![]() |
MENTALITATEA de *** nu ai ce sa le ceri ... si mah oftica ca se dau RACERII p..iiii
|
hahahahaha a inebunit lupuuuuuuuuuuuuu
psycho ce naiba ai luat foc in halu asta mah... astea sunt vechi si vrb or sa fie intotdeauna...oricum nu o sa MAI fie niciodata ce a fost portu ...cu cate UNA SUTA BUCATI DE MASINI si se statea la coada sa sedea.....si the best men on the show..PSYCHOOOOOOOO (ZIS SI DALMATIANU.....stie el de ce :lol: :lol: ) nu te mai enerva aiurea...bagatzi pw00l@ si dai in pana mea ... |
nici nu stii cata dreptate itzi dau psycho!!!!!
mi-ai citit gandurile!!!!! :lol: :lol: niste dobitoci dai in pwela mea!!! noi sa fim sanatosi :wink: :lol: :lol: |
nu am luat foc .. da plm .. o sa pe forum nishte filme vechi cu .... noi si mai multzi k sa vada lumea cum era inainte in port .. :))
|
HAI SA NE INCSRIEM TOTI IN PNG ... LA GIGI BECALI ... SEFU` VOSTRU ... CA ARE MAYBACH SI A RAMAS FARA BENZINA ... GIGI BECALIII .... SA TRAIASCA ... :) :) :)
|
lasa frate k ... are omu bani daca o buleshte isi ia alta :))
|
pai a busit-o deja
|
Re:
Quote:
|
dap .... it`s true ...... ala nu avea toti banii de avans .... vreo 25 k $ .... dar oricum e noua .... pacat ca e putin bushita :)
|
Re:
Quote:
l-am vazut astazi este un ghertzoi de mare clasa cum sa conduci tu masina aia cand pe ea scrie clar ca are nevoie de sofer angajat care sa-l duca pe patron care verifica actiunile la bursa pe net in timp ce savureaza un whisky bun cu o gagica langa, dar al nostru la volan shi mai avea shi o pozitzie dinaia detzi venea sal iei la palme shi ghicitzi cine statea in spate.......................atzi ghicit bodyguardul :lol: :lol: :lol: ROMANIA ROMANIA!!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Asta e dovada practica a proverbului:,,prost sa fi noroc sa ai''
|
exact.bai da' asta-i zgacit?sau ii place chiar atat de mult sa conduca???
io zic ca daca-i placea atat de mult sa conduca isi lua un ferrari. eh,machidon :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
vedetzi bah .. si mai zicetzi k e rau sa fii bodyguard ... huaaa ai draq .. d`aia nu m`am facut eu bodyguard .. de gura voastra ... bah .. nush ce sa zic .. si eu sunt deacord k .. iti trebe putzina scoala sa conduci un rols .. un maybach ... + k astea sunt mashini de bashtani .. aici confortul e axat pe locurile din spate si nu la shofer ... si este o amshian ptr care iti trebe shoferr :P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning