![]() |
Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi
Quote:
|
Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi
Quote:
|
Quote:
Prietena mea e la al doilea Swift, aduce piese Suzuki, cunoaşte zeci (sute?) de posesori de Swift,şi ca să vezi, e o maşină a dracului de fiabilă, majoritatea pieselor aduse sunt consumabile comune. Cāt despre cablaje, să ştii că īn Romānia se fabrică şi se asamblează o mulţime de produse de calitate, de lux şi de elită, care se vānd pe pieţele internaţionale ca atare sau ca subansamble pentru produse de marcă, standardele de calitate sunt aceleaşi ca şi pentru produsele din Germania, Suedia sau de aiurea. Romānia īnseamnă mai mult decāt Acces Direct, Mamaia şi Valea Prahovei īn week-enduri. |
Quote:
Vad ce inseamna rromaina zi de zi si de aceea sunt si atat de coleric!.....uita-te numai la groaznici astia de o conduc, si sa-ti dau si un exemplu de condus in santZ tzara: taxa auto, is mai ales asta noua ai vazut cum au luat-o pe aratura cu legea asta?!! |
Ajungeti sa va jigniti aiurea, fiecare cu ce ii place, cele mai penibile argumentatii sunt intre fanboy, culmea fanboilor sunt aia de BMW sau de japoneze, deci dont go there, there will be blood. :D
Gixer, ai o semnatura de manelist trist, ar trebui sa iei masuri pana nu te ard moderatorii. |
Meteahna veche asta "am un prieten care .." sau " are un prieten un prieten care" .. sau " Prietenul unei cunostinte are un prieten al carui prieten ..."
Asa ca fiecare e expert in toate marcile de masini. Daca nu-i Beamve nu-i masina. Daca n-are "tractie" spate nu-i masina. Daca n-are minim 10 ani vechime nu-i masina. :lol: |
Quote:
|
Quote:
si pe aia care refuza sa dea 7-8 mii pe o dacie care peste 2-3 ani o vinde cu maxim 3-4 ? si pe aia care au 2-3 mii si au nevoie de o masina ? ce sa faca omu? sa se bage in rate la logan? sa plateasca 10 mii pe 5 ani si in 3-4 ani masina sa valoreze 2-3 mii ? Intradevar e deranjant sa stai la stop cu loganu tau...sa te simti civilizat si sa opreasca langa tine fomistu' din garsoniera de peste drum cu un A8 si sa-si dea aere de plin de bani...cand lui ii chioraie matele de foame si are chilotu intarit pe cur. Dar intreb eu...ce inseamna civilizatia? sa rejectezi pe cei care nu sunt ca tine? e alegerea fiecaruia ce face cu banii pe care ii castiga. |
Quote:
Cica se fabrica in Ungaria... Si? Crezi ca Mercedes se fac numai in DE? Nu cumva au si ei fabrici in HU? Toyota face si ea masini prin Turcia. Marea majoritate a producatorilor auto ce se bucura de o vanzare buna au fabrici peste tot pe continent/glob, ca doar 2 fabrici din tara de origine n-o sa deserveasca in veci cererea. Plus ca piesele la fel se fabrica peste tot. Numai in Pitesti cate fabrici de cablaje si alte piese sunt, si sunt trimise la marile marci auto medium/premium de pe continent. Apropo de Ungaria... Corsa D se fabrica in Ungaria si ghici ce? In 2009 topul de fiabilitate Dekra a sunat asa: "In topul general, cele mai fiabile masini conform Dekra sunt Opel Corsa D si Audi A6." Top facut pe baza km parcursi. Vremurile in care iti luai o Cobra W123 si toate piesele din ea erau facute in DE au apus, sanatate si la revedere. Amplasamentul fabricii e irelevant, politica firmei conteaza. |
Quote:
Amortizoarele bilstein din ce stiu, exceptand modelel sport se fac toate in romania la Sibiu. Dar romanul ce sa stie....bag..., scot...., etc. ONT: Mi-as lua un logan de maxim 8000e, diesel. Pentru ca spre uimirea mea daca e intretinut ok, masina merge mult si bine fara interventii majore. Asta pentru ca fac destui km pe an si nu am timp sa stau prin service cu masina. Dar cum am avut mai putini bani, mi-am luat un sh din 2002, si am bagat in el pana acum 1000e. Mai am inca vreo 500-600e si nu o sa-mi mai dea motive s-o vand. Doar ca ma doare sufletu cand merg pe soselele noastre prapadite. P.S.: Am avut matiz si in afara de consumul urias pentru o masina asa mica, schimbam la 7000filtre si ulei ca tot erau ieftine si m-a dus 11 ani. Am mai schimbat odata discuri, saboti si placute plus amortizoare spate, adica vreo 700-800lei MAXIM. P.S2: Sunt la a 2-a masina sh intre 110.000km si 120.000km si am ajuns la concluzia ca mai bine iau una la 150.000km. La ambele am schimbat acelasi lucru intre km astia. |
pt cei care au bmw si cred ca stiu multe despre masina lor le amintesc ca ce au ei nu e tractiune, cica se numeste propulsie......si mai am o alergie la "se merita".
eu sunt cu masinile noi sau cat mai noi sau daca nu sunt bani sa fie mai veche dar intretiunuta.cea mai buna afacere e sa iei o masina aproape noua cu 15-30k si de 2-3 ani care inca e o masina foarte buna cu toate piesele originale si e la jumatate de pret. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Daca nu ai nimic in cap sa scrii ceva legat de topic, atunci LA REVEDERE! Quote:
Quote:
E o opinie pertinenta si asta cu masinile de 2-3 ani....atata doar sa iti placa un model anume si nu sa iei masina numai pe considerente ca-i mai ieftina relativ la anul de fabricatie. |
Si totusi tu ai nevoie de pauza de cateva zile.. Poate se sesizeaza un moderator si iti da o vacanta ca o cam meriti :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning