Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Nissan - Infiniti tuning (https://forum.4tuning.ro/145-nissan-infiniti-tuning.html)
-   -   Skyline GT-R34 este parintele masinilor tunate! (https://forum.4tuning.ro/145-nissan-infiniti-tuning/23077-skyline-gt-r34-parintele-masinilor-tunate.html)

ch0s3n 04-02-07 12:08

Re: Skyline GT-R34 este parintele masinilor tunate!

toto are dreptate, skyline rocks. :bat:

moldovan_ady 18-02-07 01:02

Quote:

Originally Posted by TotoSkyline (Post 543911)
Salutare!!!!!Sunt pasionat de tuning,atractie mare de liniute,cerculete,burn out,ma rog tot ce se poate face cu masina,dar cand este vorba de Nissan Skyline in special R34,incep sa tremur din toate partile,pur si simplu iubesc masina aia si as da orice sa o am.
Pentru fanii Skyline va rog da-ti mesaje pe mail sau adaugati-mi ID-u pt k sunt putini care-mi inteleg defectu pe care-l am si tare as vrea sa discut cu oameni ce au drogu in san:D ge.

sal si eu sunt pasionat si asi vrea sa aflu mai multe despre gtskyline(cat mai multe detalii pls)ii favorita mea da cred ca ee scumpa:cry:

yo_tipu 05-03-07 21:03

sa va zic ca fost vazut un skyline in bacau :shock:

kos_returned 05-03-07 21:09

ce varianta? r33 sau r32? am auzit k e o silvia in bucuresti, si mai multi ziceau k e skyline r32 sau r33 ... dak ce ai vazut tu e r34 sa-l trimiti si prin CTA:D. Io am vazut in Mamaia acu cativa ani (4 -5) un r34 cu numarul *****A :)) exact asa ... cred k era din GB. Bft

TotoSkyline 08-03-07 11:13

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 577970)
nissan skyline gt34r este ilegal in sua tocmai pe motiv ca se poate tuna prea mult dar se pare ca anu ce vine aceasta lege tampita va fi abrogata deoarece apare nissan skyline gt35r si dealeri din toata america abea asteapta sa-l puna in vanzare :) deci nissan skyline gt-r va fi legal :)) deja am una pe care am pus ochi e in japonia dar o aduc aici cu orice pretz

Frate sa ma contactezi si pe mine cand iti iei skyline u ,tre sa vad in viata asta masinuta aia pe viu.ms!

TotoSkyline 08-03-07 11:14

Quote:

Originally Posted by kos_returned (Post 782979)
ce varianta? r33 sau r32? am auzit k e o silvia in bucuresti, si mai multi ziceau k e skyline r32 sau r33 ... dak ce ai vazut tu e r34 sa-l trimiti si prin CTA:D. Io am vazut in Mamaia acu cativa ani (4 -5) un r34 cu numarul *****A :)) exact asa ... cred k era din GB. Bft

Exact azi am vazut o silvia in drum spre faculta,R32 33 34 si silvia sunt mai vechi,dar park frate au iesit din fabrik azi,prea adevarate rau!

TotoSkyline 08-03-07 11:16

Quote:

Originally Posted by moldovan_ady (Post 755886)
sal si eu sunt pasionat si asi vrea sa aflu mai multe despre gtskyline(cat mai multe detalii pls)ii favorita mea da cred ca ee scumpa:cry:

depinde ce fel de skyline este si cat de veche este,am vazut un R34 din 98 cu 80 de mii din germania,dar era ciobaneasca,450 de cai + 100 nos,oricum merge mai porcos deatata!

TotoSkyline 08-03-07 11:49

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 582389)
frate, esti sonat rau de tot..viseaza in continuare al visul american si lasa lumea pt cei care o traiesc..bati campii pe aici pe forum de s-a saturat lumea pana peste cap...ia-ti un turbonator si baga pe american muscle sa obtii din 100cp/l si apoi vorbeste...habar nu ai ce e in romania, si conditiile vamale...
mai invata fizica si apoi gandeste-te
MG Metro 6r4 ar trebui sa iti arate ce face o chichineata de masina cu multa putere in ea...la 900kg nu iti trebuie 1000cp sa scoti suta in 3s...
mai vezi ariel atom...

Eu nu vad k toata lumea sa saturat pana peste cap de ce scriu aici,din kte vad eu unii gandesc k mine,iar romani k tine .....,cum se face k unii agreeaza ce zic si unii k tine ma ia cu teorii de fizik.prosti o fi americanii aia,sau japonezii si fiekre si traieste viata cum crede k e mai bine pt el, eu nu fortez lumea sa si ia sau sa spere la masina asta,doar k ma deranjeaza mentalitatea de roman prost,bmwist si ceo mai vedea el pe strada,imi plac evourile si wrxurile din romania si altecateva dar rare si tu esti impotriva cum e un preten deal meu, puteti sa va dati peste kp k natura masinii nu o schimbati.ms pt mess

cosmin92 25-03-07 21:03

NIssan Skyline :X:X...asa e...r 34 este masina suprema pt mn....:D si vreau si yo sa stiu cva...e adevarat ca fara sa ii faci nik la skyline doar pe calculator il duci aproape de 1000 cp???

CJ-01-WOB 25-03-07 21:05

nu .

kos_returned 25-03-07 21:55

La 1000 nu poti , da la 600 poti :D

fishbone 25-03-07 23:26

Nici la 600, nu mai vorbiti prostii.

TotoSkyline 25-03-07 23:41

Quote:

Originally Posted by fishbone (Post 817681)
Nici la 600, nu mai vorbiti prostii.

ba te contrazic, dak teai documenta mai bine in legatura cu skyline asta,ai vedeak nu se duce la 600 de cai din computer,se duce la 800,cred k e de ajuns,nu crezi?til prezint pe unu kre stie mai bine k oricare vrei tu din toata romania,vazuti si nevazuti cunoscatori de masini si te schimbi din parere.

Quote:

Originally Posted by cosmin92 (Post 817378)
NIssan Skyline :X:X...asa e...r 34 este masina suprema pt mn....:D si vreau si yo sa stiu cva...e adevarat ca fara sa ii faci nik la skyline doar pe calculator il duci aproape de 1000 cp???

Da frate e real,se duce la 800 de cai lejer din computer,supra si skyline au fost facute special pt tuning,blocu motor si arborele,pistoane tot le rezista de serie la nos,nu necesita schimbari pt sistem.

TotoSkyline 25-03-07 23:45

Quote:

Originally Posted by kos_returned (Post 817483)
La 1000 nu poti , da la 600 poti :D

Corect,vad k te tii de posturile mele cristi,ms mult pt sustinere,a mai vazut unu din italia ce este postat,acu depinde de mentalitatea romanului,nu?

BogdanNZ 31-03-07 08:05

Quote:

Originally Posted by TotoSkyline (Post 817713)
ba te contrazic, dak teai documenta mai bine in legatura cu skyline asta,ai vedeak nu se duce la 600 de cai din computer,se duce la 800,cred k e de ajuns,nu crezi?til prezint pe unu kre stie mai bine k oricare vrei tu din toata romania,vazuti si nevazuti cunoscatori de masini si te schimbi din parere.

Da frate e real,se duce la 800 de cai lejer din computer,supra si skyline au fost facute special pt tuning,blocu motor si arborele,pistoane tot le rezista de serie la nos,nu necesita schimbari pt sistem.

Copilasi nu mai vb aberatii...In primul rand nici un skyline stock dintr-o simpla resoftare nu rezolva mai mult de 50-100 de cai in plus.In al doilea rand resoftarea ECU se face dupa modificarea multor componente din admisie, evacuare, sistemul intercooler+turbine, axe cu came, injectoare etc.Doar dupa ce bagi bani seriosi in piesele astea atunci poti sa resoftezi ca sa scoti un eventual 600-800-1000 de cai.Cat despre NOS aia e alta mancare de peste, si unele Dacii au sisteme NOS si rezista cu componente stock,nu numai Supra si Skyline...
Cat despre expertul tau in domeniu "Skyline" chiar as vrea sa-l cunosc...cred ca a terminat NFS de multe ori de-i asa bazat omu':lol:
P.S. NU mai postati daca nu sunteti siguri pe ce spuneti!

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning