Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e36 1.8is coupe Estoril Blue !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277420-e36-1-8is-coupe-estoril-blue.html)

ers_47 05-03-12 17:54

Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4915559)
astazi sau pus stickere pe jante facute la o firma de colantari !!!
(fond negru mat cu scris Auriu)

poze la USA cu PROBLEMA facuta de BARBARII din CONSTANTA .....Oglinda magica .... (cealalta fisurata)

Da ...ce sa zici despre ei... ,pacat de masina, usa sper ca nu te gindesti s-o repari? eu as pune alta.

rover_cabrio 05-03-12 18:09

Quote:

Originally Posted by ers_47 (Post 4915707)
Da ...ce sa zici despre ei... ,pacat de masina, usa sper ca nu te gindesti s-o repari? eu as pune alta.

masina nu este inmatriculata ...., nu merge deloc in mintile ei cred ca ma da matizu .... ... nu este foarte rau , un tinichigiu bun o face GRAV nu e ...zic eu la prima vedere ..sa vedem Maine aflu

Tweety_rzw 06-03-12 15:52

:(Hai sa te vedem cu ea reparata man !... ce oameni...

rover_cabrio 06-03-12 16:07

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4917429)
:(Hai sa te vedem cu ea reparata man !... ce oameni...

se face man .....a fost pusa pe tester la mecanic bmw azi , 2 senzori sunt saracii ..trotilati si trebuiesc skimbati ..sa speram ca isi revine mersu ..ca zici ca are parkinson masina in ce hal merge :))

jhonycvz 07-03-12 00:10

..in ce hal...sa-mi bag ...ceva.......fa-oooo...pune-o la punct ca e pacat de masinuta asta...
chiar ma interesa masina...

rover_cabrio 07-03-12 21:13

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 4918432)
..in ce hal...sa-mi bag ...ceva.......fa-oooo...pune-o la punct ca e pacat de masinuta asta...
chiar ma interesa masina...

masina se face ....2 senzori , toate consumabilele , fetele usi custom schimbate , oglinzi leam cumparat ...astept sa le stantez ..numar de telefon SAU nr masini de Bulgaria pt ca o sa o inmatriculez in urmatoarele 3 luni ...

rover_cabrio 07-03-12 21:17

6 Attachment(s)
azi sa cumparat Material pentru fetele custom usi , pistoale capsat + capse

fetele cusotm date jos , reparate si schimbat Material ...diferenta se vede la ultima poza Fata mai inchisa un pic la culoare fata de celelalte ...

ajutorii fideli : Sotia (ca si la retapitarea plafon E36 coupe fara trapa )

dupe ce am 2 pisici :))) una afara si una in casa , una e mai puturoasa ca alta :))

rover_cabrio 08-03-12 18:57

6 Attachment(s)
azi dupe ce sau montat fetele cusom , sau dat jos farurile , curatat + sticlele interioare foarte murdare ...... 2 nu aveam ce sa le fac si a trebuit sa le vopsesc mai ales ca unu era gaurit de la BEC .....

GOGU_VL 08-03-12 22:14

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4921533)
azi dupe ce sau montat fetele cusom , sau dat jos farurile , curatat + sticlele interioare foarte murdare ...... 2 nu aveam ce sa le fac si a trebuit sa le vopsesc mai ales ca unu era gaurit de la BEC .....

Iti fac cadou 2x sticle intermediare de sticla, numai sa da-i tiganiile alea jos :lol:

Imi poti da un PM cu datele de contact unde sa ti le trimit ;)

jhonycvz 08-03-12 22:57

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4921533)

offtopic -poza 3 cea cu sticlele de la faruri-fumezi cam mult
"TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII"

Wilgax 08-03-12 23:37

Pacat pt asa o masina sa ai sticle faruri pe albastru.Cum zic si baietii mai sus...tiganeala de prima clasa.Pune OEM pe ea si fa o treaba ca la carte ca nu da bine deloc asa.Numai bine!

rover_cabrio 09-03-12 08:42

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4921953)
Iti fac cadou 2x sticle intermediare de sticla, numai sa da-i tiganiile alea jos :lol:

Imi poti da un PM cu datele de contact unde sa ti le trimit ;)

Multumesc frumos ti-am dat pm !!!

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4922075)
Pacat pt asa o masina sa ai sticle faruri pe albastru.Cum zic si baietii mai sus...tiganeala de prima clasa.Pune OEM pe ea si fa o treaba ca la carte ca nu da bine deloc asa.Numai bine!

i-am explicat si colegului de mai sus , a trebuit sa le dau jos deoarece numai mergeau salvate ..erau gaurite pe misloc numi dau seama de ce ....si a trebuit sa le vopsesc ..

era un baiat pe forum la vanzari piese bmw intrun timp si avea sticle (plastic interior) Galben , Clar si Fumuriu ..dar nu lam gasit si nici nu cred ca mai are asa ceva !!!

Daniel_Toa 09-03-12 08:49

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4922293)
Multumesc frumos ti-am dat pm !!!

i-am explicat si colegului de mai sus , a trebuit sa le dau jos deoarece numai mergeau salvate ..erau gaurite pe misloc numi dau seama de ce ....si a trebuit sa le vopsesc ..

era un baiat pe forum la vanzari piese bmw intrun timp si avea sticle (plastic interior) Galben , Clar si Fumuriu ..dar nu lam gasit si nici nu cred ca mai are asa ceva !!!

Banuiesc ca zici ca userul TEO_VL . Da i un PM , nu strica sa intrebi .

rover_cabrio 09-03-12 13:50

7 Attachment(s)
si cateva poze cu masina facute azi dupe ce am terminat de pus farurile ...
iam pus si un cd player momentan ...statea pe sub pat ....
2 sms pe pozitii
schimbat un bec proiector ....mici retusuri

banuiesc ca se vede diferenta de PRIMA poza cum aratau farurile !

Sparkle_81 09-03-12 15:06

Scuza-mi interventia, dar de ce nu ai luat material negru pentru fetele de usi ?
Pe la interior ai dominant culori inchise/negru , apoi ai venit cu :censored: de material acolo !
La plafon ai facut treaba excelenta, dar aici , nu-mi place culoarea aleasa !
Nu poti sa dai undo ?

Voie buna !

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning