![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
Quote:
si totusi asi prefera vascocupla, sa nu mai am eu bataie de cap cu buton(poate uit de el;))) vazusem si radiator de 1.8 is pe 2.5 24 |
100 RON TE COSTA VOLANUL
|
Quote:
asta e doar importanta pe forum ce faci tu!!! ai tot respectul meu pt asta! |
De Is am avut eu, primul care a cedat in aproximativ primii 20 de KM :D
Nu conteaza cat de urat sau cat de frumos e vasul, mai bine sa nu ai probleme. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
inta si Vasc. ii mai iei putin din interiorul paletelor sa nu atinga in motor si e ok. Deocamdata eu merg cu Vasc.
|
O intrebare pentru cunoscatori!!!Alternatorul de pe 2.0 24v potriveste pe 2.5 24v?Suporti si fulia stiu k sunt aceleasi....dar amperaj voltaj si mufe.... potrivesc?Va multumesc
|
Alternatorul este la fel si la M50B20 si la M50B25, la fel si electromotorul si multe altele.
Te sfatuiesc sa-i pui totusi un electroventilator cu termocupla; vascocuplajul chiar daca faci sa incapa intre motor si radiator, risti sa-ti loveasca in radiator la o frana mai brusca cand motorul se va misca in tampoane spre fata. |
Quote:
|
Quote:
cu alternatorul nu am lamurit-o inca, m-am tot uitat prin poze cu M50B25 si am vazut diferite modele. ar mai fi o intrebare, incape 2.5 24v in compartimentul motor cu pompa servo originala? iar cu radiatorul, ma gandeam eventual la cel original pe M50B25 pe E34 sau E36.cu asta nu vad de ce ar fierbe sau l-ar sparge, ca doar a fost facut pentru el. in continuare astept sfaturi sa stiu pe ce dau banii! ms |
are loc motorul, nu-ti face griji. Eu ti-am dat un sfat cu radiatorul de 2.4 tu faci cum vrei. Pana gasesc tot cu radiator de 2.5 cu vas inc. merg :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning