Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/41412-nova-mea.html)

Andrei Alexandru 25-09-07 19:21

Re: Nova mea

3 Attachment(s)
Uitati ce poate face noaptea o caruta nesemnalizata bagamias ...................:sad:

nova-tiny 30-09-07 01:55

cine imi poate face niste prize de aer pe capota.dau$$$

Spillner 12-10-07 01:38

imi pare rau pt tine...sincer,mama lor de carutasi,de ei ce nu se ia nimeni?

Andrei Alexandru 02-12-07 18:31

Ba se ia politia le da o amenda de 1 mil sapte sute si dupa te lasa sa te dai in judecata cu ei!cea ce nare rost k si asa era vaide capu lui!!multumesc lui dumnezeu k nam patit nimic nici eu nici prietena mea care si ac e socata si ii este frica sa mai mearga noaptea cu masina pe drumuri dastea!!asta este!!nu avem decat sa ne ferim de ei si luatio in serios fratilor k sau imultit cazurile rau in ultimu timp!!si e grav!

ro.maniak 02-12-07 23:01

Si eu am facut o iesire spectaculoasa acu vreo doua luni dupa ce am aprins faza lunga si m-am trezit cu o caruta in fata. Din fericire pt mine nu am trecut decat pe contrasens si cu partea stanga putin in afara carosabilului la vreo 80 la ora ca n-am apucat sa franez. Atentie pt cei care merg dinspre poarta alba spre navodari noaptea!

catalin06 03-12-07 07:25

Carutasi nemernici ! Pacat de masina ...

Andrei Alexandru 03-12-07 19:36

4 Attachment(s)
Cam asa arata masina mea inainte!!

GabitzuTHJ 13-12-07 23:45

salut am nevoie de ajutor frate !! am o Dacie SN , mici modificari.problema e ca nu pot sa scot sunetul ala gros sportiv din ea.am luat toba Powerful , nu se auzea nimic , am scos toba de mijloc am pus teava si tot nu se aude cine stie ce . . CE MAI TREBUIE FACUT ? MULTUMESC

SirNenea 16-12-07 19:56

ia pune un filmulet sa vedem cum se aude ca pe mine cel putin ma surprinde ce zici u acolo

GabitzuTHJ 16-12-07 20:25

cat mai curand o sa postez un filmulet. sper sa ai vreo idee. maine poimaine pun filmuletu` . ma gandeam sa inlocuiesc toata evacuarea sa pun o teava cu diametru mai mare , ce zici ? ms

SirNenea 16-12-07 20:55

da e si asta o varianta fff buna dar intrebarea mea e cat de tare vrei sa se auda ??? poti incerca ceva cu un diametru de 54-56 evacuare cap coada inox

Andrei Alexandru 20-12-07 20:07

sal!eu ii scosesem toba de mijloc si toba finala o facusem din o toba de espereo cu o iesire de inox!!!si se auzea destul de bn incat ma oprea mereu politia!!

Andrei Alexandru 20-12-07 20:16

2 Attachment(s)
cam asa arata interioru imbracat in imitatie de piele!!!

Sene 03-03-08 23:03

sal. M-ar interesa si pe mine neste prelungiri de bara cum ai u' ai putea sa-mi spui de unde si cat ai dat pe ele?, k de vr-un an tot caut si n-am mai gasit p nicaieri. merci

CHIRIAC_87 10-03-08 20:32

misto nova jantele alea chiar dau bine pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning