![]() |
Re: Bancuri & Stuff
Dupa explozia de la Cernobal, fiica catre mama:
- Mamaaa, mi-a crescut o tzatza!!! Dar ma-sa de colo: - Ma doare-n p#&@! |
Doua rosii pa calea ferata.
-Saseee faaaa.. vezi ca vine trenu! -Ete.. fleosc! ------------------------------------------------------------------- -Tata. tata.. mai avem mult pana la bunica? -Taci si sapa! |
Tacscu lu Bula il trimite in gradina pe Bula sa ia 2 rosii......se duce bula si vede o rosie mai galbena...... o ia si se duce speriat la tacsu:
-Tata,de ce e rosia asta galbena? -Fiindk e verde......... |
Stateau o soparla si o koala intr-un copac... si fumau marijuana... La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la un rau sa bea apa. In rau era un crocodil, care ii zice soparlei "Ce-i cu tine ma, ce esti asa de ametzita?" si soparla ii zice " io si cu koala stam si fumam marijuana". Se supara crocodilul si se duce la copac, sa o certe pe koala. Se duce crocodilul, ajunge intr-ul final, se uita sus la koala, la care koala se uita la el uimita si zice " CATA APA AI BAUT, FA???"
|
Nu e banc, dar e amuzant :D
Quote:
|
i-ai cerut voie? :) poate sa te dea in judecata :) :D
TNG: Ehh, ne cunoastem doar :D |
-vrei internet de 10 ori mai rapid ?
-n-avem :mrgreen: |
=)) .... sec :)
|
Banc "sec" si nesimtit :
"-Gusti bancurile seci ? -Da! -Rahat." |
o fantoma si un ... beti ranga pe calea ferata!
-Moama cata-i scara! -Ba in mm vezi ca vine liftu! |
-Tata am luat un 4 la matematica!
Jap., pleosc ., trosc.Tatal il bate mar. A doua zi iar: -Tata am luat un 4 la fizica! Jap., pleosc ., trosc.Tatal iar il bate mar. A treia zi: -Tata am luat un 10 la muzica! Jap., pleosc ., trosc.Tatal iar il bate mar. -Bine tata dar am luat un 10. -Dupa ce ca nu invetzi , itzi mai arde shi de cantat |
Cica un suporter dinamovist isi da duhu' si ajunge in fatza portzii raiului.
Da sa intre, dar il opreshte Sf Petru care-i zice: - Nu primim suporteri de-ai lui Dinamo in Rai! - De ce? Doar am fost un om bun pe Pamint! se tiiguie acesta. - Da? Ce lucruri bune ai facut? - Chiar ieri am dat 100,000 lei unui copil al strazii? - Si mai ce? - Acu' o saptamina am donat 100,000 lei la ARAS... - Atit? - Luna trecuta am donat 100,000 lei la o cantina a saracilor... - Hmmm... zise Sf Petru. Stai sa ma duc sa vorbesc cu Sefu'. Ai facut ceva lucruri bune totusi, pt un dinamovist. Dupa vreo zece minute, Sf Petru vine inapoi si-i zice: - Am vorbit cu Sefu' si-am hotarit ca cel mai corect e asha! si-i intinse 300,000 de lei. Acum shterge-o de aici! |
Doua vaci stateau pe pajishte...
La un momentdat una din vaci: - Muuuuuuu! La care cealalta zice: - Hai ca mi-ai luat vorba din gura! |
Intr-un bar din Texas intra unul repede!
- Fratzilor, vine Billy Boy! Toata lumea disperata, se aseaza la mese, altii se pitesc... - Intra un moshulica cu cizme cu pinteni, cu palaria de cowboy pe cap si cu tzigara in coltzu' gurii! Se duce la bar. - Barman! Asta se ridica de sub tejghea speriat... - Da-mi un whisky mare! Barmanul executa! - Barman! Mai da-mi 100 de whyski! Barmanul executa! Toata lumea era intzepenita! - Barman! Inc-o 100 de whisky! Barmanul executa din nou! - Barman! In genunchi, fa-mi o m*!# ! Barmanul se apuca de treaba! - Mai repede! - Mai repede! - Si mai repede mah! La care barmanul: - Dar, de ce va grabitzi asa? - Hai mah mai repede, n-ai auzit ca vine Billy Boy?! |
La un azil de nebuni .. O baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba : Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba : Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma..si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p..a sculata ... la care baba ofteaza .... - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning