Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Performantele Voastre (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/38017-performantele-voastre.html)

Mustang 25-04-07 23:27

Re: Performantele Voastre

cand i-au dat drumu' astuia inapoi ? =))

Psycho 28-04-07 20:02

io la absentze eram campion .. eram pe a 2`a pagina sus .. primul .. si aveam absentze cat prima jumatate de catalog .. ;)

nu m-am dus l ameditatii si am luat nishte note la bac de vb singur

9.80 la mate

9.60 istorie .. 7 si ceva la romana k nu am avut timp sa copiez destul ;)

Eugen_TL 28-04-07 20:06

taci draq cu bacul ca se apropie si la mine =))) mor ...de udne draq notele atea la bac ma..eu sper acolo la o medie de 8 si tu imi vii cu 9 nush cat :))) chiar ca performanta

Tataee_^ 28-04-07 21:19

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 875463)
io la absentze eram campion .. eram pe a 2`a pagina sus .. primul .. si aveam absentze cat prima jumatate de catalog .. ;)

nu m-am dus l ameditatii si am luat nishte note la bac de vb singur

9.80 la mate

9.60 istorie .. 7 si ceva la romana k nu am avut timp sa copiez destul ;)

Tu ai dat Bac'ul cu profesorul tau langa tine ? :lol:

DACIA-Wrc 28-04-07 23:43

eieie cate cerculete am facut eu intr`a 12`a :P sa nu va povestesc.
in clasa a 11-a am facut recordul scolii la absente.
acuma 5 ani s-a intamplat aia...si nici pana-n ziua de azi nu a fost egalat.
in semestrul 2 am fost o singura saptamana la scoala si am luat note si mi-am dat teze si alea alea.

am teancul de avertizari de exmatriculare si de chemare in consiliile de disciplina(le-am pastrat ca amintire, ii cam grosut teancul, aproape ca-l egaleaza pe cel de amenzi pentru fumat in scoala si de amenzi de parcare)

zarisk 30-04-07 19:45

eu am avut piciorul stang luxat de vreo 6 ori.....si am cazut de la 2 metri din pom:)))))...cred k atat

DACIA-Wrc 02-05-07 10:30

luxat sau rupt? ca mai cunosc persoane care zic ca`i rupt si defapt au doar o mica entorsa si altele zic luxat si defapt este rupt

PYT 02-05-07 15:33

acum pe bune, tu crezi k daca se rupea de 6 ori, mai era inca atasat la corp? :lol:

CoCaine 02-05-07 16:49

Am facut Liceul Militar si mi-a si placut; :lol:
Am luat locul 1 la handbal in toti cei 4 ani de liceu la concursurile intre liceele militare si cele 2 de politie;
Am luat locul 1 pe tara in 2002 la nelegitimati;
Am luat locul 3 pe tara in 2003 tot la nelegitimati dar trebuia sa luam locul 2.. nici nu vreau sa imi aduc aminte cum ne-au furat aia..; :evil:
Mai sunt ceva handbalisti cu performante notabile pe aici? :lol:

Trickz 03-05-07 21:28

performanta mea? pot sa stau in fata calculatorului pe forumuri aproximativ 15 ore fara sa mananc nimic:D dar cum parasesc pc'ul bag in mine fara numar:D de paste am fost la brunch la un hotel (nu spunem numele:P) si am mancat jumate de pui, 2 farfurii de creveti, una de cartofi prajiti, o salata si 6 clatite:D

andrey2003 03-05-07 21:35

tu nu esti bun ma frate la casa omului.. mai fa si economie.. =))

DaViD TL 08-05-07 00:19

cea mai mare performanta a mea : m-am uitat incontinuu la tom&jerry timp de sase ore (desigur episoade diferite) ,am fumat un pachet mare de tigari in 60 de minute fiind foarte nervos de nota 3 ce am luato in teza la bio ,cam astea sunt cele remarcabile !!!

Magos 09-05-07 09:35

coaste rupte, picioare rupte, ochi ars... hmmm ... si mai zic... :) :D

Trickz 09-05-07 10:10

record personal. in aceeasi zi: spital(eu spitalizatul, pe motiv de can explodat in fata)-restaurant de 5 stele-sectie de politie-acasa-sectie de politie:D

Razvan-CT 09-05-07 12:37

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 892158)
record personal. in aceeasi zi: spital(eu spitalizatul, pe motiv de can explodat in fata)-restaurant de 5 stele-sectie de politie-acasa-sectie de politie:D

da cum a explodat sprayul???

apropo.. cine zicea mai sus ca a fumat un pachet de tigari intr-o ora?? eu am fumat un pachet in jumate de ora:)) in ziua aia am fumat vreo 4 pachete:))))

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning