Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Nissan - Infiniti tuning (https://forum.4tuning.ro/145-nissan-infiniti-tuning.html)
-   -   Nissan 200sx. ieee (https://forum.4tuning.ro/145-nissan-infiniti-tuning/231824-nissan-200sx-ieee.html)

georg 30-04-12 15:51

Re: Nissan 200sx. ieee

5 Attachment(s)
Am ales galben pentru etrieri.
Astazi am dat CA18 jos si a si plecat catre noul lui proprietar in Severin.
Degresez compartimentul motor.

georg 03-05-12 07:05

3 Attachment(s)
curatam motorul

georg 03-05-12 13:23

1 Attachment(s)
si cutia

georg 08-05-12 08:43

4 Attachment(s)
Am montat ambreiajul si volanta Exedy, termostatul Nismo si am facut loc intercoolerului PBM. Am taiat pe ici pe colo si am renuntat la motorasele farurilor.
Am schimbat 2 semeringuri motor.
Tot imi lipsesc cateva piese (pompa servo, fulia pompa apa, CAS...) dar le voi primi repede.
Astazi trimit turbo-ul la reconditionat.

georg 10-05-12 08:07

2 Attachment(s)
Bine am revenit pe forumul unde nu se intampla mai nimic. Ieri am montat pompa Walbro si am dat jos capacul. Nu aveam de gand sa il dau jos dar a trebuit pentru CAS. M-am bucurat sa vad ca totul arata bine.

georg 15-05-12 12:46

3 Attachment(s)
Astazi s-a intors turbo de la Turbo Star Service Bucuresti. In mod normal costa vreo 700 RON kitul schimbat la turbo dar pentru ca eu sunt mult mai smecher am platit 1500 RON. M-a ginit imediat omu si mi-a facut pret special :shock:

Gluma gluma dar la cat bani si timp am bagat nu vreau altceva decat totul perfect.

georg 15-05-12 13:45

2 Attachment(s)
Continui sa curat bratele si sa pregatesc franele. Abia astept sa trec pe 5 prezoane si sa am frane adevarate.
Am un baiat priceput vopsitor si imi arata zilnic talentu :)

Liviu_NYC 16-05-12 22:29

In locul tau mai puneam ceva bani in plus si luam una mai mare.* (turbina)

Mesterul vopsitor e priceput dar la etierii aia il mai puneam inca odata sa-i vopseasca la ce pretentii sunt .

Bafta in continuare.

georg 17-05-12 07:40

Liviu daca as fi luat turbo mai mare as fi dat in altele: injectoare, electronica...
Nu mai am chef de toate astea. Tot ce vreau este sa pun SRul sus, sa mearga si sa fiu fericit tot restul vietii.
Vopsesc toate cele pentru ca am timp (imi lipsesc piese) altfel nu m-ar interesa atat de mult detalii. Sunt de acord cu tine cu etrierii aia dar nu imi pasa. Cand ziceam ca vreau totul perfect ma refeream la partea tehnica/functionala nu la design.
Poate ai observat pe net sau chiar ai trait pe pielea ta cum scade entuziasmu si majoritatea isi vand masinile si incearca altceva. Cam pe acolo sunt eu acum, nu vreau sa vand nimic, vreau doar sa termin si sa merg cu ea. Am bagat atatia bani, atat de muilt timp si am facut zero drift.
Cred ca mi-o fac masina de zi cu zi, chiar daca voi arata ridicol chinuindu-ma sa intru si sa ies.

Liviu_NYC 25-05-12 00:55

Tu stii mai bine ce si cum. Si eu am cunoscut cativa care au abandonat etc. Insa nu asta e modelul nostru. Trebuie sa ne uitam la cei care au reusit.

Keep up the good work si va veni si momentul cand vei face drift cu gura pana la urechi ;)

Succes in continuare.

georg 25-05-12 07:25

Mersi pentru vorbele bune si imi place atitudinea ta. Sunt sigur ca acel moment va vani curand.

georg 13-06-12 17:35

1 Attachment(s)
Am reluat lucrul la masina, astazi am facut garnituri galerie din clingherit si mici alte chestii, incerc sa imi dau seama cum vin tevile ulei si apa la turbo.

georg 20-06-12 16:42

3 Attachment(s)
Bine am revenit pe forumul unde nu se intampla mai nimic.
Am facut si cateva holendere la strung pentru tevile de la turbo. Trebuie rabdare.
Astazi am pus motorul sus si evacuarea. Maine sper sa ma apuc de cablaj.

reshizzo_s13 21-06-12 07:30

woooooaaaa ce motor
felicitari
arata foarte frumos ca si nou :)

georg 23-06-12 12:44

1 Attachment(s)
Mersi Rares, arata bine intr-adevar. Iarasi fac pauza pentru ca nu am ECU de SR, aveam alt ECU de CA18. Ca sa nu stau degeaba, azi am montat frana pe fata stanga. Am trecut la 5 x 114.3 la 25% dintre roti.

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning