![]() |
frumoasa frumoasa de tot masina felicitarii proprietarului :woowoo: :wave:
|
arata foarte bine mertzu',si taica'miu are un 190 :) orikum un tuning de bun gust
|
Intr-adevar neoanele sunt albastre. O sa pun poze cu ele cat de repede.
Acum am in pregatire un Audi super special, un BMW seria 3 frumos modificat, precum si 3 masini unice in tara, cu siguranta. Detalii zilele astea, tineti aproape... |
Re:
Quote:
|
s-a inteles sefu' sa traiti. :lol: :lol: :lol:
mea culpa intr-adevar am cam intarziat, dar voi reparar cat mai degraba acest neajuns ;) |
1 Attachment(s)
Nu stiu daca polo asta mai e in bacau , pt ca proprietarul are alta masina acum:
|
pai a fost lovit... si acum e vandut, nu mai e pe la bacau de vre-un an
|
Oricum masina e super tare facuta!
|
Re:
Quote:
|
Oricum nu stiu daca de asta l-a dat, pt ca proprietarul isi comandase masina actuala inainte sa o dea pe asta ... si era in stare perfecta atunci :D
Si de mai putin de un an sigur |
Iti apreciez efortul Aleks dar cred ca pozele alea la masina ta is facute de ceva timp ca acum cand am vazut masina ta nu mai arata asa bine precum in poze!Ma refer ca ai cam botit-o!Oricum e o masina destul de greu de facut si stopurile de pe spate meritau inlocuite decat pusa folie pe ele!
|
Oricum in masina a fost investit mult si schimbata foare mult!Chiar daca am fost mai dur in exprimare sa sti ca masina e reusita! :roll:
|
1 Attachment(s)
Masina mea si a unui prieten!
|
e ceva special la ea ca nu prea vad? .... nici un tuning ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Poate ai gresit forumul :roll: :roll: :roll: |
Pai topicul spunea ``masini din Bacau`` si eu am pus o poza cu 2 masini din Bacau! :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning