![]() |
Re: E21 - un nou inceput...
mai nou sunt shi vulcanizare imi place...fa reclama:))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
astazi s-a mai facut ceva ceva la masina, adica am reusit sa dau jos tot traseul de evacuare pentru a fi reparat si putin modificat, vreau sa mentionez ca sistem de evacuare mai spart decat asta nu am vazut in viata mea:lol:, toba de mijloc e de 6 cil cred ca o teava are dop, saxofonul e facut din 6 mii de coturi, finala e hand made, o intreaga corceala, o sa se pastreze toba de mijloc iar pana in spate voi avea teava :)
|
da suna bine aqm sa vedem shi lucrarea qm o sa fie...ce calitate
|
Quote:
|
E gata toba ma?:lol: ca azi cand am vb la tel ziceai ca faci pop corn nu ca sudezi:lol:
|
totul e pe masina :), nu ma mai injura vecinii, imi rasufla pe la mijloc unde se imbina saxofonul cu toba de mijloc, dar aia e cea mai mica chestie....e remediabil, nici nu zici ca am teava in loc de finala, doar in turatii se aude ceva ceva, in orice caz sunt foarte multumit de rezultat:), cu esapamentul s-a terminat. Mai urmeaza podeaua si pragul stanga:)...inca o mana de vopsea alba pe toata tabla din interior, evident dupa ce sunt scoase fetele de usi si taiat tabla nefolositoare de pe acolo...usor usor cat ne permite timpul si vremea:)
|
sper sa fiti multumit domnule adi de lucrarea facuta...va mai asteptam pe la noi:D
|
mai vin mai vin..ce crezi ninge....ce crezi? inseamna intersectie + bmw....fuck yeahhh :twisted::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: eu ti-am zis, nu faci un metru cu gumele alea basinte:lol: potolestete... pune si pe fata daca ai de unde... si dute la ikea\brico... ai ronduri parcari ai unde sa te dai...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
super toba :lol:
|
un mic video cu sunetul evacuarii care nu e cine stie ce, face poc poc poc uneori. iar sunetul de la motor de tacanit este de la scutul galeriei de evacuare..care este slab...ma termina psihic si ala..
si video-ul -->https://www.facebook.com/video/video....04514180&saved |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning