Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ati avut masina sparta? Ce v-au furat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3949-masina-sparta-furat.html)

-LEXION- 09-11-08 19:39

Re: Ati avut masina Sparta? Ce v-au furat?

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 1853380)
Acum vreo 2 saptamani am gasit masina deschisa - total deschisa, toate usile !!!
rascolit in cutia cu acte - erau doar niste amarate chitante de la benzinarie si foi goale pentru faculate .

Asta imi aminteste ce am patit acum o luna in Cehia. Veneau soferii cu un Volvo automat din Germania, si pe Cehia s-a blocat cutia de viteze, si au lasat-o intr-un Shell, intr-un mare complex de langa Rozvadov. Mai erau acolo magazine , parcare de tiruri si inca o benzinarie. Dupa 2 zile am mers dupa masina cu platforma. Am ajuns la ea, toate usile erau deschise, rascolit in bord si casetofonul furat (magazia de CD-uri era in portbagaj). Cei din benzinarie nu au vazut nimic....

Spark 08-12-08 20:54

azi dimineata cand am coborat la masina (dacia) am observat ca cienva a incercat sa mi-o sparga. butonul de la clanta in care se afla si o inchuietoare era facut praf, si scobit in afara probabil cu ceva surubelnita sau ceva.
oricum norocul meu ca nu au reusit (si daca reuseau nu aveau ce sa ia, dar totusi)
asa bataie ar merita oamenii astia ...

trafy-vr6 08-12-08 21:41

mie mi`au bagat betze si hartii pe gaura unde bag cheia in usa...:( si mi`au ciobit geamul sus,,cred ca au bagat ranga ceva...nu aveam nimic la vedere doar un pix si incarcator auto de telefon....

Evoluzione 09-12-08 00:06

De trei ori au spart masina... acu 8-9 ani... Sa fure casetofonul desi erau din alea cu tableta amovibila si cod!
Si acum 7-8 ani... Au furat Citroen-ul, aveam un AX pe vremuri...

[La un prieten i-au furat de doua ori intr-o saptamana casetofonul... a facut afis pe parbriz "Nu spargeti, nu mai am casetofon!"... a parcat-o, s-a intors inapoi dar masina nu mai era dar pe jos era inscriptionat mesajul urmator "Las' ca iti luam noi unul" :lol:]

JUST-DO-IT 09-12-08 04:07

se pare ca suntem din ce in ce mai vizati de hoti.....apoape fiecare masina a fost sparta cel putin de 2 ori...mi s-a furat roti,scule,triunghi,cas-uri etc...:sad:.
totusi cea mai tare faza am patit-o acu cativa ani aveam dacia break noua,si intr-o dimineata cand sa plec,am gasit usile fata deschise si pe locul din dreapta nici mai mult nici mi putin decat o sacosa cu gunoi.....probabil nervosi ca nu au putut lua nica din ea s-au gandit sa-mi lase ei ceva..:lol::lol::lol:..
ultima data mi-au spart dacia si cules absolut tot ce-au gasit...patent,surubelnite,truse inelare si cel mai rau imi pare dupa trusa de scule nemteasca din portbagaj....:cry::cry::cry:
totusi nu inteleg mentalitatea hotilor....mi-au luat mp3-ul bun,bateria la masina bun....da pt ce naiba au trebuit sa devasteze restu masini nu pricep..:cry:.au izbit cu atata forta in usa dreapta incat a fost nevoie de 4 oameni ca sa pot ridica geamul la loc..:sad::shock:..bine ca nu l-au spart ca geamuri de dacie sport mai rar gasesti..:twisted:.

trafy-vr6 09-12-08 07:15

Unui prieten i`au furat dupa un fiat marea rotile de pe dreapta, nici macar nu i`au lasat`o pe butuci, toata treaba intre orele 06-08 dimineata, nimeni nu a vazut nimic, nu a auzit nimic, baiatul avea alarma pe masina dar sensibilitatea la minim...

Evoluzione 09-12-08 08:02

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1910265)
asta parca e din filme scoasa :lol:

Sau din Paris :-P > Sunt tare inventivi hotii pe aici :lol:
[cand au incercat sa-mi sparga pivnita am vrut sa pun afis "Daca te prind, te impusc" dar m-am razgandit cand mi-a povestit chestia asta tipul :lol: ]

Danutz Bratosin 09-12-08 08:22

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1910362)
Unui prieten i`au furat dupa un fiat marea rotile de pe dreapta, nici macar nu i`au lasat`o pe butuci, toata treaba intre orele 06-08 dimineata, nimeni nu a vazut nimic, nu a auzit nimic, baiatul avea alarma pe masina dar sensibilitatea la minim...

cam toate au sensibilitatea asa:-P si eu la marea tre' sa dau zdravan in ea ca sa urle:)
cat despre senzor..n-am habar pe unde e bagat:lol:

Mustang 09-12-08 08:24

Cand am avut Dacie, mi-au rupt contactul de stergatoare. :)
Ca n-au avut ce sa imi fure.

Acum imi incearca careva portbagajul la Matiz si daca il prind ii rup mainile.

22VIN 10-12-08 21:17

s-au inspirat din acel banc pe care il cunosc si eu de mult timp

se pare ca eu sunt norocos (nu am avut decat o patanie, pe vremea cand nu aveam permis, deci masina parintilor, si aia nu dusa pana la capat): acum foarte multi ani, la dacie, au fortat portbagajul cu ranga, l-au indoit frumos, dar aveam si lant si probabil s-au lasat pagubasi cand l-au vazut. aveau de luat doar roata de rezerva si alte lucruri inultile.
ce ma amuza e ca la opel desi am uitat de cateva ori masina descuiata (fiind pur si simplu distrat) nu a umblat nimeni. si se vede cand e descuiata, deoarece "tamburucii" au niste patrate portocalii care apar doar cand e descuiata. in zona nu mai e nici o alrma care suna ca a mea (piuit tare +claxon) si se aude si extrem de tare (e numai pe baza e senzori in interior, deci nu suna aiurea decat daca e vreo musca inchisa in ea), si totusi degeaba, cand dormi cine dracu mai aude...

Nautilus 16-12-08 14:50

La Broscuta au deschis odata portbagajul, desi foarte probabil nu-l inchisesem bine (trebuie impins zdravan ca sa se inchida, se poate deschide numai din interior, nu are incuietoare) si au furat o trusa de scule completa. Mai era inca o cutie de scule pe care n-au furat-o, din motive de neinteles :)

Alta data un dobitoc cu care avusesem un mic conflict a incercat sa forteze capota motorului (buton cu incuietoare, ca la Dacie) cu o surubelnita. N-a reusit nici s-o deschida, nici s-o strice, desi a largit bine gaura cheii, asa ca a dat o lovitura in capota cu ceva (ciocan, pietroi etc)

Leonul n-au incercat niciodata sa-l sparga, chiar daca au fost obiecte tentante (detector, telefon mobil, piese de calculator) inauntru, in schimb un alt dobitoc batran pe care il informasem ca e un cap de p--a a tinut sa demonstreze ca aveam dreptate, zgariind 4 elemente de caroserie si indoind o usa. S-a rezolvat prin asigurare

~Nautilus

Darius DMS 18-12-08 10:38

dintr-un vw,mi a luat doar niste bani si o punga cu niste lucruri.....

IuLiaNo 20-12-08 02:58

In general am fost ferit de astfel de "bucurii" dar mai acum o saptamana mi-au furat stergatoarele noi nimic si asa erau proaste,dar cea mai tare faza a patito un tovaras.Un individ mort de beat a incercat sa ii sparga masina, a si reusit dar din nefericire pentru el a adormit in masina:lol:,nu mai zic ca si-a luat bataie tot drumul pana la sectie.

VladM 30-12-08 17:17

Acu vreo 2-3 zile era masina in spatele blocului si intr-o dimineata a venit un vecin sa ne spuna ca ne-o furat capacele,da de unde capace ca am jante. Cobor jos o cheie rupta langa roata si dintre toata masinile doar la a mea se potrivea. Chiar lasau masina pe butuci ?:-?

sandrin 30-12-08 23:16

Pana acum am avut o data masina sparta...sper sa fie si ultima data :| si au luat casetofonul de fabrica de pe solenza (fara cd) saraca cate a mai patit :(

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning