![]() |
Re: Am inceput la Oltcitul meu
loooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!bun raspuns Ja Rule:))))))))))))))tare...chiar mi-a placut replica ta!!!!mami mami...vreau bani ca astia au oltciturile belea si ma oftiiiic...vreau si eu:))))))))))))))))))))))eu deocamdata nu am mai facut nimic deosebit la a mea...ma chinui in continuare cu problema veche cu bujiile...trebe segmentat...dar vedem!el de mers merge bine bine chiar...da pleaca in 3 bujii si trebe sa o usuc pe a 4-a cu paratraznet(adica ii scot fisa putin cat sa dea scanteie mare si o turez in 2500)...in maxim 2 minute se usuca...si apoi merge bine...da problema e ca nici nu mai pot sa scot bujia aia...e intzepenita rau si nush ce sa-i mai fac!set nou de TRS...cea mai buna varianta care mi-a fost expusa pana acum:)
|
Quote:
apropos, cine mai stie ceva de valib? o facut ceva valuri pe aici si s-o dus.. |
pai .. nu e inca banat ?
|
valib e`n regula ... nu la afectat banu` ... super de treaba baiatu` .. intra de pe alte usere :D
|
Quote:
|
Ceva Vesti noi.....???asteptam nu nerabdare aici...
|
o stiati pe aia:un om incet si cu rabdare a bagat pumnul in c.. la vrabie!rabdare oameni buni ca noi muncim pe un salariu aici...nu ma dau banii afara din casa!am zis...cu timpul!
|
[QUOTE=fasso;Razvan Panduru (9/14/2006 10:43:19 AM): intreaba-l pe doarr4u cine e AGU
fram, am vb cu doarr4u si mi-o zis k nu-l cunoaste pe AGU cristinelmadalinzolti : aha.. cristinelmadalinzolti : auzi cristinelmadalinzolti : cine e AGU? cristinelmadalinzolti : ca asta zice ca tu esti ala cristinelmadalinzolti : cineva2002ro : nu stiu ma cristinelmadalinzolti : aha cristinelmadalinzolti : deci nu esti tu.. cristinelmadalinzolti : ok? cineva2002ro : pai cum draq sa fiu eu cineva2002ro : nu mi se zice asa cristinelmadalinzolti : aha, ala zicea k tu esti si e suparat fooc cineva2002ro : |
salut!din cauza faptului ca masina a fost facuta pana la urma dar a fost si vanduta cer sa se inchida acest topic!multumesc!
se inchide.... alt proiect .. nefinalizat ;) so closed by bodyspeed |
pai si dc nu am primit si noi o poza....sa vedem rezultatul chiar daca ai vanduto. poate pui inaintea inchideri topicului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning