![]() |
Re: STREET SOUL CREW
vand anvelope iarna -depozit mare peste 2000 buc
pret de la 80 ron pana la 220 ron 0764284830 |
jura-te :))
|
Quote:
cred ca glumesti nu??? hai sa pun problema altfel: De ce as obta sa ader in "clubul" vostru in defavoarea altor cluburi? care sunt argumentele tale??? |
In mod normal vii si cunosti lumea si vezi unde te simti mai bine, apoi oPtezi pentru sau contra.
|
Quote:
Cauti un club si nu gasesti ???:))) |
Quote:
nu mi-ai oferit nimic plauzibil pt care sa ma motivezi sa vin la intalnirile voastre. p.s: acum am vz greseala gramaticala, multumesc. Quote:
nu caut un club, pentru ca nu am masina de club. vreau doar sa vad care sunt avantajele de a fi in STREET SOUL CREW. |
Daca iti face placere sa stai cu noi bn...daca nu paaaaaaa k nu te obliga nimeni sa intrii...Nu suntem un club mare si nici f cunoscut asa ca nu am pretentii insa persoanele care le am in club sunt f multumita...asa ca ela decizia ta ;)
|
23 Attachment(s)
Cativa dintre noi
|
Quote:
dezamagitor raspunsul. ce am intrebat eu si ce am primit ca raspuns? intrebarea era "Care sunt avantajele si de ce as venii la intalnirile voastre?" iar tu imi raspunzi "daca iti face placere"! atunci revin cu intrebarea: "De ce sa-mi faca placere sa vin la voi???" ceea ce se numeste "STREET SOUL CREW" nu este un club auto, este o gasca de prieteni cu masini semi-stock, care se strang si sparg seminte. un club auto sau motorsport in primul rand are 4 mari categorii: -Style. -Drift. -Drag (accelerare 402m). -Car-audio(SPL/SQ). masinile care nu se incadreaza in aceste categorii nu au ce cauta in astfel de cluburi. dupa vine si "raspunsul" la intrebarea mea, in orice club ai si avantaje: o reducere la x service, la x spalatorie, la x magazin de piese si tot asa, ca o concluzie raspunsul tau nu m-a motivat si nici nu ma motiveaza sa vin la o astfel de intalnire pentru un astfel de club, care defapt nu este club, este o gasca mare de prieteni. o zi buna! |
goppo are dreptate in felul lui.
Dar toti o luam de la inceput si nu ne grabim nicaieri! daca vrei sa intrii in clubul lor e alegerea ta dar nu ai pretentii sa primesti ceva! Un club nu trebuie sa aibe numai masini tunate, mai conteaza si omul care conduce, nu? SSC tineti-o tot asa! |
Quote:
|
:lol::lol::lol:
daca erai atent...am specificat putin mai sus ca nu am masina de cluburi auto de "reising" |
Quote:
:-P |
hai gata ma k va vad asa periculosi ma apuca rasu :)) fiecare face ce il duce capu si cat il duce ajutat de alte persoane pe care te poti baza sau nu .... conteaza ca sunt o comunitate ,majoritatea prieteni in urma infiintarii acestui club ... avantaje ... 5 lei reducere la o spalare de interior sau 50 bani reducere la o placuta de frana .... se agit fiecare pt a fi vazut bine clubul .... nu sufera nici unul de afirmare samd cum sunt ALTII! asa ca stergeti posturile de mai sus
|
Goppo are in felul lui dreptate dar in mod normal dai raspunsurile si pui intrebarile pe care el le-a pus in momentul in care cineva te invita intr-un club, nu asa degeaba. Parerea mea e ca el a cautat doar carcota si un mod de a-si exprima parerea lui despre acest club fara sa fie intrebat, club care in acceptiunea lui e considerat anti-tuning sau poate neserios. Eu personal ii cunosc pe multi de aici, sunt un grup de prieteni alaturi de care te simti bine, sunt primitori. Nu am acceptat ideea de a fi in club cu parasolar pentru ca masina mea are putin din toate (fuge, arata bine, am muzica destul de ca lumea) dar din niciuna suficient si nu am unde sa reprezint clubul cu succes. Poti fi pe strada, la legale sau ilegale si cu parasolar si fara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning