Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39407-spalam-masina-cluj-spalatorii-calitate.html)

mrk84 13-06-08 14:13

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

nu stiti unde se face polish? pt scoaterea zgarieturilor...

CristianD 13-06-08 14:22

eu imi spal masina la mercur doar pt ca au boxe multe si chiar daca se face coada nu stai foarte mult. de obicei dau intre 5 si 10 lei la cel care spala. ii dau inainte sa se apuce de treaba si spala bine.

apropo
WOB ai numere straine ? poate de aia ?

KoKozula 13-06-08 15:51

dar eu tot nu pricep dece sa dai 10 lei la ala care spala mashina si inca 15 lei ca sa ti-o spele. un metru cub de apa ma gandesc ca e .. vreo 2.5 lei .. si din 1000 de litri de apa... se spala minim 10 mashini ... dece sa platesc eu 25 de lei ca sa mi se spele mashina ?

mi se pare absurd! Nici la restaurant cand mergi si mananci de 20 de lei nu lasi bakshish de 10 lei ...

CJ-01-WOB 13-06-08 17:36

n-am numere straine umblu cu masina lui frate-mio .

ontop: inteleg ca e frumos si sanatos sa lasi ciubuc pentru niste servicii ( la restaurant /frizer/spalatorie ) dar sunt unii chiar nesimtiti si iti cer lucru asta .
nicaieri dincolo nu se cere atata ciubuc cat se cere aici ..

KoKozula 14-06-08 08:16

pai bine... lasi ciubuc... daca DUPA ce a terminat treaba mashina e spalata cum trebe ...NU?!?!

la restaurant/frizerie dai ciubucu inainte?

Fixius 14-06-08 11:14

Quote:

Originally Posted by mrk84 (Post 1588979)
nu stiti unde se face polish? pt scoaterea zgarieturilor...

https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/28492-polish-profesional.html Bafta !!

CristianD 16-06-08 14:35

poi nu las ciubuc atunci cand mi se cere ... las doar cand vreau ... daca ar avea tupeul sa imi ceara, atunci as da ceva de genu 0.50 RON sau chiar deloc.

bobo32 17-06-08 18:50

azi am spalat masina la spalatoria Nova Star (asta doar pentru ca am avut tichet de fidelitate la parkingul din mihai viteazul), si am fost foarte dezamagit.

masina spalata superficial, spuma numa are bule ca efect nu are deloc, stearsa in graba. ca porcu per general.

macar pot sa zic ca am dat un pic jos praful de pe masina, ca spalat nu se poate numi.

nu recomand deloc spalatoria.

willy_d 17-06-08 20:29

nu vi s-a intamplat ca cel care sterge masina dupa jet,sa va zgarie vopseaua cu fermoaru de la salopeta/bluza ? :-|

V.I.D. 17-06-08 21:40

Eu de obicei spal masina la Mercur pt. ca stau in zona dar o spal doar exterior deoarece intro zi cand am facut si interiorul am revenit de 2 ori inapoi.Parca au dat cu crema de fata pe geamuri asa imbicsite erau.S-au scuzat ca nu era solutia de geamuri buna(patronul a fost fost f. amabil si serviabil) dar eu cred ca au dat pe geamuri cu carpa cu care au dat cu silicon.In continuare spal masinile la Mercur-sunt multumit de serviciile lor-dar nu le mai fac interior(la nici o spalatorie nu mai am curajul) prefer sa fac eu interiorul.Am mai fost multumit la spalatoria din Gheorgheni-capat linia 32.Au dat si pe cauciucuri la final cu ceva solutie(probabil silicon)-aratau f. bine.(din nou doar exterior).

lancerEvo 17-06-08 22:44

eu spal masina de-obicei in marasti la H2O, azi am dat la om bacsisu inainte sa spele masina... si surpriza...o ora a tot lucrat la masina!!!

DaNuTzU' 18-06-08 01:24

eu la mercur exterior interiorul il fac eu;)
si cea din capat de la 3 e buna daca dai bacsisu inainte;)

Antilles 28-06-08 16:23

Quote:

Originally Posted by CJ-18-DOR (Post 1027717)
haide haide ca ti le-am spalat odata :)) ti le spal din nou :p lucrez acolo d 3 sapt si cam da sa stie toti se face treaba buna ;) e impunator shefu =))

Faceti cumva si polisare si ceruire?eu de asta am nevoie urgent!!!!!

lancerX 30-06-08 00:19

au zic ca tot mai bine ii sa iti cumperi aparat de spalat cu presiune...sampon si tot ce vrei si o faci acasuca frumos...in cazul in care ai timp liber :D.

CJ-01-WOB 30-06-08 00:52

merge daca ai curte
dar daca masina ta e intre alte 50 in parcarea supraaglomerata din fata blocului ?

All times are GMT +2. The time now is 05:52.

- Copyright 2026 4Tuning