![]() |
Si mai e un aspect . . .chiar daca sa zicem ca cei din actuala comunitate vor intelege si nu o sa mai organizeze nici o ilegala . . . . . tot se vor gasi o gasca de pustani care vor sa faca ceva cool si or sa inceapa . . . . de aici pana la noi lideri si noi grupari in strada . . . nu e decat un pas.
|
-Nu ai cum sa scrii altceva Bogdane.........esti un mr-ist.
-Este normal sa nu-ti sa nu halesti adevarul. Eu am avut puterea sa spun cine de la NSL a fost acolo. Tu ......nimic ....ai vostri ....nimic. -Diferenta este ca noi incercam sa \"civilizam \" lumea curselor in schimb voi tot niste PRIMITIVI o sa ramaneti. -Vino sa-ti dau eu lamaie.....!!!!! |
daca iti vine sa crezi acum nu am privit lucrurile din partea unui MR-ist ci din partea unui participant la curse
ar fi culmea acum sa ne apucam fiecare sa enumeram masinile care au fost am face treaba cuiva foarte usoara nu?! poate ca ai auzit ca m-am retras din \"conducera\"MR si vorbesc ca un simplu simpatizant al evenimentelor auto si din prisma a ce idee imi facusem eu despre voi pana acum (despre toata lumea nu numai MR LR sau NSL) |
dar se pare ca OAMENII care au fost odata s-au retras de mult din lumea curselor si acum vad numai partea financiara a acestui fenomen
este normal asa dar unde este pasiunea !?! |
-Ai fost cu noi la Timisoara la Craiova.....stii cati bani am luat eu?????
-Daca nu ai fi fost acolo inteleg sa vorbesti asa dar partea financiara eu mi-am suportat-o singur . Poate ma confunzi!!!!!. Am fost cu masina mea tot timpul.....nu am atarnat la altii si stii asta. -Cred insa ca plecarea ta din mr ....functie de conducere .....nu a afectat cu nimic inclinarea ta catre niste principii gresite. |
te-am intrebat eu cati bani ai luat pana acum?!sincer nici nu ma intereseaza intrebarea mea este cati bani crezi ca poti face de acum in colo(ti minte ce ne-ai spus in odli)
de unde sti tu in ce parte se inclina principiile mele?! :lol: aa si apropo majoritatea celor care am venit cu VOI ne-am platit singuri cheltuielile :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Se pare ca multa lume nu a inteles scopul unui forum. Cum se face ca daca ne vedem intr-o parcare nu se ajunge la cearta iar aici .... Oare aici nu ar trebui sa comunicam ? Sa schimbam opinii ? Sfaturi ? Nu se vrea egalitate intre cluburi ? Teoretic si eu cred ca nu se poate . Dar cine crede ca prin restrictii si vocabular de strada se face un lucru bun se minte singur ! MR are interzis la cursele LR si NSL . Daca si asta e maturitate in gandire si dorinta de colaborare ...
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
In ce calitate vorbesti in numele MR? Nu vad cum iti permiti sa cuantifici implicarea LR intr-o cursa, niciodata nu vom accepta conditii impuse arbitrar. Va anuntam ca avem parteneri pe masura la aceasta ora. |
Cred ca aceasta disputa NSL&LR vs MR se reduce la cine va organiza cele mai multe curse legale ceea ce nu poate fi decat benefic pt. cursele din Romania .... dar .... o colaborare intre NSL&LR si MR pt. organizarea unor curse nu ar fi ceva productiv ???
Aceaste este parerea mea si sper sa nu ofensez pe nimeni cu cele spuse de mine :oops: |
Pana una alta, fiecare e liber sa faca ce vrea, da, asa este, dar concluzia simpla e ca daca va apucati, nu conteaza cine, sa faceti iar ilegale, va puneti in cap iar politia, care iar va umple de amenzi pe unde va gaseste, pe care iar ii injuram si asa mai departe. Ideea general era un fel de agreement intre politie si pasionati: nu mai organizam ilegale, dar nu va mai luati de noi pe strada, si cand ne dam la legale. Simplu. S-ar putea realiza un astfel de \"contract mutual\". Insa asta depinde de atitudini si tendinte.
In ceea ce priveste implicarea 4ss, v-as ruga sa-mi permiteti o remarca deloc rautacioasa, ci chiar cat se poate de veridica: atat timp cat am fost in club, nu a fost niciodata vorba de organizare de ilegale sau mai stiu eu ce altceva de amploare. Doar mici \"teste\" care au loc si la semafor spontan, si pe care le fac sute de bucuresteni zilnic. Insa, in momentul in care cativa oameni, impreuna cu mine, au dorit urgentarea legalizarii acestui club, m-am lovit pe de o parte de o indiferenta hai sa zicem normala in ceea ce priveste poporul asta de romani, dar si de o opozitie extrem de puternica din partea a 2 oameni care si-au impus punctul de vedere prin scandaluri monstru pe un anumit forum. Iti amintesti poate Sebastian cand am stat de vb la benzinarie despre legalizare si ne-ai dat cateva repere. Asta s-a intamplat acum vreo 5-6 luni, sa tot fie. Ei bine, nici pana acum la acel club nu s-a concretizat nimic dp asta de vedere. Motivele nu ma intereseaza, eu cred ca e doar indiferenta, insa am incercat sa atrag atentia asupra faptului ca 4ss nu ar fi putut organiza ilegale pt ca 4ss nu a putut organiza nimic bine pana acum. De aproape 1 an de la infiintare. Acum probabil vor sari anumiti membri pe mine, sa ma faca albie de porci, asa cum au facut-o pana acum. Nu-i nimic, nu ma intereseaza, eu consider ca am spus adevarul gol-golut, este ceea ce am trait, si stiti f bine. Ceea ce regret este ca 4ss are membri destui de f mare valoare, care ar fi constituit o baza forte pt un club puternic. Dar cand 2 copilashi cu vise erotice strica imaginea clubului pe forum si isi impun punctul de vedere fara ca ceilalti sa vina macar cu o parere concreta si sa si-o sustina, asta e rezultatul. Inca 1 data, nu am atacat clubul, nu am nimic cu el, am relatat doar o stare de fapt. Am un respect deosebit fata de unii membri, cum ar fi Maryo, Ford, Hondarul, SGM, DnI, Michael, Viviesp si chiar si Bishop, in ciuda unor mici intepaturi, oameni de exceptie dupa parerea mea . Imi cer scuze doar lor pt ceea ce am scris mai sus, insa am considerat ca tb scris. |
Sebastian , discut in calitate de purtator de cuvant al MR . Nu vreau sa intru in polemici cu tine. Eu vorbeam chiar serios. Nu trebuie sa accepti nici o conditie. Esti dispus sa purtam o discutie pentru a colabora la o cursa si eventual mai multe ? Dupa cum spunea cineva mai sus , ar putea fi ceva benefic .
|
Pai putem doar sa ne imaginam ce ar iesi dintr-o colaborare MR, LR si NSL la experienta cumulata de cele 3 cluburi in organizarea legalelor ...
Ar iesi ceva superb dar acuma eu nu cunosc motivele care au dus la excluderea membriilor MR la cursele organizate de NSL si LR deci parerea mea nu prea ar putea sa conteze ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning