Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

lolek 09-04-05 22:55

MENTALITATEA de *** nu ai ce sa le ceri ... si mah oftica ca se dau RACERII p..iiii

D_M_X 10-04-05 13:50

hahahahaha a inebunit lupuuuuuuuuuuuuu
psycho ce naiba ai luat foc in halu asta mah...
astea sunt vechi si vrb or sa fie intotdeauna...oricum nu o sa MAI fie niciodata ce a fost portu ...cu cate UNA SUTA BUCATI DE MASINI si se statea la coada sa sedea.....si the best men on the show..PSYCHOOOOOOOO (ZIS SI DALMATIANU.....stie el de ce :lol: :lol: )
nu te mai enerva aiurea...bagatzi pw00l@ si dai in pana mea ...

HAL 11-04-05 02:30

nici nu stii cata dreptate itzi dau psycho!!!!!

mi-ai citit gandurile!!!!! :lol: :lol:

niste dobitoci dai in pwela mea!!!
noi sa fim sanatosi :wink: :lol: :lol:

Psycho 11-04-05 13:03

nu am luat foc .. da plm .. o sa pe forum nishte filme vechi cu .... noi si mai multzi k sa vada lumea cum era inainte in port .. :))

79BYG 11-04-05 15:12

HAI SA NE INCSRIEM TOTI IN PNG ... LA GIGI BECALI ... SEFU` VOSTRU ... CA ARE MAYBACH SI A RAMAS FARA BENZINA ... GIGI BECALIII .... SA TRAIASCA ... :) :) :)

Psycho 11-04-05 17:03

lasa frate k ... are omu bani daca o buleshte isi ia alta :))

needBrain 12-04-05 19:07

pai a busit-o deja

Psycho 12-04-05 20:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai a busit-o deja

off topci .. auzeam o barfa conform careia mashian ar fii refuzata de cineva prin germania .. si a luat`o .. gigi .. acu nush cat e de adevarat .. oricum .. becali e un prost .. un incult ... dar are bani .. si cine e langa el .. stie ce sa faca cu banii lui .. sa ii inmultzeask :)

BIZ 12-04-05 22:09

dap .... it`s true ...... ala nu avea toti banii de avans .... vreo 25 k $ .... dar oricum e noua .... pacat ca e putin bushita :)

HAL 13-04-05 00:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
dap .... it`s true ...... ala nu avea toti banii de avans .... vreo 25 k $ .... dar oricum e noua .... pacat ca e putin bushita :)

nu mai e busita a reparat-o la nea costica in colt probabil!!

l-am vazut astazi este un ghertzoi de mare clasa cum sa conduci tu masina aia cand pe ea scrie clar ca are nevoie de sofer angajat care sa-l duca pe patron care verifica actiunile la bursa pe net in timp ce savureaza un whisky bun cu o gagica langa, dar al nostru la volan shi mai avea shi o pozitzie dinaia detzi venea sal iei la palme shi ghicitzi cine statea in spate.......................atzi ghicit bodyguardul :lol: :lol: :lol:
ROMANIA ROMANIA!!!!

dogarel 13-04-05 08:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
Quote:

l-am vazut astazi este un ghertzoi de mare clasa cum sa conduci tu masina aia cand pe ea scrie clar ca are nevoie de sofer angajat care sa-l duca pe patron care verifica actiunile la bursa pe net in timp ce savureaza un whisky bun cu o gagica langa, dar al nostru la volan shi mai avea shi o pozitzie dinaia detzi venea sal iei la palme shi ghicitzi cine statea in spate.......................atzi ghicit bodyguardul :lol: :lol: :lol:
ROMANIA ROMANIA!!!!

MULT PREA TARE FAZA :giggle:

CT-87-ADY 13-04-05 13:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Quote:

Quote:

ROMANIA ROMANIA!!!!

MULT PREA TARE FAZA :giggle:

Cred k vrea sa`l vada lumea la volan... :lol:

Nesanatosu 13-04-05 18:28

Asta e dovada practica a proverbului:,,prost sa fi noroc sa ai''

needBrain 13-04-05 19:02

exact.bai da' asta-i zgacit?sau ii place chiar atat de mult sa conduca???
io zic ca daca-i placea atat de mult sa conduca isi lua un ferrari.
eh,machidon :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 13-04-05 21:45

Re:

Quote:

Quote:

ROMANIA ROMANIA!!!!

vedetzi bah .. si mai zicetzi k e rau sa fii bodyguard ... huaaa ai draq .. d`aia nu m`am facut eu bodyguard .. de gura voastra ... bah .. nush ce sa zic .. si eu sunt deacord k .. iti trebe putzina scoala sa conduci un rols .. un maybach ... + k astea sunt mashini de bashtani .. aici confortul e axat pe locurile din spate si nu la shofer ... si este o amshian ptr care iti trebe shoferr :P

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning