![]() |
Re: Matiz - the little engine that could
Mi se pare destul de multumitoare puterea scoasa din el si mai ales faptul ca tot ce e in motor e stock.Apropo la capitolul consum se prezinta bine?
|
Multumitoare ? Cuplul si puterea au crescut cu aproape 70% :lol: este fooooarte ok ! si la 0.4 bar !
|
Da multumitoare.Acuma depinde de fiecare la ce se astepta sa iasa din acest motor.
|
avand in vedere ca in alte tari cu mai multa chinuiala dabea au scos 80 cp cu 1 injector in plus si alta pompa de benzina ...
Motorul este foarte capabil , injectoare - pompa de benzina si decomprimat ajunge cam 90-100 cp . Ceea ce este foarte ok . Insa transmisia isi da demisia de tot . Dar asta este , noi in Romania suferim de multa putere, nu ne gandim la fiabilitate, la cum se conduce masina .. etc |
https://youtu.be/TPE6ZnGIvjQ
Repriza de acceleratie in viteza 3+4. Dupa cum se si aude, ambreiajul e deja istorie. Luand in considerare un pasager + portbagajul plin de piese ce atarna si alea greu, in run-ul asta masa aproximativa a agregatului ar fi cam de 1 tona. Asadar, o filmare in conditii ideale (ambreiaj ok si doar soferul), putin mai pe viitor. |
1 Attachment(s)
Detalii :d
|
super project
unde ai facut rost de soft ? si la ce preti ? |
350 euro la Mastertuner, Unichip + montaj + reglare pe dyno.
|
1 Attachment(s)
Ghetou, ploaie si turbo...
|
3 Attachment(s)
cererea ta de la VT.nu am inteles totusi daca vrei sau nu plasa unde vine intercooler-ul...
|
Initial ma gandeam cu plasa, apoi fara, nici eu nu's hotarat :)
Ms de prelucrare, in poza de la distanta parca incepe sa arate a masina :) |
Mie mi se pare ca arata mai bine fara plasa.
|
1 Attachment(s)
Cam asa mi-am imaginat bara fata.
|
Din pozele astea incep sa-mi dau seama ca lipseste complet fluxul de aer catre motor. Will work on that. Va trebui sa fie in acelasi timp "function&form"
Multumesc de prelucrari, mi-au dat o idee foarte buna :) |
Arata in mare fel !
Daca accepti o idee ... Eu l-as face negru sa nu iasa in evidenta ! Si niste jante pe 13 dublate ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning