![]() |
Re: Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg
eu zic sa iei un mondeo deoarece fordurile mi se par masini fiabile si frumoase plus k la banii astia sh il iei cu multe optiuni si kiar merita :> bafta!
|
Chiar m-am gandit la mondeo si pentru ca apare varianta noua, acum este oferta ... asa incat mondeo 1,9d este FULL la acelasi pretz cu fiesta ST deci pretzul este tentant... Nu stiu daca are interiorul tipic ford asa cum este la Fuzion, Fiesta... Daca este asa...Nu Imi Place... :((
|
Vand Hyundai Accent Diesel Nou (3 Luni) 2007,gri Metalizat,ac,cd,alarma........masina Este Super......am Cump De La Reprezentanta Braila Cu 12.000 Euro Cash,eu Vreau Numai 10.000 Euro.....tel 0728.123.505:D :-P
|
Quote:
|
Multzumesc Mult pt sugestii dar acum 2 luni de zile mi-am luat un Opel Astra H Roshu 1,9 CDti 120 BHP Pe care doar ce mi-am pus Statzie cu woofer de 15 tzoli, Folii, Neoane... Etc...
Declar Topicu Inchis |
Alfa Romeo full la 8200 numai in Arad , detalii si imagini aici==> http://www.roportal.ro/discutii/ftopic48967.html
|
Quote:
|
Quote:
|
:))) VAND ASTRA H 1.9 150Cp :)))
|
La anii care ii ai iti trebuie o masina care sa aiba piese ieftine!Opel e cea mai indicata, pt ca stiu ca incepator fiind o sa-i dai goarna vreun an ,doi si piesele se mai strica,un opel astra H sau o vectra gts,acuma depinde si ce vrei tu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning