scapat de problema!ma bucur sa aud ca mai sunt si oameni carora le place sa modifice oltcituri pt ca sunt masini bune!!!

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning