![]() |
Re: E46 - DB 07 TZW
24 Attachment(s)
Ca sa fie treaba treaba am mesterit si in fata sa fie totul curat verificat ce a fost de schimbat am schimbat unele chiar degeaba adica erau bune da daca tot am dat banii pe ele le-am pus pe masina sa fie toate noi.
am avut de schimbat garnitura la baia de ulei mustea nitel pe acolo, garnitura canal joja garnituri la carcasa filtrului de ulei toate bata . si apoi am trecut la suspensie care trebuia curatata de rugina ca cea din spate , sablate si vopsite. am schimbat bieletele capetele de bara bucsile de la bara de torsiune si bratele. ulei la motor ulei la cutie si grup , lichid de racire nou lichid servo nou, acum e masina ca noua. |
2 Attachment(s)
Inca un upgrade, lampi led .
si apropo de asta stie cineva un tutorial pe undeva de codare cu NCS expres pentru anularea becurilor de pe porbagaj ca la facelift dupa cum stiti se aprind si alea doua de pe portbagaj sa le scot nu vreau ca unu la mana apar erorile in bord de bec ars si doi la mana vreau sa functioneze cel pentru ceata. |
Frumoasa treaba ai facut pe partea mecanica, personal consider ca jantele nu sunt de acolo, insa este doar chestie de gusturi, spor in continuare la ce ti-ai propus.
Poate ne intalnim prin Targoviste la primavara cand scot si eu masina. |
Quote:
Cand o veni primavara adica sa fie mai cald as vrea sa modific putin portbagajul ca ... tot mare este eleronul ala si as vrea sa mai tai din el. |
Nota 10+ pentru masina. Spor in continuare.
|
14 Attachment(s)
New photo...
Am pus si jantele de proba la prima vedere par sa se potriveasca super bine , insa cred ca o sa imi trebuiasca o suspensie reglabila sa o las mai jos fata de cum este acum. |
14 Attachment(s)
Am echipat si jantele astea noi si mi-a dat de m-a julit rau pe spate imi atinge in aripi nu se poate circula cu ea, pe fata par sa se potriveasca chiar daca o sa o las mai jos nu o sa am probleme cred ca e exact ce trebuie.
Insa pe spate trebuie intervenit cred eu iar cu flexul:lol::lol: O sa incerc prima data cu niste brate pentru chamber si o roluire sa trag aripile ceva mai afara nu as vrea sa bag flexu iar in ea ca o facusem OS acolo la aripi in spate , aripile spate oricum nu mai sunt cum sunt cele originale cu muchia aia mare de atinge in cauciuc sunt facute de atunci ca cele de fata ascutite . Si asta din cauza ca am tinut sa pun cauciucurile omologate ca daca puneam un 225 si pe spate nu era nici o problema cred eu. |
6 Attachment(s)
Am cracanat-o de spate am intins aripile putin si tot degeaba atinge:sad::sad:
imi freaca in bara trebuiesc niste cauciucuri mai inguste asa ca am lasat-o balta deocamdata. Cu chamberu ala nu cred ca mai era o masina de zi cu zi asa ca o sa trec inapoi la roti normale. Si inca un motiv pt care am renuntat, ca as fi putut intinde/modifica aripile sa dea bine si bara e ca nu imi place cum da pe masina jantele astea nu sunt de masina asta poate ca pe un cabrio ar fi fost de efect. Asa ca le-am bagat la vanzare. |
1 Attachment(s)
Shadow line negru mai am sa il fac pe cel mare de deasupra usilor arata mult mai bine decat cromate.
|
5 Attachment(s)
Si ca sa fim mai aproape de strazi si cartier sa o mai coboram nitel:D:D
O reglabila, de cand ma uit de una buna, asa ca am ales un D2 racing . Am montat-o deocamdata pe spate ca era mai simplu , eram curios ce si cum nu am lasat-o chiar blana mai merge cam 1 cm mai jos din reglaj si am pus o janta de pe fata si e exact ce trebuie nu freaca nu nimic ,,de ce oi fi luat eu tuciurile alea pe spateeee off":lol: I fine cred ca pana la urma o sa fac modificarile la aripi . |
Ce pret?
|
Quote:
|
Trebuie sa iti placa super mult jantele incat sa treci prin atatea din vina lor.Varianta mai usoara le vinzi si pui altele si problem rezolvata.
|
1 Attachment(s)
O poza noua :D
|
15 Attachment(s)
Ca in fiecare an ceva piese noi pe la masina si o spalare asa de dupa iarna pe la articulatii sa curat nisipul cu sare si alta chestie am renuntat la capota portbagajului cu eleron si am trecut la stock.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning