Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Jurizare concursuri (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/33779-jurizare-concursuri.html)

Hondarul 21-02-07 10:55

Re: Jurizare concursuri

De ce ganditi negativ? Mai ales Lucian... Gandeste-te ca nu toti au lambo-doors, dar e normal ca cei care au sa primeasca un punct in plus. Si gandeste-te ca poate nu primesti punte la vopseaua cameleon dar primesti puncte la restul... Este un echilibru.

Daca deja au aparut nemultumiri de la fiecare care privesc jurizarea prin prisma masinii personale, e clar. Nici nu vreau sa stiu ce o sa iasa dupa aia...

Eu as zice sa se faca un criteriu clar si limpede, fara a mai cere parerea multimii ca oricate persoane citesc, atatea pareri vor fi.

AzzKikR 21-02-07 11:13

Intrebare: Eu care o sa vin in fiecare zii acolo cum fac??? 40ron intrarile + 20ron parcarile +80ron benzina(in cel mai fericit caz)+ o parte din bani pt masinile expuse zic eu ca se cam aduna...

gaju 21-02-07 11:18

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 762554)
Daca deja au aparut nemultumiri de la fiecare care privesc jurizarea prin prisma masinii personale, e clar. Nici nu vreau sa stiu ce o sa iasa dupa aia....

SSCCCCAAANNNNDDDDDAAAALLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
eu zic sa renuntam la premii............
hai ca e la gluma,toata lumea isi motiveaza alegerile si VOI nu aveti decit sa alegeti citeva,SA LE POSTATI CLAR,si dupa aia sa reluam discutiile,DAR LA SUBIECT.FACETI UN NOU TOPIC CU EXTERIORUL,INTERIORUL,BEST OF,BEST ENGINE,ETC unde revinim la concret ca deja ne-am facut antrenament dar la gramada.
eventual o categorie pt "raceri" de exemplu,cel mai sportiv si functional look.

Gratzian 21-02-07 11:28

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 762579)
Intrebare: Eu care o sa vin in fiecare zii acolo cum fac??? 40ron intrarile + 20ron parcarile +80ron benzina(in cel mai fericit caz)+ o parte din bani pt masinile expuse zic eu ca se cam aduna...

pentru toti expozantii vor fi legitimatii, parcari, etc...

Hondarul 21-02-07 11:29

Gatu' ma-sii... nu am masina de concurs, nu ma intereseaza cum se jurizeaza. Adica nu ma mai intereseaza, ca orice ai zice aici, se gaseste si lume nemultumita. Spor la elaborat sistemul de jurizare!:lol:

Gratzian 21-02-07 11:39

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 762584)
SSCCCCAAANNNNDDDDDAAAALLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
eu zic sa renuntam la premii............
hai ca e la gluma,toata lumea isi motiveaza alegerile si VOI nu aveti decit sa alegeti citeva,SA LE POSTATI CLAR,si dupa aia sa reluam discutiile,DAR LA SUBIECT.FACETI UN NOU TOPIC CU EXTERIORUL,INTERIORUL,BEST OF,BEST ENGINE,ETC unde revinim la concret ca deja ne-am facut antrenament dar la gramada.
eventual o categorie pt "raceri" de exemplu,cel mai sportiv si functional look.

chiar nu e nici o problemutza, asta e si rolul micilor "polemici", sa ne gandim la toate opiniile si eventualitatile, mai bine acum discutii mici decat dupa , scandaluri mari.
asa ca sa lasam toate parerile la liber si sa alegem ce e bun...

gaju 21-02-07 11:45

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 762637)
chiar nu e nici o problemutza, asta e si rolul micilor "polemici", sa ne gandim la toate opiniile si eventualitatile, mai bine acum discutii mici decat dupa , scandaluri mari.
asa ca sa lasam toate parerile la liber si sa alegem ce e bun...

da gratiane,e oki,dar ar fi mai usor daca ai face alte topicuri noi ,sa nu le mai amestecam.
cei la exterior se vb numai la exterior si asa mai departe.

AzzKikR 21-02-07 11:48

Parerea mea: Se face un juriu cum s-a spus si mai sus.Acest juriu alege sa zicem cate 10 masini la fiecare categorie iar noi publicul votam care una din cele 10 masini de la fiecare categorie.
Votarea ar trebuii sa se faca cu permisul de conducele al celui care voteaza in mana(a se evita situatii gen Toyota verde de la Cora).
Mai era ceva de scris da acum fug ca am programare la ITP la ora 14:00.

marius_eugen 21-02-07 11:55

Subliniez : cu permisul si talonul ( sau act care reiese ca el este proprietarul !!! ) !!! Sa fie a lui masina si nu imprumutata de la varu' de peste hotare pentru vre-o luna ca sa-si traga si el cateva premii prin Romania !!!
Si apropos de asta , masinile si proprietarii trebuiesc sa fie din Romania da ??? Si sa fie si inmatriculate aici ! Nu la vre-un arabete care a bagat vre-o 10.000 euro intr-o masina de 15.000 si apoi se primba prin Europa sa-si scoata banii si saracii romanasi se chinuie 1-2 ani ca sa-si tuneze si ei masinuta !

Gratzian 21-02-07 12:20

nu nenorociti si topicul asta, oameni buni
marius esti offtopic peste tot.

X-Ray-Eyes 21-02-07 12:47

Si pana la urma care sunt categoriile de concurs ???

gaju 21-02-07 13:36

In Curind Pe Monitoare...................

TopArt 21-02-07 13:49

o intrebare obiectiva:

se tine cont de opiniile tuturor spuse mai sus ? se aleg cele bune din toate cele ? din cauza faptului ca totul e incert, din cauza faptului ca nu se stie inca ce si cum o sa se faca, e normal ca toata lumea sa se dezumfle - vezi Hondarul si altii.

categoriile sunt batute in cuie ? se tine cont de sugestia mea cu best custom exterior si best import exterior ? se tine cont de propunerea mai mult decat binevenita a lui x-ray-eyes cu best engine ? se tine cont de faptul ca juriul trebuie sa aleaga castigatorii tuturor categoriilor si publicul voteaza numai la best of show ?

e normal sa se dezumfle lumea. cei care au avut ceva de spus, au spus-o. multi au dat sugestii foarte bune, sau bune, sau proaste. sunt ferm convins ca un copy/paste intr-un document tip office si o analizare atenta a tuturor propunerilor si sugestiilor va rezolva multe - in special transparenta - din partea organizatorilor.

au fost multe criterii enuntate. spuneti-ne macar daca ne agitam degeaba sau inca nu e momentul sa se ajunga la o concluzie. daca mai trebuie sa treaca timp pana cand se vor enunta niste criterii simple, clare si fara loc de interpretare. mi-e sa nu fie prea tarziu, dup-aia ;)

MKE 21-02-07 17:18

o alta propunere pt o jurizare cat mai corecta, ar fi ca fiecare participant la fiecare categorie sa vina "cu o foie de acasa" completata cu ce sa schimbat /inbunatatzit....asa ar fi si mai usor pt juriu sa obs ce sa inbunatatzit ... (adik se uita pe foie vede schimbare sopiler fata , se duce frumusel la spoiler se uita daca sa executat bine lucrarea si noteaza -/+ )
de ex. sa spunem ca masina participa la best exterior si pe foia respectiva sa se specifice ce anume sa schimbat la exterior ... adik :bodykit complet (bara fata/spate , praguri , eleron) , juriu sa se uite daca s-au integreat sau daca respecta liniile generale ale masini , daca sunt custom sau produse de o firma de profil , daca exista defecte/lufturi , calitatea vopsirii ....
s.a.m.d , sper ca ati inteles ideea...

Gratzian 21-02-07 17:30

da, e prevazut un mini-interviu cu posesorul masinii care sa prezinte masina
dar ideea cu foaia e minunata

in legatura cu celelalte propuneri, ne vom sfatui intre noi si cu voi, si vom alege o intersectie de idei bune.

nu s-au inchis discutiile si nici propunerile.

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning