Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 Gt-Turbo (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/430298-renault-5-gt-turbo.html)

Gti_Turbo 06-01-18 14:09

Re: Renault 5 Gt-Turbo

5 Attachment(s)
Avand in vedere ca azi vremea a fost superba.. soare si cald ca in luna mai si am zis sa nu pierdem vremea, asa ca m-am pus pe treaba ai am inlocuit cap coada tot traseul de tevi si furtune de benzina.. tur retur.. teava de cupru moale si furtun cu insertie special pt benzina.. si bineinteles coliere noi..
Am cumparat si conducta de frana noua, tot traseul va fi noi cu conducta de cupru noua.

Gti_Turbo 12-01-18 08:13

1 Attachment(s)
Usor usor am montat si conductele de frana. Un prieten foarte bun, Dragos, m-a ajutat sa le bercuiasca si totodata mi-a schimbat si racordurile de frana, toate noi..
Ieri am vorbit si cu tapiterul si mi-a confirmat ca a inceput reconditionarea scaunelor fata.. urmeaza sa ii duc si bancheta saptamana viitoare.

mirel vicaru 14-01-18 12:17

Am si eu un set de scaune + banchete de R5 de tapitat,
daca ies bine ale tale le aduc si eu la Constanta.
Succes!

Quote:

Originally Posted by Gti_Turbo (Post 5871844)
Usor usor am montat si conductele de frana. Un prieten foarte bun, Dragos, m-a ajutat sa le bercuiasca si totodata mi-a schimbat si racordurile de frana, toate noi..
Ieri am vorbit si cu tapiterul si mi-a confirmat ca a inceput reconditionarea scaunelor fata.. urmeaza sa ii duc si bancheta saptamana viitoare.

Gti_Turbo 16-01-18 13:35

6 Attachment(s)
Multumesc Mirel! Momentan tanti tapitera este bolnava... chiar azi trebuia sa duc bancheta la facut dar fiind racita cobza am amanat. La scaune se lucreaza. Cand sunt gata itu trimit poze pe facebook.
Intre timp am reconditionat plasticele de interior. Un spray special texturat pt plastice de la policolor, putin smirghel de 800 dat cu apa si niste alcool degresant special pt auto.. am refacut aseara un buzunar de fata de usa care a iesit excelent. Acum ca proba a iesit peste asteptari voi face toate plasticele asa. Atasez poze inainte si dups recoditionare.

Gti_Turbo 17-01-18 07:30

1 Attachment(s)
Reconditionarea plasticelor continua...

Gti_Turbo 18-01-18 08:51

2 Attachment(s)
Tot inainte. Incet si sigur. Vremea rea nu ne sta in cale.

Gti_Turbo 29-01-18 15:12

1 Attachment(s)
Aproape toate plasticele sunt gata. Au mai ramas nereconditionate fetele de usi, ornamentele.interioare ale pragurilor si ramele interioare de la geamurile spate. Saptamana asta de vor reconditiona, dupa care interiorul va fi echipat complet.

Gti_Turbo 01-02-18 16:43

1 Attachment(s)
Am intarit pe spate cartonul pe care sta lipita tapiteria textila a plafonului.. am ranforsat-o cu 2 straturi de fibra de sticla deoarece era foarte firav cartonul.. pana maine l-am lasat la uscat.. apoi voi lipi textilul care a fost spalat si curatat.. pt lipirea lui am cumparat un adeziv la spray de la tesa..
Lucrarea continua...

CatalinRobert 03-02-18 21:48

Spor la treaba in continuare.
De unde pot lua si eu acel spray texturat pentru plastice?
Ai idee este si pe negru?
Multumesc

Gti_Turbo 04-02-18 08:30

1 Attachment(s)
Salut! Da exista si pe negru si il poti cumpara de la orice magazin cu produse de la policolor. Costa 20 lei. Incerc sa iti atasez o poza.

Gti_Turbo 04-02-18 08:35

3 Attachment(s)
Plafonul este gata. L-am ranforsat cu fibra de sticla pe spate pentru a il rigidiza putin. Cartonul era foarte firav. Acum s-a intarit foarte bine. Am lipit si textilul cu un spray de la tesa cumparat din dedeman..

Gti_Turbo 04-02-18 08:37

2 Attachment(s)
Plafonul ranforsat cu fibra si volanul vopsit cu negru mat inainte de a fi imbracat cu piele.

Gti_Turbo 08-02-18 15:00

2 Attachment(s)
Am inceput asamblarea elementelor de interior... am cumparat clemele de plastic originale atat pt fetele de usi cat si pt restul plasticelor..

Gti_Turbo 11-02-18 10:31

10 Attachment(s)
un mic reminder.. sa ne amintim de unde am plecat cu restaurarea... :)))

Gti_Turbo 14-02-18 20:31

6 Attachment(s)
Am montat si pragurile ornamentale de plastic. Inca putin si ajung si scaunele de la tapitat.
Am reconditionat sistopurile care nu aratau tocmsi bine.. ideea a fost aplicarea unui lac transparent.. insa cu toate ca pe spray scria transparent... au iesit fumurii.. dar sunt ok si asa..

All times are GMT +2. The time now is 06:05.

- Copyright 2026 4Tuning