![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
eu de 2 ore ma tot gandesc cum o sa mergi pe Tudor Vladimirescu si pe Portile de Fier chiar strada ce trece pe langa Petromu ala mic ... ca eu cu suspensia mea cat de cat moale ma trec toti dracii pana ajung la capatu strazii.....a da ... si prin spate pe la teatru .... iara devastatoare strada ... :)
|
Quote:
|
Nice , nice...foarte frumos. Desi culoarea nu prea e pe gustul meu ( e galben spalacit si nu prea e pe gustul meu dar e ok) , poate trebuie sa ma obisnuiesc cu culoarea :-) . Apropo...dupa cum i-ai umflat aripile , acuma chiar arata superlata masina...chiar si stock golful da o impresie de masivitate. Ce vreau sa zic este ca , spoilerul fata parca nu se prea incadreaza pe masina. Deci masina e "bombata" frumos, nu are muchii la "colturi" si la spoilerul fata , acolo la prizele laterale , inainte de prize e facut cu muchie si parca nu prea se potriveste cu linia masinii. In schimb la spoilerul spate e super ok...rotund frumos chiar daca are si el prize. Nu stiu daca ma intelegi...nu ma prea pot exprima foarte explicit. Sper ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic. Oricum e beton masina. Si poate da impresia doar asa....ca din poze...mna...live poate nu e cum cred eu , sau cum am eu impresia. Te rog sa mai pui poze si din alte unghiuri daca poti.
|
SPoilerele nu raman !!! Vin puse altele ... astea sunt cele care se vand !!
|
Quote:
|
ce snt frate cu jantele alea p dacie?? e cumva alt proiect? sau doar kterink?
succes in continuare cu golful! P.S. cum ai astupat manerele? vad k snt sudate in relief, le polizezi k sa o aduci la linie? |
Quote:
iar cu clantele inca nu e finalizata treaba ;) iti zic io cand e ok?;) |
Aha. Ma scuzi. nu am vazut ca ai scris altundeva. Imi cer inca o data scuze ca te-am facut sa te repeti.....chiar m-ai facut extrem de curios cum va arata la final. :D
|
lumeee!!!nimeni nici o parere???????v-ati speriat de ceva????e naspa mere e ok ceva??:):):):):)
|
imi place mult mashina........!!!sper sa-l faci sa arate mult mai tare ca polo ala care il aveai inainte.......care mi-a placut fffmult!! bafta in continuare la proiect!!!
|
e frumoasa masinutza sa o stapanesty sanatos
|
e nasoala masinutza sa o stapanesti sanatos :D:D:d:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Ceva modificari s-au mai produs intre timp ? Apropo...parerea mea este ca va fi cel mai frumos G4 din ro. Haide nu ne tine pe jar....zi-ne , pune poze , etc....is constient ca o masina de nivelul ala la care vrei sa o faci , nu se face de pe o luna pe alta dar sunt foarte nerabdator sa vad cum va iesi. Apropo...ziceai ca o faci de show.....la concursurile car-audio vrei sa te bagi ? Sau te vei baga numai la "cel mai frumos exterior" si interior ? Daca vei participa si la sound , pentru ce clasa vei prepara masina ? SPL nu cred fiindca ziceai deja de 5-6 baterii , amplifuri multe etc.....dar un SQ? sau ceva intermediar ? :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning