![]() |
Re: FIBRA DE STICLA
adresez si eu o intrebare celor mai experimentati:
-daca vreau sa aplic fibra pe tabla de exemplu pe o aripa ce trebuie sa fac? se aplica direct rasina dupa care fibra? adera fibra daca procedez asa? sau se dezlipeste? |
inainte sa dai fibra ,dai toata vopseaua de pe aripa pana la tabla
|
apoi se aplica fibra pur si simplu pe tabla sau trebuiesc create rugozitati pentru aderenta mai buna a fibrei la tabla?
dar pe plastic cum se procedeaza? multumesc pentru raspunsuri anticipat |
Salut baieti, va rog ajutati-ma si pe mn cu o persoana de incredere de unde as putea sa cumpar fibra si rasina aferenta ptr realizarea unui tuning auto. Sunt din galati.
|
De ce cantitati vorbim?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare crezi ca poti face niste capace pt jantele de mai jos imi lipsesc 2 sunt partea aia din mijloc ele normal sunt din plastic cred
|
Quote:
|
rasina nu cred ca intra mai mult de 3l. fibra intra mai multa
|
trimite-mi o lista de preturi si produse pe e-mail [email protected] . Merci
|
salut. are cineva idee de unde se pot procura matrite pt spoilere si praguri? am tot cautat si intrebat, fara raspuns
|
nu cred ca o sa gasesti ... cine are tine pentru el ... pentru ca asta inseamna afacere si castig de bani ;)
|
poti sa ti le faci singur daca ai putina indemanare
|
Quote:
Pentru un spoiler facut din fibra iti trebuie 4 l rasina+intaritor si 4kg stratimat.Ca sa fie treaba buna baga si un strat de tesatura intre stratimat si ar veni 3 de statimat si 2 de tesatura. Spor la munca |
gelcotul unde se gaseste ? e de mai multe feluri? aJuta la ceva!? a lucrat cineva cu el?
@ursuletul materialele alea sunt doar penteu bara sau si matrita? daca doar pt bara zimi si pt matrita cat ar trebui? Ms |
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning