Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/37232-ultimate-virtual-tuning-days-on-scene-hotnews.html)

ra2 01-04-07 22:51

Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews

se anuntat zilele astea...ca a iesit un scandal cam mare cu unii din oradea ....

Nubyan 01-04-07 22:52

Se fura ca in codru? :lol: Oare ale mele la cine or fi ajuns:lol: :lol: :lol: Nu de alta dar sai dau un autograf pe ele

ra2 01-04-07 22:58

Quote:

Originally Posted by peter (Post 828331)
nu se vor afla azi castigatorii.....ca jurizarea a fost facuta cand lipseau plansele de pe panou....adica nu dupa ce le-am pus pe toate pe panou.....

deci se va relua....

Jurizarea e gata mai demult din cate am inteles.dar acu nu a mai avut timp sa spuna castigatori parca:rolleyes2

peter 01-04-07 23:01

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 828450)
Jurizarea e gata mai demult din cate am inteles.dar acu nu a mai avut timp sa spuna castigatori parca:rolleyes2

cine stie...

P.S. ce scandal? unde? cum ?

ra2 01-04-07 23:02

Quote:

Originally Posted by peter (Post 828453)
asta e acuma....ce sa facem....maine sau poimaine...se vor anunta castigatorii...sau va fi ca anul trecut cu votare pe net..nu stiu...

anu trecut sau votat pe net ca sa vada lumea care e dif intre juriu si cei dp forum nu a contat votu dp forum

maf 01-04-07 23:03

vise draga vise..... parerea mea sa trimitem iar lucrarile, sa le punem pe site si sa aleaga un juriu castigatorii.....dar va rog....dak asa.... nu faceti magarii la alegerea castigatorului

giubau_v8 01-04-07 23:03

cred ca mai bine ar fi sa asteptam sa ne spuna un admin ce s-a intamplat si cce o sa se intample...asa ca mai asteptati si voi putin:)

ra2 01-04-07 23:06

da da vezi sa nu...ar fi o tampenie totala sa facem asha...

Gratzian a zis ca trb sa le centralizeze.

@peter-au facut unii din oradea scadal intentionat...mai pe scurt

tng 01-04-07 23:12

S-au furat lucrarile :lol:
Ma scuzati, dar chiar este penibil.
Pacat de imprimatul ala frumos pe foi ..

P.I.M.P boy 01-04-07 23:19

-Aiurea...cum ....frate sa fure lucrarile.....vb lui tng pkt de tusul consumat si pt toata agitatia
-iar faza cu votul pe forum este o prostie ;)

tng 01-04-07 23:21

iata ce zicea Gratzian in urma cu vreo 2 zile intr-o discutie privata

l-am intrebat daca a vazut lucrarile .. si ce parere generala are.el a raspuns ca majoritatea sunt slabe...

tng (12:01:13 AM): ziceam ca am trimis si eu 2 lucrari, chiar asa slabe sunt?

gratzian (12:10:34 AM): nu stiu care sunt
gratzian (12:10:48 AM): ma lasi acu, ca tre sa trimit in italia la jurizare
tng (12:11:18 AM): interesant :-?
tng (12:11:25 AM): bine....hai te las

din cate am inteles eu, se referea la lucrarile nostre. pana acuma nu am avut ocazia sa il intreb "de ce in italia?" ptr ca a fost ocupat cu organizarea .... sau la ce se referea cand a zis asta?! :???:
poate isi va face timp de maine incolo sa ne lamureasca si pe noi de ce s-a ingreunat asa de mult treaba la Vtuning

tng 01-04-07 23:31

eu nu inteleg nimic .... :|

Quote:

Originally Posted by peter (Post 828331)
nu se vor afla azi castigatorii.....ca jurizarea a fost facuta cand lipseau plansele de pe panou....adica nu dupa ce le-am pus pe toate pe panou.....

deci se va relua....

pana la urma jurizarea s-a facut tinand cont de plansele de pe panou? sau s-a facut o analiza a lucrarilor pe calc?
cine a fost "comisia" ? :???:

Trickz 01-04-07 23:55

eu am fost azi cu ra2 si am stat pana foarte tarziu, cand am fost trimisi acasa pe motiv ca nu sau centralizat lucrarile. sper ca in curand sa aflam si rezultatele. incidentul cu wsr cu prea lam inteles...sper sa fim luminati din surse oficiale. mersi:P

Gorby 02-04-07 00:01

Daca s-a ajuns sa se fure lucrarile......e grav. :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahaha cum frate? :???:

La ce s-au gandit? Ca le dau si primesc bani in schimb?:rolleyes2

Pacat. S-a dus munca echipei de sprijin, aiurea.

Mie imi pare bine ca am apucat sa cunosc cativa din "familie" :-) . Tng, import_skilzzz, grigo, leutzu si multi altii...

Sleepy_85 02-04-07 00:03

:|
Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 828414)
spre sfarsitu show-ului au inceput sa se fure lucrari:|

Ce pot sa zic altceva decat "Made in Romania", mai erau si faze cu aia care aveau masinile expuse in fata ca-si tot ambalau motoarele intr-o veselie si stropeau lucrarile, una din plansele lui bogdan a fost stropita toata de la esapament:| , am sperante ca jurizarea va fi corecta totusi:-)

All times are GMT +2. The time now is 00:04.

- Copyright 2026 4Tuning