![]() |
Re: Tuning Ploiesti Summer Party
Propun sa dam glorie la un Petrom facand plinul la masini si plecand blana fara sa platim, apoi sa dam iama intr-un supermarket de unde sa furam mici si ce trebuie pentru gratar, apoi facem gratarul respectiv intr-o padure la marginea orasului pe care mai apoi s-o incendiem si sa blocam DN1 sa facem curse ilegale!
Iar banii ramasi sa-i dam copiilor nevoiasi. Aaa... da stai ca nici nu cheltuim nimic... :twisted: :twisted: :twisted: ACEASTA POSTARE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE INTELEASA CA ATARE. VA RUGAM NU LASATI COPIII NESUPRAVEGHEATI LANGA MASINILE TUNATE CU CHEILE IN CONTACT! |
mda.......s-a deviat mult de la subiect.......vreau sa vad o lista preliminara cu participanti, numere de telefon si adrese de email ca sa putem purta discutia in continuare.
|
Quote:
|
Daca e vorba sa ajutam pe cineva , sa ne mai si distram etc...
Eu ma bag PH 66 LOW - Golf 3 orange ... |
Quote:
On: Daca sunt niste hartoape si gauri in zona sa faci un trial cu jepurili ,garantez 20 masini dintr-o strigare la mine pe forum ;) |
eu as avea o recomandare buna si pentru jeep-uri dar e cam departe.......de exemplu.....rasnov....acolo nu ar trebui nici o autorizatie nimic.....si am putea sa mergem frumos in coloana.......etc......
|
Stiu eu un camp smecher si o groapa special amenajata de trial langa Bucuresti la Cernica.
Ar mai fii ceva interesant la Baicoi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noi suntem aia care intotdeauna se alearga pe drum, bulverseaza traficul, iau radare, raman fara permise sau ajung la destinatie ba 2 acum si 5 mai tarziu, ba ne intoarcem ca patzeste vreunul ceva la masina... Hai mai langa casa asa ca suntem prea cretini pentru treburi d-astea. Am spus ca sunt pentru acest eveniment, o sa iti dau si id-ul de mess pe privat si discutam de treaba asta legata de... "paine si circ". |
Quote:
pana una alta va astept maine seara in renaissance. |
:D deci... avand in vedere discutiile de pe aici... care mi s-au parut interesante.. am sa va ofer sprijinul meu...in organizarea acestui event.....
iar aici.. mai am si eu cateva vorbe de spus..care ar putea sa para interesante:D 1 - avand in vedere ca vor venii masini multe(speram) langa un tun de bass..si ceva cai incinsi.. ce merge cel mai bine?... un linoleu...si ceva bboy sa faca atmosfera nu?:D de asta.. ma ocup eu:D 2 -ca sa ne usuram si noi propun sa scoatem o serie de flyere/afise....si fiecare..sa le distribuie..dp bunul plac.... 3 - o masina..care doreste sa fie prezenta...sa dea ceva ture ziua..prin oras.. cu ceva muzica.... si niste invitatii speciale..pentru a aduna niste HOT CHICKS.. . ca deh...daca sunt femei.. barbatii vin ca mustele :)). 4 -in taxa de intrare...ar trebui sa intre ceva ce sa primeasca cel ce o plateste...ceva gen.. un fluier...sau nuj.. o poza..o ceva ..sa vada omu pe ce a dat banu... 5 -evenimentu asta....sa nu tina cateva ore...si gata..hai acasa... ideal ar fii..ceva gen..vineri-sambata-duminica...ca daca vineri nu vine lumea ca nu stie....sambata si duminica se mai duce zvonu...si vor venii:D cam atat am pentru moment... astept parerile voastre...:D RespecT:peace: |
+1...
Dar pana la urma s a stabilit o data?... Nu vreau sa fiu rautacios si nici sa intru in polemici dar trebuie data si locatie cat mai repede ca sa fie ceva concret... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning