![]() |
Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?
Quote:
pana atunci .... mii de multumiri! o zi frumoasa! ceau! |
Quote:
Quote:
Da ai putea sa o inmatriculezi din nou pe Bulgaria. Ceva ce mai mergea facut pana anul asta. Aduceai masina - plateai taxa - o "vindeai" la bulgari si o inmatriculai acolo - luai banii pe taxa caci masina a parasit parcul auto romanesc - apoi inscriai masina la noi fara taxa caci nu mai era la prima inmatriculare. Din pacate nu mai merge deoarece este stipulat in lege ca daca faci asa vei plati din nou taxa de poluare. |
deci conteaza anul care am inscris o?deci am zis 2009 am dat 880 euro..si afara de onorariul avocatului ce se mai plateste ceva taxe?si daca nu castig cam cat ar fi paguba?sau exista vreun avocat care sa nu ceara avans nimic?!nu am mai auzit asa ceva oricum!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
* singura taxa care trebuie platita este taxa de timbru judiciar de 42 lei . * va recomand sa aveti un avocat bun si serios ....e imposibil sa pierdeti ! taxa este discriminatorie din mai multe puncte de vedere . cautati pe portal.just.ro tastind taxa auto sau taxa poluare ; in Iasi sunt sute de procese pe rol . Eu cind mi -am recuperat taxa am luat si 10% dobanda ...rata anuala de inflatie plus 1500 ron onorariu avocat . ps. cind mi-am luat decizia de plata de la finante ....mai erau circa 50-60 de dosare cu sentinte irevocabile pe masa functionarei - numai de pe luna respectiva ;mai avea inca un teanc de o luna in urma pe alt birou , si va spun asta ca mie mi-au ratacit sentinta si am vazut teancurile de dosare . |
am platit 3415 ron pt un golf 3 1.6 in iulie 2008 ... credeti ca se mai poate face ceva ? am sanse sa o recuperez ?
|
ok si tot nu am inteles este valabil si in cazul meu sau numai are au platit doar in 2010 sa zicem?la 880eu la 42 de mii am vreo 35 mil de luat inapoi..
eu ce la mai rau m-am suparat ca eu am dat 880eu plus vreo 7 mil la rar parca si altii cu aceeasi masina au avut depreciere..eu cand am inscris nu exista taxa asta de depreciere a aparut la cateva luni.. a mea e inscrisa cam odata cu baiatul cu golful 3 de mai sus |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
puteti sa imi spuneti si mie ce acte in trebuiesc mai exact ? si unde sa ma duc ... pas cu pas
sunt din bucuresti sector 5 ... multumesc |
Quote:
Doar cei pentru care la inmatriculare se aplica legea veche. Momentan. |
[QUOTE=cangri;4090447]Onorariul avocatului se va platii de cel care pierde procesul,Va fi clauza in cererea de judecata.
Momentan nu poti sa dai in judecata caci trebuiesc gasite niste chichite impotriva noii legi. EU NU CRED CA TREBUIE GASITE CHICHITE . LEGEA E COMPLET AIUREA SI DISCRIMINEAZA . DECI MAI BINE CAUTATI PE NET UN AVOCAT CU EXPERIENTA . SUNT 2 AVOCATI CARE AU INCEPUT PRIMELE PROCESE ACUM VREO 4 ANI ... UNUL E COSMIN COSTAS CELALALT IMI SCAPA . CAUTATI SI VOI PE GOOGLE SI VETI GASI . EU AM FOST LA INCEPUT IN CONTACT CU CEI DOI CARE AVEAU COLABORARI CU AVOCATI DIN TOATA TARA . PROCEDURA E STANDARD LA TOATE PROCESELE . IMI ADUC AMINTE LA CA LA PROCESUL MEU , A CERUT JURISTUL DE LA FINANTE UN RECURS SI INSTANTA NU I-A ACORDAT :)) ...NE PREGATEAM DE UN NOU TERMEN SI MA SUNAT AVOCATUL SA IMI SPUNA CA A PRIMIT DECIZIA , SI TREBUIE INVESTITA PT A PUTEA FI PUSA IN PRACTICA . |
Quote:
Faci o cerere la Finante prin care ceri suma platita . Ei iti raspund oficial si negativ in 30 de zile . Cu refuzul lor ii ataci in instanta . Simplu . |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning