Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Tuning Ploiesti Summer Party (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/247655-tuning-ploiesti-summer-party.html)

DONU' 29-03-11 14:01

Re: Tuning Ploiesti Summer Party

Propun sa dam glorie la un Petrom facand plinul la masini si plecand blana fara sa platim, apoi sa dam iama intr-un supermarket de unde sa furam mici si ce trebuie pentru gratar, apoi facem gratarul respectiv intr-o padure la marginea orasului pe care mai apoi s-o incendiem si sa blocam DN1 sa facem curse ilegale!
Iar banii ramasi sa-i dam copiilor nevoiasi.
Aaa... da stai ca nici nu cheltuim nimic... :twisted: :twisted: :twisted:

ACEASTA POSTARE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE INTELEASA CA ATARE.
VA RUGAM NU LASATI COPIII NESUPRAVEGHEATI LANGA MASINILE TUNATE CU CHEILE IN CONTACT!

djbyte 29-03-11 18:28

mda.......s-a deviat mult de la subiect.......vreau sa vad o lista preliminara cu participanti, numere de telefon si adrese de email ca sa putem purta discutia in continuare.

laur1705 30-03-11 00:25

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4209463)
Propun sa dam glorie la un Petrom facand plinul la masini si plecand blana fara sa platim, apoi sa dam iama intr-un supermarket de unde sa furam mici si ce trebuie pentru gratar, apoi facem gratarul respectiv intr-o padure la marginea orasului pe care mai apoi s-o incendiem si sa blocam DN1 sa facem curse ilegale!
Iar banii ramasi sa-i dam copiilor nevoiasi.
Aaa... da stai ca nici nu cheltuim nimic... :twisted: :twisted: :twisted:

ACEASTA POSTARE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE INTELEASA CA ATARE.
VA RUGAM NU LASATI COPIII NESUPRAVEGHEATI LANGA MASINILE TUNATE CU CHEILE IN CONTACT!

Merci pentru asta=)), ai mai destins atmosfera. Eu sunt total pentru asta si cum am mai spus taxa de intrare nu e o mare problema fiind o suma destul de mica si mai ales ca banii aia se vor duce catre niste copii sarmani, deci astept su nerabdare sa stabiliti o data si sa terminati cu organizarea (incerc sa fiu optimist sa sa cred ca se va tine acest eveniment)

Bengy_BLS 30-03-11 01:25

Daca e vorba sa ajutam pe cineva , sa ne mai si distram etc...
Eu ma bag

PH 66 LOW - Golf 3 orange ...

Emy_bike 30-03-11 12:30

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 4211606)
Daca e vorba sa ajutam pe cineva , sa ne mai si distram etc...
Eu ma bag

PH 66 LOW - Golf 3 orange ...

Iar te dai mare cu ciurucu ala de golf ? :lol: :lol:

On: Daca sunt niste hartoape si gauri in zona sa faci un trial cu jepurili ,garantez 20 masini dintr-o strigare la mine pe forum ;)

djbyte 30-03-11 12:36

eu as avea o recomandare buna si pentru jeep-uri dar e cam departe.......de exemplu.....rasnov....acolo nu ar trebui nici o autorizatie nimic.....si am putea sa mergem frumos in coloana.......etc......

Emy_bike 30-03-11 12:46

Stiu eu un camp smecher si o groapa special amenajata de trial langa Bucuresti la Cernica.

Ar mai fii ceva interesant la Baicoi.

djbyte 30-03-11 12:48

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 4212524)
Stiu eu un camp smecher si o groapa special amenajata de trial langa Bucuresti la Cernica.

Ar mai fii ceva interesant la Baicoi.

daca e special amenajata e special pe bani.si urmarim sa cheltuim cat mai putin si sa dam cat mai mult.

Emy_bike 30-03-11 13:04

Quote:

Originally Posted by djbyte (Post 4212526)
daca e special amenajata e special pe bani.si urmarim sa cheltuim cat mai putin si sa dam cat mai mult.

E moka acolo ma. S-au facut niste umanitare in satul ala si avem voie cu jepurili acolo sa facem ce vrem. Daca mai punem cate 20lei de caciula sau 10lei si mai facem o umanitara e chiar spre binele nostru.

djbyte 30-03-11 13:06

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 4212561)
E moka acolo ma. S-au facut niste umanitare in satul ala si avem voie cu jepurili acolo sa facem ce vrem. Daca mai punem cate 20lei de caciula sau 10lei si mai facem o umanitara e chiar spre binele nostru.

un nr de contact ceva ai?

Emy_bike 30-03-11 13:10

Quote:

Originally Posted by djbyte (Post 4212566)
un nr de contact ceva ai?

Ai pm.

DONU' 30-03-11 18:20

Quote:

Originally Posted by djbyte (Post 4212486)
eu as avea o recomandare buna si pentru jeep-uri dar e cam departe.......de exemplu.....rasnov....acolo nu ar trebui nici o autorizatie nimic.....si am putea sa mergem frumos in coloana.......etc......

A merge in coloana nu este expresia care poate caracteriza gruparea terorista de tuning "Ploiesti".
Noi suntem aia care intotdeauna se alearga pe drum, bulverseaza traficul, iau radare, raman fara permise sau ajung la destinatie ba 2 acum si 5 mai tarziu, ba ne intoarcem ca patzeste vreunul ceva la masina...
Hai mai langa casa asa ca suntem prea cretini pentru treburi d-astea.

Am spus ca sunt pentru acest eveniment, o sa iti dau si id-ul de mess pe privat si discutam de treaba asta legata de... "paine si circ".

djbyte 31-03-11 21:01

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4213311)
A merge in coloana nu este expresia care poate caracteriza gruparea terorista de tuning "Ploiesti".
Noi suntem aia care intotdeauna se alearga pe drum, bulverseaza traficul, iau radare, raman fara permise sau ajung la destinatie ba 2 acum si 5 mai tarziu, ba ne intoarcem ca patzeste vreunul ceva la masina...
Hai mai langa casa asa ca suntem prea cretini pentru treburi d-astea.

Am spus ca sunt pentru acest eveniment, o sa iti dau si id-ul de mess pe privat si discutam de treaba asta legata de... "paine si circ".

ai dreptate.inca astept raspunsul privind o locatie.
pana una alta va astept maine seara in renaissance.

bboy_steel 05-04-11 02:23

:D deci... avand in vedere discutiile de pe aici... care mi s-au parut interesante.. am sa va ofer sprijinul meu...in organizarea acestui event.....
iar aici.. mai am si eu cateva vorbe de spus..care ar putea sa para interesante:D
1 - avand in vedere ca vor venii masini multe(speram) langa un tun de bass..si ceva cai incinsi.. ce merge cel mai bine?... un linoleu...si ceva bboy sa faca atmosfera nu?:D de asta.. ma ocup eu:D
2 -ca sa ne usuram si noi propun sa scoatem o serie de flyere/afise....si fiecare..sa le distribuie..dp bunul plac....
3 - o masina..care doreste sa fie prezenta...sa dea ceva ture ziua..prin oras.. cu ceva muzica.... si niste invitatii speciale..pentru a aduna niste HOT CHICKS.. . ca deh...daca sunt femei.. barbatii vin ca mustele :)).
4 -in taxa de intrare...ar trebui sa intre ceva ce sa primeasca cel ce o plateste...ceva gen.. un fluier...sau nuj.. o poza..o ceva ..sa vada omu pe ce a dat banu...
5 -evenimentu asta....sa nu tina cateva ore...si gata..hai acasa... ideal ar fii..ceva gen..vineri-sambata-duminica...ca daca vineri nu vine lumea ca nu stie....sambata si duminica se mai duce zvonu...si vor venii:D

cam atat am pentru moment... astept parerile voastre...:D RespecT:peace:

andreibadea 05-04-11 09:09

+1...
Dar pana la urma s a stabilit o data?...

Nu vreau sa fiu rautacios si nici sa intru in polemici dar trebuie data si locatie cat mai repede ca sa fie ceva concret...

Quote:

Originally Posted by bboy_steel (Post 4228268)
:D deci... avand in vedere discutiile de pe aici... care mi s-au parut interesante.. am sa va ofer sprijinul meu...in organizarea acestui event.....
iar aici.. mai am si eu cateva vorbe de spus..care ar putea sa para interesante:D
1 - avand in vedere ca vor venii masini multe(speram) langa un tun de bass..si ceva cai incinsi.. ce merge cel mai bine?... un linoleu...si ceva bboy sa faca atmosfera nu?:D de asta.. ma ocup eu:D
2 -ca sa ne usuram si noi propun sa scoatem o serie de flyere/afise....si fiecare..sa le distribuie..dp bunul plac....
3 - o masina..care doreste sa fie prezenta...sa dea ceva ture ziua..prin oras.. cu ceva muzica.... si niste invitatii speciale..pentru a aduna niste HOT CHICKS.. . ca deh...daca sunt femei.. barbatii vin ca mustele :)).
4 -in taxa de intrare...ar trebui sa intre ceva ce sa primeasca cel ce o plateste...ceva gen.. un fluier...sau nuj.. o poza..o ceva ..sa vada omu pe ce a dat banu...
5 -evenimentu asta....sa nu tina cateva ore...si gata..hai acasa... ideal ar fii..ceva gen..vineri-sambata-duminica...ca daca vineri nu vine lumea ca nu stie....sambata si duminica se mai duce zvonu...si vor venii:D

cam atat am pentru moment... astept parerile voastre...:D RespecT:peace:

All times are GMT +2. The time now is 03:33.

- Copyright 2026 4Tuning