Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Corrado - G60 viitor VR6 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/36134-corrado-g60-viitor-vr6.html)

Aaronnel^ 20-04-07 22:08

Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6

Quote:

Originally Posted by tru_astra (Post 862639)
chederele de pe acoperis cele de scurgere a apei la ce pret daca sunt ok
iar de bara intre amortizoare nu ai zis nimic inseamna ca nu este de vanzare?

Nu .. nu este de vanzare bara ;)

Pentru mai multe detalii .. mess sau telefon ;)

Kaluvr6 23-04-07 04:35

deci in legatura cu ce e de vanzare....cel mai bine e sa astept pana fac masina...si o sa va anunt ce am de vanzare....o sa le postez la bazar si va dau linkul sa vedeti. O sa fac si poze.

Acuma cu progresul....a durat mai mult pentru ca m`am razgandit in ultimu moment cu vopseaua...nu am mai vrut sa o vopsesc la fel si am ales un rosu cameleon, si am asteptat sa vina vopseaua din Anglia. Vine tocmai marti. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie gata vopsitul, dupa care o duc la mecanic sa inceapa transplantul.
Niste planuri noi....imediat ce iese, ii pun ecrane in tetiere. I`m comandat semnalizarile de la IN PRO si inca ceva pt interior care imita carbonul. Ma gandesc sa ii schimb subwooferul si sa ii pun ceva ce scoate 1200 w reali, acuma sa vad.

Kaluvr6 23-04-07 16:59

deci...in 2 zile imi vn ecranele in tetiere si instalatia de xenon. Acum astept un raspuns de la cineva in legatura cu un subwoofer ...sa vad ce pret imi baga si vad daca ma arunc....daca nu il tin p`asta ca scoate marfa.

Kaluvr6 25-04-07 20:07

Deci....nu lunea asta....dar lunea viitoare cel tarziu masina e gata si revin cu poze. Nu mai zic nimic pana atunci :)

Aaronnel^ 25-04-07 20:26

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 870820)
Deci....nu lunea asta....dar lunea viitoare cel tarziu masina e gata si revin cu poze. Nu mai zic nimic pana atunci :)

E ok :) abia astept sa o vad gata si sa ma dai o tura cu ea :D
Inseamna ca pe 12 daca facem intalnire vei fi prezent cu Corrado :D:D

Kaluvr6 28-04-07 05:49

:( nu a venit vopseaua...vine tocmai marti si nu e gata lunea viitoare...cam pe joi asa...aia de la bucuresti de au comandat vopseaua sunt nesimtiti. Asta e...daca nu e gata nu vin la intalnire....decat cand o fi gata

Aaronnel^ 28-04-07 10:22

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 874806)
:( nu a venit vopseaua...vine tocmai marti si nu e gata lunea viitoare...cam pe joi asa...aia de la bucuresti de au comandat vopseaua sunt nesimtiti. Asta e...daca nu e gata nu vin la intalnire....decat cand o fi gata

Pai noi avem intalnire pe 12 mai ...
Sper sa ajungi.

Bafta

corrado_ro 29-04-07 21:10

despre ce intalnire vorbiti?

Aaronnel^ 29-04-07 21:22

Quote:

Originally Posted by corrado_ro (Post 876653)
despre ce intalnire vorbiti?

Intalnirea Comunitatii 4Tuning Rm.Valcea

Kaluvr6 08-05-07 02:13

4 Attachment(s)
Update cu vopseaua...a durat asa mult ca au incurcat aia de la bucuresti vopselele....mie mi`a venit un albastru cameleon si vopseaua mea a ajuns pe la Cluj...in fine....e gata vopsita....mai dureaza pana se face transplantu da am facut azi in fuga niste poze dar nu am avut cu ce...nu sunt asa clare, dar trebuie vazuta live ca sa iti dai seama cum e culoarea....o sa`l iau pe aronel sa`i faca o sedinta foto mai marfa....da pana atunc take a look

Aaronnel^ 08-05-07 09:24

AOleuuuuu:shock: :shock: ......
Hai cu ea gata sa o tragem in poze ca e dementiala :shock:
Abia astept sa o vad gata.
Pacat ca sambata nu poti veni cu ea :(
Poate iei si u TTu sa-l pozam pe dansu asa artistic ca se aseamana culorile :D

Pleoapa de pe luneta n-ai mai puso ? :)

Kaluvr6 08-05-07 19:49

2 Attachment(s)
Pleoapa de luneta e vopsita da inca nu au pus`o ca nu s`a uscat vopseaua ca lumea. Da probabil azi a pus`o. In fine....schimbari de planuri....nu ii mai pun ecrane in tetiere deoarece consider ca nu au nici un rost, DAR...xenonul il pun si inca ceva....jante Brock B6 cromate. 7,5 pe fata 9 pe spate. Arata cam asa...

Aaronnel^ 12-05-07 20:37

14 Attachment(s)
VW Corrado VR6

Adytzu_JerrY 12-05-07 23:00

culoarea e mult mai frumoasa in relitate 8)
incepe sa prinda viataa :twisted:
frumoss f frumos
Bafta in continuare Kallu

sco211 18-05-07 01:45

c s-a intamplat cu motorul vechi???

era g60, nu?

cata viata mai are si c planuri ai pt el?

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning