![]() |
Re: Discutii despre 1.4 Turbo
Quote:
:peace: yall :)))) |
Se poate afla de la ce motor au fost luate?
|
Quote:
|
Eu am tijele de la motorul meu dar una e cu pb. Am incercat sa gasesc de r 18 turbo dar fara succes pana acum ... macar sa le compar intre ele sa vad daca se pot folosi.
|
rezolvam...
|
Salut! Aprinderea RENIX 037 a fost montata pe R11 turbo, sau a fost facuta pt competitii ca un upgrade ulterior pt masinile echipate cu motor C1J?
|
Quote:
|
Imi place topicul asta! E de urmarit si asta datorita bunavointei lui FERNY si TAURU, dar nu numai!
Eu nu prea pot sa ma implic in discutii, pentru ca nu ma pricep, dar ma bucur ca am de unde sa invat :oops: si urmaresc cu interes! Ferny, nu vii maine dimineatza in craiova, sa urmaresti (sau sa participi..), un VTM frumos ? :twisted::twisted: si cu ocazia asta bem si o bere si poate imi arati ce suruburi sa mai desfac si eu pe la motor :lol: scz de offtopic, dar nu prea am cu ce sa fac on-topic :rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut! Poza este luata din anuntul lui Bogdan (t@uru). Unde a fost facuta si cam cat a costat? Multumesc.
Attachment 2378951 |
Quote:
|
In regula ... Cand reusesti anunta-ma si pe mine.
|
ok...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut! Am si eu o intrebare legata de aprinderea de Alpine turbo. Am pus o poza mai jos cu o schema, cica ar fi de Alpine. Eu unul nu stiu daca aprinderea A.t. are incorporata in ea si bobina de inductie sau bobina e separata. Din schema se pare ca e in aprindere. Rog daca stie cineva sa posteze pana maine un raspuns. Multumesc.
Attachment 2386415 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning