![]() |
Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews
se anuntat zilele astea...ca a iesit un scandal cam mare cu unii din oradea ....
|
Se fura ca in codru? :lol: Oare ale mele la cine or fi ajuns:lol: :lol: :lol: Nu de alta dar sai dau un autograf pe ele
|
Quote:
|
Quote:
cine stie... P.S. ce scandal? unde? cum ? |
Quote:
|
vise draga vise..... parerea mea sa trimitem iar lucrarile, sa le punem pe site si sa aleaga un juriu castigatorii.....dar va rog....dak asa.... nu faceti magarii la alegerea castigatorului
|
cred ca mai bine ar fi sa asteptam sa ne spuna un admin ce s-a intamplat si cce o sa se intample...asa ca mai asteptati si voi putin:)
|
da da vezi sa nu...ar fi o tampenie totala sa facem asha...
Gratzian a zis ca trb sa le centralizeze. @peter-au facut unii din oradea scadal intentionat...mai pe scurt |
S-au furat lucrarile :lol:
Ma scuzati, dar chiar este penibil. Pacat de imprimatul ala frumos pe foi .. |
-Aiurea...cum ....frate sa fure lucrarile.....vb lui tng pkt de tusul consumat si pt toata agitatia
-iar faza cu votul pe forum este o prostie ;) |
iata ce zicea Gratzian in urma cu vreo 2 zile intr-o discutie privata
l-am intrebat daca a vazut lucrarile .. si ce parere generala are.el a raspuns ca majoritatea sunt slabe... tng (12:01:13 AM): ziceam ca am trimis si eu 2 lucrari, chiar asa slabe sunt? gratzian (12:10:34 AM): nu stiu care sunt gratzian (12:10:48 AM): ma lasi acu, ca tre sa trimit in italia la jurizare tng (12:11:18 AM): interesant :-? tng (12:11:25 AM): bine....hai te las din cate am inteles eu, se referea la lucrarile nostre. pana acuma nu am avut ocazia sa il intreb "de ce in italia?" ptr ca a fost ocupat cu organizarea .... sau la ce se referea cand a zis asta?! :???: poate isi va face timp de maine incolo sa ne lamureasca si pe noi de ce s-a ingreunat asa de mult treaba la Vtuning |
eu nu inteleg nimic .... :|
Quote:
cine a fost "comisia" ? :???: |
eu am fost azi cu ra2 si am stat pana foarte tarziu, cand am fost trimisi acasa pe motiv ca nu sau centralizat lucrarile. sper ca in curand sa aflam si rezultatele. incidentul cu wsr cu prea lam inteles...sper sa fim luminati din surse oficiale. mersi:P
|
Daca s-a ajuns sa se fure lucrarile......e grav. :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahaha cum frate? :???: La ce s-au gandit? Ca le dau si primesc bani in schimb?:rolleyes2 Pacat. S-a dus munca echipei de sprijin, aiurea. Mie imi pare bine ca am apucat sa cunosc cativa din "familie" :-) . Tng, import_skilzzz, grigo, leutzu si multi altii... |
:|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning