![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
Quote:
|
Quote:
|
:(Hai sa te vedem cu ea reparata man !... ce oameni...
|
Quote:
|
..in ce hal...sa-mi bag ...ceva.......fa-oooo...pune-o la punct ca e pacat de masinuta asta...
chiar ma interesa masina... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi sa cumparat Material pentru fetele custom usi , pistoale capsat + capse
fetele cusotm date jos , reparate si schimbat Material ...diferenta se vede la ultima poza Fata mai inchisa un pic la culoare fata de celelalte ... ajutorii fideli : Sotia (ca si la retapitarea plafon E36 coupe fara trapa ) dupe ce am 2 pisici :))) una afara si una in casa , una e mai puturoasa ca alta :)) |
6 Attachment(s)
azi dupe ce sau montat fetele cusom , sau dat jos farurile , curatat + sticlele interioare foarte murdare ...... 2 nu aveam ce sa le fac si a trebuit sa le vopsesc mai ales ca unu era gaurit de la BEC .....
|
Quote:
Imi poti da un PM cu datele de contact unde sa ti le trimit ;) |
Quote:
"TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII" |
Pacat pt asa o masina sa ai sticle faruri pe albastru.Cum zic si baietii mai sus...tiganeala de prima clasa.Pune OEM pe ea si fa o treaba ca la carte ca nu da bine deloc asa.Numai bine!
|
Quote:
Quote:
era un baiat pe forum la vanzari piese bmw intrun timp si avea sticle (plastic interior) Galben , Clar si Fumuriu ..dar nu lam gasit si nici nu cred ca mai are asa ceva !!! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
si cateva poze cu masina facute azi dupe ce am terminat de pus farurile ...
iam pus si un cd player momentan ...statea pe sub pat .... 2 sms pe pozitii schimbat un bec proiector ....mici retusuri banuiesc ca se vede diferenta de PRIMA poza cum aratau farurile ! |
Scuza-mi interventia, dar de ce nu ai luat material negru pentru fetele de usi ?
Pe la interior ai dominant culori inchise/negru , apoi ai venit cu :censored: de material acolo ! La plafon ai facut treaba excelenta, dar aici , nu-mi place culoarea aleasa ! Nu poti sa dai undo ? Voie buna ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning