Salutare.Polish profesional cu scule , solutii si personal de specialitate.Preturi de la 50 euro un polish pentru luciu pana la 150 euro in cazul masinilor cu vopsea inbatranita si zgarieturi superficiale multiple.Programari la tel 0729777769.Iata si caneva dintre masinila care autrecut pe la noi...
intrebare ca sincer eu as veni de la Bucuresti pana la Timisoara pt un polish bine facut/ idea e ca masina mea nu are probleme cu vopseaua doar ca in anumite locuri zgarietura e in stratul de la care e destul de gros si si zgarietura e adanca ideea e puteti rezolva asa ceva si de la ultima plimbare la tinichigiu am gasit 2 pucte unde e sarita vopseaua si se pare ca e si un pic de rugina pe acolo puteti rezolva si asa ceva??? Ca sincer as bate drumul pana acolo ca sa le rezolv mai ales daca stiu ca lucreaza profesionisti
Daca vrb cu mine eu sunt din cluj iar polish ul se face aici si e nevoie sa vad masina ca sa pot da un verdict. cel mai bine ar fii sa-mi dai un telefon si sa treci pe la atelier,Tel 0729777769 Bafta
da, dar nu ai observat ca omul e din bucuresti, asa am inteles si eu prima oara ca el crede ca tu esti la timisoara si el din cluj, pina am vazut locatia de la profil. F Sierra, fa niste poze detaliate si trimitele la brautomobile sau posteaza-le aici
polish care face masina ca noua ..... 300 ron vreau. dar daca dau 300 ron si nu prea se vede nici-o imbunatatire ....ce se intampla ? primesc banii inapoi ?
Daca iti promite ca iti iese o pata si nu iese, iti iei banii inapoi si ceva in plus daca vrei.
Dar poate tu esti foarte exigent si te uiti cu lupa la ea si dupa esti nemultumit.
Dai 300ron, 300ron face. Parerea mea