![]() |
Re: Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break)
nu cred ca putem numi aceasta varianta de logan varianta break.... adica eu zic ca daca ar fi sa il comparam cu ceva ar merge cel mai bine cu renault kangoo.... prima data cand l-am vazut am zis ca e oribila, ca au dat-o in bara cei de la dacia... dar am stat si am analizat... are 7 locuri... e ditamai masina.... poate transporta cam orice... nu bagajele cu haine cumparate de prin paris si roma si draku stie de pe unde se mai "poarta" ... e o masina care defineste cel mai bine romanul... atata ne permitem, asta este nivelul nostru de trai... nu imi pot permite o masina de mers la servici, o masina de mers in oras, o masina de transportat o masina de autostrada... romanului ii trebuie o masina care sa il ajute peste tot... aicea vine loganu si pentru cei care au nevoie de un volum mai mare pentru tranport loganul MCV (sa nu-i zik break ca m-asi contrazice ... :P ) este PERFECT ! lasati voi fitzele de oameni care se plimba cu dacia 1300 si ii curg noaptea balele pe perna gandindu-se ca agatza in timp ce le merge muzica in noul lor bmw m7 tunat la maxim... sunt care isi permit, nu zic respect pentru ei, dar ganditi-va ca multi nu isi permit... si pentru acesti multi loganul este poate chiar mai bun ca un bmw ! nu zic... e urat, nu iti incanta el ochiul, dar e nou, isi face treaba, si daca lasam inhibitiile e placut ;)
bafta tuturor si succes dacia ! |
Quote:
|
daca crezi ca st greu de cap e treaba mea dar sincer acuma aici e un site despre masini nu unu in care sa imi faci mie reclama ca st greu de cap ca eu acuma daca incep sa te jignesc nu cred ca rezolv nimca
la chestia aia poate ca ar merge sa isi ia mai multa lume masina dar iti zic eu sincer ca nu st multi oameni de la tara care isi pot lua una acuma vb ff sincer si faza cu turisti ai dreptate dar gandeste un pic ca e mai buna ca un fel de microbuz persona de max4-6(pers)+bagaje de la gara la hotel aici ar fi buna |
ms(se stie el cine)
vedeti ca a aparut la realitatea masina si au pus si vechea masina langa vedeti si voi diferenta |
desi nu e genul meu de masina, si nu sunt fan logan
nu mai exista masina NOUA ,IN BANII AIA, CU 7 LOCURI!!, idem loganul este o masina pt oamenii kre s-au saturat de sh, sau pur si simplu nu au incredere in "bunavointa" sau ..mai bine zis.."buna-credinta" a oamenilor de a intretine o masina, sau un lucru in general nu multa lume intretine o masina cum trebuie.. si nu vor sa se riste sa cumpere ceva sh ,poate nici nu au bani , si au nevoie de spatiu cum a zis cineva in alta pag, este perfecta pt transport persoane , in constanta de ex.. am nimerit un ford galaxy anul asta la mare era taxi, si noi eram 6, si nu aveam bani de 2 taxi..stie toata lumea cat e taxi la mare,cred..particular ma refer.. si l-am luat pe ala..si ne-a dus f bine, cu aer conditionat , cu o ora inainte sa vina trenul in statie la neptun, am plecat, si cand a ajuns trenul in statie la nepun, noi eram in mamaia la aqua magic..si s-a meritat.. 170-180 mii de caciula, dar am mers cu aer conditionat, nu am asteptat trenul, si am scapat de nevoia de taxi in constanta(sunt niste tepari jegosi la gara c-ta) , si am ajuns exact unde vroiam, la o ora potrivita (k la 7-7:30 pleca toata lumea de acolo) si daca ajungeam la 5, 6 chiar ..cum am fi facut cu trenul, am fi ajuns sa stam f putin acolo..si ar fi fost pacat.. o sa fie masina buna pt imm-uri..si cine stie ce..o sa apara si papuc-ul peste inca vreo 2 ani..si daca nu o sa il faca 4x4 si cu motor mai mare, diesel, ar trebui sa le produca (papuc cn4 si papuc logan) in paralel..dar cred k o sa implementeze ei treaba asta pana atunci si se rezolva.. poate o sa faca si un model gen renault kangoo (cum spusese cineva de opel nush ce..) trebuie sa recunoastem k am progresat,nu?(de uzina dacia) si mi-ar place si mie un logan nou, dar e tot prea scump pt romanul de rand nu pot sa inteleg cum de isi iau profii de la mine din lic masini noi!?!.. tata, prof universitar , si mama dr. ing. nu isi pot permite o masina noua pe cand pustani de 18-19 ani umbla in niste masini de clasa premium, si le considera niste rable .. clar ..din banii parintilor..dar..de unde or avea parintii lor..asta as vrea sa stiu sa nu aud de munca cinstita.. k nu prea exista asa ceva in romania si munca ,munca..dar..cand ai muncit pt ceva cu adevarat,sa zicem .. un maybach ... nu bagi ranga in el ca taranul scz de off hai dacia! ..si asa ar trebui sa faceti si voi ..si va zic si de ce 1)sunteti romani , si e facuta de romani,pt romani si multi alti oameni care nu au bani dar totusi au nevoie de o masina noua,cu garantie si: 2)poate se mai trezesc mosii de la design..si se hotarasc sa faca si ei o forma anume, nu sa mai fure elemente de design de la fel de fel de masini de la 5 marci si sa faca si ei ceva nu original, nu frumos, dar..sa zicem..potrivit sa arate si din fata ,si din spate , si din lateral..ca si cum totul ar fi la locul lui , nu sa fie stopurile dupa un cadillac din anii 50', portbagajul de la megane 2 sedan , si tot asa.. e ok sa foloseasca componente de la firma partenera..dar sa se potriveasca intr-un mod mai ....nu placut la vedere..clasic macar nu sa fie forme de "masina viitorului " intr-o parte, in alta parte ceva sa aminteasca de nush ce , si in alta parte sa semene cu ceva sa faca ceva ce se imbina frumos deci..hai dacia! |
Quote:
|
acuma nu vreau sa ma bag aiurea intre voi(skynet si mihaimicron) dar
ce spune skynet ..se bate cap in cap "originally Posted by sKyNeT View Post spun asta pentru toti cei care critica loganu: pt unii masina este doar e necesitate," si "conteaza sa tina cat mai mult si sa ii duca la locul respectiv " ceea ce este adevarat deci recunoaste k sunt oameni kre nu vor neaparat perfomanta de la masina, ci doar garantie, si pur si simplu o masina noua.. dar apoi spune " ....cand pleaca primi la semafor cu scartzait de roti asa ca nu mai mancati atat *** ca e nashpa, ca motoarele sunt slabe etc.... daca vreti o masina puternica si nu asa ceva atunci uitati-va in alta parte... PS: nu am logan si nici nu am masina momentan" ai spus deja ce e cu masina si nu mai trebuie sa le spui altora k nu este "masina sport" ..ca sa zic asa..ai zis-o si tu..si probabil ai uitat..k nu se cumpara loganul pt performante, si pt pretul redus fata de concurentii din clasa lui - la spatiu , ca in clasa de pret nu are concurenti, deoarece sunt deja clasa compacte mici celelalte cu pretul apropiat de logan ma rog...punctul meu de vedere se poate citi mai sus..in post-ul anterior.. si daca se va hotara dacia sa produca ceva sport..si le da renault voie , ..ar trebui sa vb cu niste baieti de pe forum de aici, sa le dea o slujba bine platita, ca merita baietii care au modificat daciile alea o slujba bine platita in domeniu.. ma refer aici la b-34-sgm, tm-13-bnz ..si multi altii care au modificat motoare de dacie..sunt pe alte forumuri..si cred k ar ajuta dacia daca ar angaja oameni ca ei..sunt priceputi, prin practica , nu neaparat prin teorie..si de multe ori asta conteaza! bafta |
Interesanta lucratura, de apreciata este spoilerul fata redesenat care cred eu ca ar trebui sa fie folosit si pe celelalte modele. In rest succes celor de la Dacia cu Loganul asta si astept cu nerabdare Hatchback-ul cu motorul de pe Prestige :)
|
1 Attachment(s)
Fotografie spion :arrow:
|
1 Attachment(s)
Fotografie spion :arrow:
|
mah sincer nu merg usile alea de pe spate
dar in rest cred ca va avea o capacitate mare de incarcare bv lor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Intradevar....e o mare porcarie masina asta..
Inteleg ca cineva care e interesat de o masina de genul asta nu prea e interesat de design...dar chestia asta e hidoasa...:? Am vazut 2 break-uri in fata la Sofitel..dar nu m-am uitat prea mult la ele... Acum cand ma uit mai bine...ma sperii...:| |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning