Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   m power vs rs power (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2994-power-vs-rs-power.html)

catalin rs4 07-02-05 05:07

mario scuze daca am fost mai dur imi cer iertare... :lol: asa sunt eu cand vine vb ..audi vs bmw :twisted: dar imi pare bine ca gasim un mod de a vb ca si niste oameni civilizati respekt bimmer5 aici totul este o chestie de gust fiecare si m si rs...are plusuri si minus unu ii mai bun acolo iar celalalt acolo...adica fiecare are calitatile lui..multi prefera un rs4 sau rs6 pt ca sunt foarte practice :D asta vad la foarte multi soferi de porsche care nu mai pot sa-si tina porschele adica familie :D eu unu merg cu rs4 mai mereu singur..deci miam luat masina asta pt ca mia placut foarte mult si sincer numi pare rau..trebuia sa aleg dintre m3,m5 si rs4...a fost greu...

sunt un fan audi inrait dar sunt realist, audi a crescut foarte mult in ultimul timp!! uite de exemplu acuma audi a castigat la 4 categori locul 1 aici in germania!!!! audi a3,a4,a6 a8 fiecare la categoria lui...auto motor sport

MARIO_BMW 09-02-05 15:50

sal

:? no problem man...

doar ca asa cum tu consideri audi o parte din tine asa consider si eu bmw...

ambele au istorie ambele sunt tari [...] :P :twisted:

MARIO_BMW 09-02-05 15:53

sal

apropo ai un id de mess? :lol: (catalin) :D

catalin rs4 09-02-05 19:17

katalinrs4 :D

pauladrian 18-02-05 22:47

eu optez pentru bmw.
clar parerile sunt impartite in functie de gusturi.
orice iubitor al sportului cu motor cred ca este fascinat de bmw care are o traditie in constructia motoarelor puternice de serie mare.
audi a fost cunoscuta ca o masina economica si de ceva ani buni au intrat in sectorul de lux.chiar daca exista si inainte audi 100 nu era o referinta.
bmw si mercedes nu cred ca vor fi nici macar egalate de audi.
in statele unite bmw si merci sunt considerate lux.
la bmw in general orice model ai conduce e o placere sa simti reactile foarte rapide la comenzi.
au fost primi care au facut dieselul sa mearga peste 200.
oriunde in lume bmw este si va ramane un mit.
amin.

MARIO_BMW 21-02-05 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"
eu optez pentru bmw.
clar parerile sunt impartite in functie de gusturi.
orice iubitor al sportului cu motor cred ca este fascinat de bmw care are o traditie in constructia motoarelor puternice de serie mare.
audi a fost cunoscuta ca o masina economica si de ceva ani buni au intrat in sectorul de lux.chiar daca exista si inainte audi 100 nu era o referinta.
bmw si mercedes nu cred ca vor fi nici macar egalate de audi.
in statele unite bmw si merci sunt considerate lux.
la bmw in general orice model ai conduce e o placere sa simti reactile foarte rapide la comenzi.
au fost primi care au facut dieselul sa mearga peste 200.
oriunde in lume bmw este si va ramane un mit.
amin.

AMIN INDEED MY FRIEND
:lol: :D :D :D :D :D :shock:

AudiPerformance 23-02-05 23:35

a spus cineva ca pe viraje stranse Audi sta mai slab ca BMW! imi cer scuze dar trebuie sa te contrazic! a fost test RS6vsE55 amg si mentiona acolo foarte clar: \"pe serpentine se cam vede spatele\" ori mercedes sunt renumiti pentru stabilitatea masinilor lor! dar nu despre asta e vorba pana la urma! am tot respectul pt bmw (desi nu mi-as lua niciodata pt k nu ma impac cu masinile lor! dar asta e problema mea si nu inseamna ca nu imi plac) dar conform ultimelor statistici publicate prin revistele autohtone Audi a luat mult fata celor de la BMW (fara suparare) ba chiar A8 a iesit SUA's luxury car of the year si s-a vazut o tenta sportiva accentuata... u am condus rs4 si masina e naprasnica! am condus si a4 3.0 quattro (coupe cabrio) si mi s-a parut excelenta!
tot ce nu pot intelege (poate e doar vina mea) e cum poti spune ca o masina cu o articulatie atat de bine gandita cum e audi rs4 sta mai prost pe viraje ca un bmw???? hai sa fim realisti a vazut cineava pana acum articulatia fata de pe rs4 (la prima vedere ramai blocat si nici nu mai sti ce sa intelegi)

pauladrian 24-02-05 00:13

am tot respectul pt bmw (desi nu mi-as lua niciodata pt k nu ma impac cu masinile lor!
sau ele nu se impaca cu tine :lol: :lol:
bmw da fum ca stabilitate la merci si audi da nu vedi. :lol:
sa nu mai spui vreodata ca bmw e depasit de audi.audi trebuie sa se mai nasca de 10 ori si tot audi ramane. :cry:
eu conduc masina franceza si nu ma laud dar am condus m3 de la arad la timisoara si nu-ti doresti altceva de la o masina.
rs4 nu am condus dar am umblat o luna intrun audi de 2800 biturbo.era misto dar totusi era audi.

catalin rs4 24-02-05 00:47

nu inteleg de ce sari asa !! te inteleg ca esti fan bmw...ok dar uitate si tu asa putin prin reviste ca sa vezi ca audi nu mai este ce a fost acuma cativa ani!!! audi a castigat la toate categiriile anul asta locul 1!!a3,a4,a6 si a8!! uitate si tu putin cum arata noul a8 poti sal compari cu seria7??care dupa mine ii facut din topor!! uite cum arata a6 poti sal compari cu seria5?? sa fin seriosi numai unu care ii nui prea documentat poate sa zica ca audi nare cum sa depaseasca bmw!! iti spun eu ca are cum!! nu numai bmw si mercedesul!! si asta nu o spun eu astai realitatea!! uite ce design naspa are bmw!! asta o spun toti chiar si fani bmw deci te rog nu mai vb asa fara sa sti nu te supara pe mine nam vrut sati zic nimica..pana acuma..dar daca vb asa fara sa te documentezi...ce rost mai are hai sa spunem ca bmw ii cea mai tare masina din lume.. :lol:si ceai vrut sa zici prin: era misto dar totusi era audi?? asa pot sa zic si eu era misto dar totusi era un bmw...si de unde ai scos tu motrul de 2,8 biturbo nu stiam ca exista asaceva.. :lol: se vede cat de mult te pricepi in domeniul asta...mai ales cand vine vb de asa o tema audi vs bmw tu sti ca bmw trebuie sa fie cel mai bun si gata stiu ca nare cum nimeni sati schimbe parerea..poate ai sati dai tu seama cu timpul chiar daca ai cativa ani in plus mai ai multe de invatat...no offence :wink:

Turbo110 24-02-05 01:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
nu inteleg de ce sari asa !! te inteleg ca esti fan bmw...ok dar uitate si tu asa putin prin reviste ca sa vezi ca audi nu mai este ce a fost acuma cativa ani!!! audi a castigat la toate categiriile anul asta locul 1!!a3,a4,a6 si a8!! uitate si tu putin cum arata noul a8 poti sal compari cu seria7??care dupa mine ii facut din topor!! uite cum arata a6 poti sal compari cu seria5?? sa fin seriosi numai unu care ii nui prea documentat poate sa zica ca audi nare cum sa depaseasca bmw!! iti spun eu ca are cum!! nu numai bmw si mercedesul!! si asta nu o spun eu astai realitatea!! uite ce design naspa are bmw!! asta o spun toti chiar si fani bmw deci te rog nu mai vb asa fara sa sti nu te supara pe mine nam vrut sati zic nimica..pana acuma..dar daca vb asa fara sa te documentezi...ce rost mai are hai sa spunem ca bmw ii cea mai tare masina din lume.. :lol:si ceai vrut sa zici prin: era misto dar totusi era audi?? asa pot sa zic si eu era misto dar totusi era un bmw...si de unde ai scos tu motrul de 2,8 biturbo nu stiam ca exista asaceva.. :lol: se vede cat de mult te pricepi in domeniul asta...mai ales cand vine vb de asa o tema audi vs bmw tu sti ca bmw trebuie sa fie cel mai bun si gata stiu ca nare cum nimeni sati schimbe parerea..poate ai sati dai tu seama cu timpul chiar daca ai cativa ani in plus mai ai multe de invatat...no offence :wink:

Te urasc cand ai dreptate ! :cry:

catalin rs4 24-02-05 03:37

sa nu ma intelega cineva gresit!! nu sunt fan bmw dar nici nu urasc bmw singura masina care imi place ii csl :D dar acuma sincer multi foarte multi fani bmw sau plans de noul design la bmw!! eu sincer prefer un e 36 sau un e 30 decat modelele astea noi cand a iesti seria 5 asta nou nici nu stiti cat de mult a fost criticat designul oameni au cumparat doar pt ca era bmw....

AudiPerformance 24-02-05 08:57

catalin ai perfecta drepate! am si eu un foarte bun prieten care era fan declarat BMW si dupa ce a avut vreo 4 BMW-uri si-a luat Audi si mi-a spus ca lui de azi inainte nu-i mai trebuie alta masina!
si nu a avut orice BMW-uri (320d, 330xi, 530d) si toate cumparate noi noute de la reprezentanta de la Bavaria! mai nou are a4 3.0 quattro cabriolet si deja are 60 si ceva de mii si nu a avut absolut nici un fel de problema cu masina! acum parerile sunt impartite, gusturile nu se discuta dar totusi consider ca toti ar trebui sa fim putin mai deschisi realitatii! in fond si la urma urmei lumea automobilistica se invarte in jurul a 3 marci: Mercedes, Audi si Bmw

pauladrian 24-02-05 09:24

1 Attachment(s)
ok :lol: :lol:
ia uitati ce frumos ii sta la arat :lol: :lol:
parca e facut pentru asa ceva mincalar tata de baiat harnic si muncitor :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

AudiPerformance 24-02-05 09:28

pauladrian ce vrei sa spui cu asta?

pauladrian 24-02-05 09:32

daca iti place cu adevarat sa o calci din cand in cand,nu ma refer la liniute si vrei o masina sa te si tina la alergat bmw-ul e singura masina. :wink:
motoarele cu turbo nu au viata lunga.
cunoscatorii stiu de ce. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning